Ne znam na sta mislis pod tim "drzati ovo sto ima Novak" ali se nadam da mislis na pehar..🤣
Jao umrecu , jao nisi normalna , 🤣🤣🤣
Mada sad si mi razjasnila sta Nadal tako upo*no trazi po gacama 🤣
Bigg Boss 19-Daily Discussion Thread- 30th September, 2025
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 1st Oct '25
DADI AS BOOTH 1.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 1, 2025 Episode Discussion Thread
Swara Bhaskar..someone who dared to say it out loud #respect
Budget Single Digit : 7 cameo openings.
True Face of BIAS & NEPOTISM!
My Box Office Prediction for Sunny Ki....jo bhi hai.
Which faces u r fed up of watching
👻 The Manuscript Marauders 👻 BookTalk Reading Challenge October 2025
What are the professional achievements of gabhira
Gen 5- Major Discussion Thread
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 2, 2025 Episode Discussion Thread
Official Teaser - Tere Ishk Mein - Dhanush Kriti Sanon
HEY JINDAGI 2.10
Sonam Kapoor is in her family way ? (2nd baby)
Mihir extra marital affair
Deepika & Farah Khan; Some Serious Tension !!! 👀
The Wanderer Planet
Himesh - no more breaking news
Ne znam na sta mislis pod tim "drzati ovo sto ima Novak" ali se nadam da mislis na pehar..🤣
Da..ta scena je i meni bila fenomenalna..Bitu, kakav ti je ovaj viski od koga ne mogu da se napijem i zaboravim..A onda scena kada gleda u Madu na zabavi i pije..pa kaze: E ovo je dobar viski ! A Bitu misli u sebi: Nije to viski sefe nego ljubav 😆
Neznam kakvo je stanje kod vas..ali meni net nenormalno davi u poslednjih 10 minuta..😡
Nataly !
Ja sam Nada i drago mi je da si sa nama.Zao mi je zbog tih neprijatnosti koje si imala. Nadam se da ce sve biti OK. Meni su zbog nerazumevanja "umetnosti" (Radovan III) brisali i post i celu stranu na topicu ali sam na srecu ostala bez kazne. 😉
Da..ta scena je i meni bila fenomenalna..Bitu, kakav ti je ovaj viski od koga ne mogu da se napijem i zaboravim..A onda scena kada gleda u Madu na zabavi i pije..pa kaze: E ovo je dobar viski ! A Bitu misli u sebi: Nije to viski sefe nego ljubav 😆
Neznam kakvo je stanje kod vas..ali meni net nenormalno davi u poslednjih 10 minuta..😡
Mene ne da davi nego je strasno i to zadnjih dana a ne zadnjih minuta, al ne dam se jos 😡
I ona je plakala veceras...sto ne znam😲