Returning of the written off #21 Invited only - Page 47

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.8k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago
Vidite Prats je rekla ne mogu jos dugo izdrzati ovakve sale , ne znam sta i svo ovo sranje, ja nisam dete , onda je zalupila vratima i izasla, sedela je sama, dosao je Andy i seo pored nje da je tesi, a Prats mu se zalila da Ajaz upo*no ponavlja istu stvar i da je vec umorna od toga , samo zato sto to Salman govori, ne znaci da svi imaju pravo da to kazu, onda je otisla i pricala Kamyu i ona je izasla ovoj dvojici da kaze ono sto sam vam prevela vec a Andy joj je rekao da je sedeo sa Prats, tesio je i smirivao, sta pricas ti i tako to, posle sledi onaj razgovor Kami i Prats
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Idem i ja da spavam..povlacim se u svoj kokosinjac jer sutra ustajem s petlovima..skola, obdaniste..kuca poso..poso kuca..
A Smeki kada dodje ujutru ima da strefi srcka od silnih kafa koje ce da popije dok nas iscita..🤣

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=uCECHp5xHvU[/YOUTUBE]

Mozes mirno da spavas . Sad si u "trendu" 😆 Smeki se polako navikava. Zbog nas joj ne treba "jutarnji program"." Srdjan i Jovana " su totalni "aut". 😆
Laku noc ❤️

nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Vidite Prats je rekla ne mogu jos dugo izdrzati ovakve sale , ne znam sta i svo ovo sranje, ja nisam dete , onda je zalupila vratima i izasla, sedela je sama, dosao je Andy i seo pored nje da je tesi, a Prats mu se zalila da Ajaz upo*no ponavlja istu stvar i da je vec umorna od toga , samo zato sto to Salman govori, ne znaci da svi imaju pravo da to kazu, onda je otisla i pricala Kamyu i ona je izasla ovoj dvojici da kaze ono sto sam vam prevela vec a Andy joj je rekao da je sedeo sa Prats, tesio je i smirivao, sta pricas ti i tako to, posle sledi onaj razgovor Kami i Prats

Sta je Kamia rekla Prats?
Stephi thumbnail
Dje odoste sve a ni kafu niste popile

Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Sta je Kamia rekla Prats?

Pa Rumenka, ono da joj niko nije prijatelj da otvori oci i usi i da onda odluci sta ce 😆
Stephi thumbnail

Good night my beautiful friend

nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Pa Rumenka, ono da joj niko nije prijatelj da otvori oci i usi i da onda odluci sta ce 😆

🤣 Badi kad sam procitala ja sam se setila. 😆

Stephi thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Idem i ja da spavam..povlacim se u svoj kokosinjac jer sutra ustajem s petlovima..skola, obdaniste..kuca poso..poso kuca..
A Smeki kada dodje ujutru ima da strefi srcka od silnih kafa koje ce da popije dok nas iscita..🤣

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=uCECHp5xHvU[/YOUTUBE]

Good night love

Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

🤣 Badi kad sam procitala ja sam se setila. 😆

🤣🤣🤣

Stephi thumbnail