Returning of the written off #21 Invited only - Page 49

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.8k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Pije ti je vrh 👍🏼
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Hhahaha kako me slatko nasmeja Dal,prevodi bre ako hoces da te povedem sledeci put u maznjavanje😉

A nista pismene molbe..😭
Daltoni thumbnail

Hm sta sad to treba da znaci...mislim to ko ide prvi na spavanje i ko je koka in🤣

🤣Ja sam sudeci po Nadi koka koja je u trendu..😎 a ti Smeki ? Nemam poima , molim te nemoj samo da me bijes..🤣
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

A nista pismene molbe..😭

Ok ,moze ovako,

Molimo vas da nam izadjete u susret i prevedete ponudjeni snimak,kako bi bili bolje informisani

Unapred zahvani svi koji ne razumeju Hindi😉
Edited by smeker - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Vidite Prats je rekla ne mogu jos dugo izdrzati ovakve sale , ne znam sta i svo ovo sranje, ja nisam dete , onda je zalupila vratima i izasla, sedela je sama, dosao je Andy i seo pored nje da je tesi, a Prats mu se zalila da Ajaz upo*no ponavlja istu stvar i da je vec umorna od toga , samo zato sto to Salman govori, ne znaci da svi imaju pravo da to kazu, onda je otisla i pricala Kamyu i ona je izasla ovoj dvojici da kaze ono sto sam vam prevela vec a Andy joj je rekao da je sedeo sa Prats, tesio je i smirivao, sta pricas ti i tako to, posle sledi onaj razgovor Kami i Prats

Mama..Hindi ti je O D L I C A N 👏nije ni cudo da je meni maternji..😉

Ne vidim stvarno razlog zasto je plakala..kao da je sebe naterala na to..Bila je evidentno neraspolozena ,pa joj je izgleda tako doslo. Onaj sto joj je rekao da je dete, nije rekao nista grubo..evo sta je rekao..Kako samo njega da zovem..bese Ajaz..izvinite me ako gresim..

Dakle P je u kuhinji nesto radi..Ajaz joj se obraca..Danas si nesto kao da ti je svega dosta..zasto?..zasto?..meni mozes sve da kazes...Ona mu odgovara: Kakve to uopste ima veze, koga je pa briga..Ajaz: Meni je bitno..pa zasto..
Pratisa: Ne Ajaz , ja ne mogu da trpim sale predugo..
Ajaz: Sta..Sta je sada bilo ?
Prats: Sta je ovo dete bozje ..svo to sranje..
Ajaz: Ja ti govorim iz srca,stvarno..
Prats: Ja nisam dete !
Ajaz: Ti nisi dete..?
Prats: Ja nisam dete !
Ajaz: Zasto to sada kazes ? (Zasto ti to smeta ?)
Prats: Smeta mi.. zato!..sve ima svoje granice...Izvini sto sam tako razgovarala sa tobom,ali ozbiljno..molim te da ubuduce povedes racuna kako razgovaras samnom kao da sam neko deriste ..Zao mi je..
Odlazi..sedi sama i pocinje da place..

( Sada se ja nesto ovako bezveze razmisljam ,da se nije ona zaljubila u ovog Ajaza pa da joj zato smeta sto je tretira kao dete..😲)

Dolazi onaj Smesko..isto na slovo A cini mi se..

Prats: Osecam se kao da bih mogla da se ubijem sada ( njen engleski 🤢 ..jos kroz suze..nisam sigurna da je tacno ovo rekla)..Salman mi nesto kaze, znaci nesto mi zameri a onda polako pocnu svi da se tako ponasasaju,uopste nemaju obzira..uopste..

Edited by Daltoni - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Ok ,moze ovako,

Molimo vas da nam izadjete u susret i prevedete ponudjeni snimak,kako bi bili bolje informisani

Unapred zahvani svi koji ne razumeju Hindi😉

Postovana,
Primila sam Vasu molbu i sa zaljenjem Vas obavestavam da sam u predhodnom postu vec prevela ono sto sam razumela ..
PS Nema potrebe da mi zahvaljujete jer cu ja svakako ovo da vam uracunam u cenu smestaja i boravka ..

