Returning of the written off #21 Invited only - Page 45

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.8k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Ne znam na sta mislis pod tim "drzati ovo sto ima Novak" ali se nadam da mislis na pehar..🤣

Jao umrecu , jao nisi normalna , 🤣🤣🤣

Mada sad si mi razjasnila sta Nadal tako upo*no trazi po gacama 🤣

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Da..ta scena je i meni bila fenomenalna..Bitu, kakav ti je ovaj viski od koga ne mogu da se napijem i zaboravim..A onda scena kada gleda u Madu na zabavi i pije..pa kaze: E ovo je dobar viski ! A Bitu misli u sebi: Nije to viski sefe nego ljubav 😆

Vidite, sad kad smo kod ovog viskija meni se strasno pusi, ne odoh da kupim cigarete a sad ako izadjem , bojim se da ne sretnem nekog manijaka, moze mi oteti novcanik i ... i dalje nista, nikakav fizicki kontakt, pa da se ne vratim kuci razocarana 🤣

Napadni ti njega ,pa cemo cigarete mi da ti donosimo u corku, ne moras uopste da se mucis vise da izlazis..🤣

Pa znas ono alo momak de si pos'o, a silovanje 🤣

🤣
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=fcvzSuoNurY[/YOUTUBE]
Stephi thumbnail

Neznam kakvo je stanje kod vas..ali meni net nenormalno davi u poslednjih 10 minuta..😡

Mene ne da davi nego je strasno i to zadnjih dana a ne zadnjih minuta, al ne dam se jos 😡
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Nataly !

Ja sam Nada i drago mi je da si sa nama.
Zao mi je zbog tih neprijatnosti koje si imala. Nadam se da ce sve biti OK. Meni su zbog nerazumevanja "umetnosti" (Radovan III) brisali i post i celu stranu na topicu ali sam na srecu ostala bez kazne. 😉

Pa NADA umire poslednja 😉😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Da..ta scena je i meni bila fenomenalna..Bitu, kakav ti je ovaj viski od koga ne mogu da se napijem i zaboravim..A onda scena kada gleda u Madu na zabavi i pije..pa kaze: E ovo je dobar viski ! A Bitu misli u sebi: Nije to viski sefe nego ljubav 😆

Vidite, sad kad smo kod ovog viskija meni se strasno pusi, ne odoh da kupim cigarete a sad ako izadjem , bojim se da ne sretnem nekog manijaka, moze mi oteti novcanik i ... i dalje nista, nikakav fizicki kontakt, pa da se ne vratim kuci razocarana 🤣
Badi moraces da uradis nesto povodim tih cigareta . Malo malo pa nocom ides po njih. Pocecu da sumnjam 😉
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
I ona je plakala veceras...sto ne znam😲
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Neznam kakvo je stanje kod vas..ali meni net nenormalno davi u poslednjih 10 minuta..😡

Malo mi je usporen ali nista zabrinjavajuce.😊
Daltoni thumbnail

Mene ne da davi nego je strasno i to zadnjih dana a ne zadnjih minuta, al ne dam se jos 😡

Mene pocinje uzasno da nervira..al cekam da vi krenete na spavanje da ne ispadnem najveca kokoska..😆
Edited by Daltoni - 11 years ago
Stephi thumbnail

Badi moraces da uradis nesto povodim tih cigareta . Malo malo pa nocom ides po njih. Pocecu da sumnjam 😉

Badi, pa sta imas da sumnjas, malopre rekoh u naletu iskrenosti zasto u stvari idem 🤣
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

I ona je plakala veceras...sto ne znam😲

Biki, mozda su zajedno sekle luk dok su spremale rucak..😕 Otkricemo sutra, samo vi meni sutra pismenu molbu za prevod kao sto smo se dogovorili i Smeki da je uruci sa svim pocastima koje dolikuju velikom dogadjaju..