Returning of the written off #21 Invited only - Page 50

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.8k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: smeker

Hvala za kaficu,prija a dok vi dodjete ja cu od silne kafe da dobijem cir na zeludcu😆

A jesi videla i strip sam ti ostavila da citas 😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

EPIZODA OD 23.FEBRUARA

Trish i Padu pokusavaju da dobiju Madu na telefon ali se ona ne javlja..

picture1

Madhu dolazi na snimanje obucena kao glavna glumica..hoda neodlucno ..RK i ostali bulje u nju..Svi se dive njenoj lepoti a jedna devojka komentarise da je ovo prvi put na filmu da dublerka izgleda lepse od originala..Madu staje naspram RK..RK joj govori da ce sada morati da je dodiruje jer tako pise u scenariju ali da ona ima na umu da on to radi bez zelje..

picture2

RK stavlja ruke oko Madhuinog struka..stiska je i povlaci blize sebi..Madu je u suzama..Bitu takodje..RK vice : REZ !!! Kakva je ova m,arama, glavna glumica nije imala maramu na sebi..moramo to skinuti..pocinje da skida maramu sa uplakane Madhubale..polako otkriva njena potpuno gola ledja ..MB suze padaju na RK-ovu ruku..on se zaustavlja i prekida snimanje..RK: Ona nema nista isto kao glavna glumica,tako da ne odgovara..sve gubitke zbog ovog snimanja skinite sa mog racuna..

picture3

picture4

picture5

picture6

BG-
Is pyaar ki dekho rusvayi..
Bas dur talak.. tanhayi ..
Kya wafa.. ka sila hai sirf bewafai
Pyaar mein .. jaan . .gawai ...!
Hum the dewane.. tere dewane...!

Madu bezi sa seta..

picture7

Bitu reportira Radhi o danasnjem incidentu..Radha je iznenadjena sto je RK zaustavio sebe i sprecio da Madu bude jos vise povredjena..Odlucuju da ucine jos nesto...😉

picture8

picture9

RK se dere na Bitujija sto jos uvek nije dovezao auto..Bitu odlazi..RK i Madu sede u svlacionicama koje dele isti zid..RK cuje Madu kako gorko place..zao mu je..pruza ruku ka ogledalu da je utesi ali dodiruje samo svoju ruku u ogledalu..Madu govori onu svoju molitvu koja je ohrabruje ,grcajuci od placa..juri napolje iz svlacionice..

picture10

Bittu iskljucuje struju u celoj zgradi..RK trci u MB svlacionicu kako bio sa njom jer se zna da se ona boji mraka..Ne zatice je tamo ,pa je trazi po studiju..Nalazi je i zaustavlja..pali upaljac i osvetljava joj lice..

RK: Eto, nema vise mraka..ne plasi se Madu..

MB: Sada se ne plasim onoga sto je u mraku, vec onoga sto vidim na svetlu..Madu duva i gasi plamen..okrece se da ide ali RK je zabrinut da se ne povredi u mraku..zaustavlja je..Ona se otima i on joj cepa rukav na tunici..Madu mu udara samar..!!!

picture11

picture12

RK kaze: Kako se usudjujes..??!!!!

Madu: Kako se ti usudjujes !!! Kako ces sada da se osvetis za ovaj peti samar..kazi mi ! Kazi mi RK..sta ces mi sada uraditi..! cHoces da me vidis ponizenu..evo..Skida maramu sa vrata i baca je na pod..

picture13

Stephi thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Mama..Hindi ti je O D L I C A N 👏nije ni cudo da je meni maternji..😉

Ne vidim stvarno razlog zasto je plakala..kao da je sebe naterala na to..Bila je evidentno neraspolozena ,pa joj je izgleda tako doslo. Onaj sto joj je rekao da je dete, nije rekao nista grubo..evo sta je rekao..Kako samo njega da zovem..bese Ajaz..izvinite me ako gresim..

