Hvala za kaficu,prija a dok vi dodjete ja cu od silne kafe da dobijem cir na zeludcu😆
A jesi videla i strip sam ti ostavila da citas 😆
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 2nd Oct 2025
HEY JINDAGI 2.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 2, 2025 Episode Discussion Thread
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 3, 2025 Episode Discussion Thread
Gen 5 News article Mila
Bingo Blitz - The Ultimate Showdown (Sign-up)
BAAT KARO NA 3.10
SRK Enters Billionaire Club
🏏India vs West Indies,1st Test: N M Stadium, Ahmedabad, Day 2🏏
Sunny Sanskari Ki Tulsi Kumari opens well!!
🎉 New Fun Quizzes Are Live on India Forums! 🎉
How saiyara became hit
The Manuscript Marauders Bingo Challenge Thread
Abhishek Seeks Legal Action On Salman Ash AI Generated Videos
Literary Looters 💰🤑 Book Bingo Discussions | October 2025 BTRC
What do you folks think about this???
To everyone disliking Amaal, Baseer, et al…
The Literary Looters 💰 | Book Talk Reading Challenge October 2025
Hvala za kaficu,prija a dok vi dodjete ja cu od silne kafe da dobijem cir na zeludcu😆
EPIZODA OD 23.FEBRUARA
Trish i Padu pokusavaju da dobiju Madu na telefon ali se ona ne javlja..
Madhu dolazi na snimanje obucena kao glavna glumica..hoda neodlucno ..RK i ostali bulje u nju..Svi se dive njenoj lepoti a jedna devojka komentarise da je ovo prvi put na filmu da dublerka izgleda lepse od originala..Madu staje naspram RK..RK joj govori da ce sada morati da je dodiruje jer tako pise u scenariju ali da ona ima na umu da on to radi bez zelje..
RK stavlja ruke oko Madhuinog struka..stiska je i povlaci blize sebi..Madu je u suzama..Bitu takodje..RK vice : REZ !!! Kakva je ova m,arama, glavna glumica nije imala maramu na sebi..moramo to skinuti..pocinje da skida maramu sa uplakane Madhubale..polako otkriva njena potpuno gola ledja ..MB suze padaju na RK-ovu ruku..on se zaustavlja i prekida snimanje..RK: Ona nema nista isto kao glavna glumica,tako da ne odgovara..sve gubitke zbog ovog snimanja skinite sa mog racuna..
BG-
Is pyaar ki dekho rusvayi..
Bas dur talak.. tanhayi ..
Kya wafa.. ka sila hai sirf bewafai
Pyaar mein .. jaan . .gawai ...!
Hum the dewane.. tere dewane...!
Madu bezi sa seta..
Bitu reportira Radhi o danasnjem incidentu..Radha je iznenadjena sto je RK zaustavio sebe i sprecio da Madu bude jos vise povredjena..Odlucuju da ucine jos nesto...😉
RK se dere na Bitujija sto jos uvek nije dovezao auto..Bitu odlazi..RK i Madu sede u svlacionicama koje dele isti zid..RK cuje Madu kako gorko place..zao mu je..pruza ruku ka ogledalu da je utesi ali dodiruje samo svoju ruku u ogledalu..Madu govori onu svoju molitvu koja je ohrabruje ,grcajuci od placa..juri napolje iz svlacionice..
Bittu iskljucuje struju u celoj zgradi..RK trci u MB svlacionicu kako bio sa njom jer se zna da se ona boji mraka..Ne zatice je tamo ,pa je trazi po studiju..Nalazi je i zaustavlja..pali upaljac i osvetljava joj lice..
RK: Eto, nema vise mraka..ne plasi se Madu..
MB: Sada se ne plasim onoga sto je u mraku, vec onoga sto vidim na svetlu..Madu duva i gasi plamen..okrece se da ide ali RK je zabrinut da se ne povredi u mraku..zaustavlja je..Ona se otima i on joj cepa rukav na tunici..Madu mu udara samar..!!!
RK kaze: Kako se usudjujes..??!!!!
Madu: Kako se ti usudjujes !!! Kako ces sada da se osvetis za ovaj peti samar..kazi mi ! Kazi mi RK..sta ces mi sada uraditi..! cHoces da me vidis ponizenu..evo..Skida maramu sa vrata i baca je na pod..
Mama..Hindi ti je O D L I C A N 👏nije ni cudo da je meni maternji..😉
Ne vidim stvarno razlog zasto je plakala..kao da je sebe naterala na to..Bila je evidentno neraspolozena ,pa joj je izgleda tako doslo. Onaj sto joj je rekao da je dete, nije rekao nista grubo..evo sta je rekao..Kako samo njega da zovem..bese Ajaz..izvinite me ako gresim..
Dakle P je u kuhinji nesto radi..Ajaz joj se obraca..Danas si nesto kao da ti je svega dosta..zasto?..zasto?..meni mozes sve da kazes...Ona mu odgovara: Kakve to uopste ima veze, koga je pa briga..Ajaz: Meni je bitno..pa zasto..
Pratisa: Ne Ajaz , ja ne mogu da trpim sale predugo..
Ajaz: Sta..Sta je sada bilo ?
Prats: Sta je ovo dete bozje ..svo to sranje..
Ajaz: Ja ti govorim iz srca,stvarno..
Prats: Ja nisam dete !
Ajaz: Ti nisi dete..?
Prats: Ja nisam dete !
Ajaz: Zasto to sada kazes ? (Zasto ti to smeta ?)
Prats: Smeta mi.. zato!..sve ima svoje granice...Izvini sto sam tako razgovarala sa tobom,ali ozbiljno..molim te da ubuduce povedes racuna kako razgovaras samnom kao da sam neko deriste ..Zao mi je..
Odlazi..sedi sama i pocinje da place..
( Sada se ja nesto ovako bezveze razmisljam ,da se nije ona zaljubila u ovog Ajaza pa da joj zato smeta sto je tretira kao dete..😲)
Dolazi onaj Smesko..isto na slovo A cini mi se..
Prats: Osecam se kao da bih mogla da se ubijem sada ( njen engleski 🤢 ..jos kroz suze..nisam sigurna da je tacno ovo rekla)..Salman mi nesto kaze, znaci nesto mi zameri a onda polako pocnu svi da se tako ponasasaju,uopste nemaju obzira..uopste..
Ti si moje pile ❤️
Hahahaha shukriya beta
Sve dok je meni pisane engleske reci,ja se snalazim😉
Hvala Biki ❤️
Imam i ja za tebe informaciju, nas Shiv je ipak usvojen , saznace se to vrlo uskoro kad budu obilazili bolnicu u kojoj je Shiv rodjen. Srce malo, razlog vise da ga tesis Biki, sigurno ce mu pasti jako tesko ta info.
Samo, ja se ne odricem tako lako Vikrama, garant je to njegov brat blizanac , razdvojeni su na rodjenju i tako ... ode BV u pravcu... u stvari sta smo mi ono gledali, sta je bila tema serije 😲🤣
Hello
Samo da vam kazem da sam danas opet jedva usla , uz silne muke i taman da vam se javim, komp pocne da se restartuje sam od sebe i tako u nedogled. Tako da znate, ako me slucajno ne bude bilo, visa sila![]()
Hhahaha kako me slatko nasmeja Dal,prevodi bre ako hoces da te povedem sledeci put u maznjavanje😉
Ko bi rekao da ju je on onako zestoko izvredjao?