Bigg Boss 19-Daily Discussion Thread- 30th September, 2025
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 1st Oct '25
DADI AS BOOTH 1.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 1, 2025 Episode Discussion Thread
Swara Bhaskar..someone who dared to say it out loud #respect
Budget Single Digit : 7 cameo openings.
True Face of BIAS & NEPOTISM!
My Box Office Prediction for Sunny Ki....jo bhi hai.
Which faces u r fed up of watching
👻 The Manuscript Marauders 👻 BookTalk Reading Challenge October 2025
What are the professional achievements of gabhira
Gen 5- Major Discussion Thread
Official Teaser - Tere Ishk Mein - Dhanush Kriti Sanon
Sonam Kapoor is in her family way ? (2nd baby)
Mihir extra marital affair
Deepika & Farah Khan; Some Serious Tension !!! 👀
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 2, 2025 Episode Discussion Thread
The Wanderer Planet
🎉 New Fun Quizzes Are Live on India Forums! 🎉
SRK Enters Billionaire Club
Hhahaha kako me slatko nasmeja Dal,prevodi bre ako hoces da te povedem sledeci put u maznjavanje😉
Hm sta sad to treba da znaci...mislim to ko ide prvi na spavanje i ko je koka in🤣
A nista pismene molbe..😭
Vidite Prats je rekla ne mogu jos dugo izdrzati ovakve sale , ne znam sta i svo ovo sranje, ja nisam dete , onda je zalupila vratima i izasla, sedela je sama, dosao je Andy i seo pored nje da je tesi, a Prats mu se zalila da Ajaz upo*no ponavlja istu stvar i da je vec umorna od toga , samo zato sto to Salman govori, ne znaci da svi imaju pravo da to kazu, onda je otisla i pricala Kamyu i ona je izasla ovoj dvojici da kaze ono sto sam vam prevela vec a Andy joj je rekao da je sedeo sa Prats, tesio je i smirivao, sta pricas ti i tako to, posle sledi onaj razgovor Kami i Prats
Ok ,moze ovako,Molimo vas da nam izadjete u susret i prevedete ponudjeni snimak,kako bi bili bolje informisaniUnapred zahvani svi koji ne razumeju Hindi😉
EPIZODA OD 22. FEBRUARA
Trish pokusava da odobrovolji Padu koja odbija da jede..Madu takodje dolazi..kaze majci kako je ona naucena da ne ostavlja hranu..jer je to uvreda za hranu..a kada je hrana uvredjena to onda prouzrukuje bol u stomaku..Tris je podrzava..
RK pije u svojoj sobi..ulazi Dipali ali je RK besno izbacuje iz sobe..Ona mu miluje kosu,obraz..grudi..RK je sklanja..ali onda mu pada nesto na pamet i zaustavlja je..
RK: Dips, da li bi zaista uradila sve za mene?
Dips: SVE !
RK: Ali ti si udata..
Dips: Tako sto padnem nisko zbog tebe ,ucinice da se osetim visoko..
RK: Trebaces mi uskoro..
Gledacete..tj citacete u sledecem nastavku stripa..😉