Dakle P je u kuhinji nesto radi..Ajaz joj se obraca..Danas si nesto kao da ti je svega dosta..zasto?..zasto?..meni mozes sve da kazes...Ona mu odgovara: Kakve to uopste ima veze, koga je pa briga..Ajaz: Meni je bitno..pa zasto..
Pratisa: Ne Ajaz , ja ne mogu da trpim sale predugo..
Ajaz: Sta..Sta je sada bilo ?
Prats: Sta je ovo dete bozje ..svo to sranje..
Ajaz: Ja ti govorim iz srca,stvarno..
Prats: Ja nisam dete !
Ajaz: Ti nisi dete..?
Prats: Ja nisam dete !
Ajaz: Zasto to sada kazes ? (Zasto ti to smeta ?)
Prats: Smeta mi.. zato!..sve ima svoje granice...Izvini sto sam tako razgovarala sa tobom,ali ozbiljno..molim te da ubuduce povedes racuna kako razgovaras samnom kao da sam neko deriste ..Zao mi je..
Odlazi..sedi sama i pocinje da place..

( Sada se ja nesto ovako bezveze razmisljam ,da se nije ona zaljubila u ovog Ajaza pa da joj zato smeta sto je tretira kao dete..😲)

Dolazi onaj Smesko..isto na slovo A cini mi se..

Prats: Osecam se kao da bih mogla da se ubijem sada ( njen engleski 🤢 ..jos kroz suze..nisam sigurna da je tacno ovo rekla)..Salman mi nesto kaze, znaci nesto mi zameri a onda polako pocnu svi da se tako ponasasaju,uopste nemaju obzira..uopste..

Hahahaha shukriya beta

Sve dok je meni pisane engleske reci,ja se snalazim😉
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Ti si moje pile ❤️

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=55uMwzuvGV8[/YOUTUBE]
Daltoni thumbnail

Hahahaha shukriya beta

Sve dok je meni pisane engleske reci,ja se snalazim😉

You welcome..😆
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Ne znam jeste li primetile da sam se presvukla,nisam uspela sama da napravim gif ,ali mi je zato pomogla jedna devojka sa AT Shobi i Branka naravno

Edited by smeker - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Hvala Biki ❤️

Imam i ja za tebe informaciju, nas Shiv je ipak usvojen , saznace se to vrlo uskoro kad budu obilazili bolnicu u kojoj je Shiv rodjen. Srce malo, razlog vise da ga tesis Biki, sigurno ce mu pasti jako tesko ta info.

Samo, ja se ne odricem tako lako Vikrama, garant je to njegov brat blizanac , razdvojeni su na rodjenju i tako ... ode BV u pravcu... u stvari sta smo mi ono gledali, sta je bila tema serije 😲🤣

Hello 🤗
Upala da vas nabrzaka procitam ,jao meni koliko ima stranica😆
Nisam znala za tu informaciju,hvala ti draga kumice😳
Ne znam kako da ga utesim jer nisam tamo sa njim😆 mislim ne vidim ga,ne citam sta se pise i tako.jedino kada se to bude odigravalo,da dobijem obavestenje i da uskocim da mu obrisem suze i uputim neku rec utehe😳
I kuda plovi ovaj brod(BV)😆
Daltoni thumbnail

Hello

Samo da vam kazem da sam danas opet jedva usla , uz silne muke i taman da vam se javim, komp pocne da se restartuje sam od sebe i tako u nedogled. Tako da znate, ako me slucajno ne bude bilo, visa sila

Tako isto je i moj racunar poceo nekoliko dana pre nego sto je eksplodirao..😆 Salim se nije eksploditao, samo je crko..🤣
Stephi thumbnail

Originally posted by: smeker

Hhahaha kako me slatko nasmeja Dal,prevodi bre ako hoces da te povedem sledeci put u maznjavanje😉

A nista pismene molbe..😭

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ko bi rekao da ju je on onako zestoko izvredjao?

Nadice,Andy je po malo cudan.Ali uvek kada ona place i kada joj je tesko on je uvek tu,zagrli je,a i ona se tako lepo oseca ,cini mi se da jedino tako sa njim,kada god je plakala sa njim je vila u ovakvim scenama.Mozda u ovom slucaju vazi ona izreka:Ko se voli taj se i svadja,bije-ne znam ni sama .U trnutku zaboravih izreku😆