S postovanjem..
Ona koja natucuje ponesto Hindi..ili bar ko svaka corava kokokoska poneko slovo ubode..

Edited by Daltoni - 11 years ago
Daltoni thumbnail

EPIZODA OD 22. FEBRUARA

picture1

Radha je odusevljena kako se razvija situacija sa RK-Madu i kaze da ce i Bog pomoci da se njih dvoje spoje...RK govori Bitujiju da bi trebalo da upise casove kuvanja jer svakoga dana nesto novo zakuva..
Za doruckom RK kaze majci da je sisao samo da bi joj pomerio stolicu ..onda se seti da ga je Madu tome naucila,gubi apetit i ustaje sa stola..

picture2

Trish pokusava da odobrovolji Padu koja odbija da jede..Madu takodje dolazi..kaze majci kako je ona naucena da ne ostavlja hranu..jer je to uvreda za hranu..a kada je hrana uvredjena to onda prouzrukuje bol u stomaku..Tris je podrzava..

picture3
Madhu moli svoju majku da ima poverenje u nju..Padu je gleda..Trish se mesa i govori saljivo..Dosta je bilo ovog-moja cerka, moja majka..sada jedi..i stavlja joj zalogaj hrane u usta..Trish: Madu je mali dinamit..i sada kada je eksplodirala, sigurna sam da moze da sredi jednog ili dvojicu..

RK pije u svojoj sobi..ulazi Dipali ali je RK besno izbacuje iz sobe..Ona mu miluje kosu,obraz..grudi..RK je sklanja..ali onda mu pada nesto na pamet i zaustavlja je..

RK: Dips, da li bi zaista uradila sve za mene?

Dips: SVE !

RK: Ali ti si udata..

Dips: Tako sto padnem nisko zbog tebe ,ucinice da se osetim visoko..

RK: Trebaces mi uskoro..

picture4

Madu stize na set sepajuci..RK primecuje to i zabrinut je..Glumica postavlja Madu da sedne. Izvinjava joj se sto se onako ruzno ponela juce..i da tada nije znala da je Madu RK-ova zena..RK prilazi a ova ustaje nudeci mu da sedne pored svoje zene..RK joj kaze: Ne hvala , ne zelim da smetam lepim devojkama..

picture5
Snimanje pocinje..RK plese sa glavnom glumicom..RK gleda u Madu..a ona mu okrece ledja..snimanje je prekinuto na pola..onda pocinje ponovo..Madu prosipa caj dok RK snima..

Snimanje je prekinuto zbog neispravnog ventilatora i RK se zaklinje da ce uciniti nesto da otera Madu..jer mu je dosadilo da gleda njeno lice..Jedan covek prilazi Madu i kaze joj da prenese glavnoj glumici kada se vrati da je reziser porucio kako je snimanje gotovo za danas..

picture7

picture8

picture9

picture10

Madu odlazi da kaze glumici..Posle nekog vremena dolazi reziser i pita gde je glavna glumica jer nastavljaju sa snimanjem..Madu je u soku, izvinjava se i govori kako je neki covek prisao i rekao da prenese glumici poruku od rezisera da je snimanje za danas gotovo,pa je glumica otisla..
Reziser je besan i trazi da se glumica odmah vrati, ali RK predlaze da iskoriste dublerku, i da Madu mora da plati za to sto je ucinila..pa da bi trebalo ona da snimi tu scenu..

Bitu se buni ali je RK neumoljiv, reziser pristaje i Madu odlazi da obuce kostim u svlacionicu..

picture11

Gledacete..tj citacete u sledecem nastavku stripa..😉

picture12

picture13
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
U zurbi sam. Samo da vas pozdravim i odoh dalje. Druzimo se kasnije. 😊

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Hello

Samo da vam kazem da sam danas opet jedva usla , uz silne muke i taman da vam se javim, komp pocne da se restartuje sam od sebe i tako u nedogled. Tako da znate, ako me slucajno ne bude bilo, visa sila

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Pije ti je vrh 👍🏼

Ti si moje pile ❤️