Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Aug 2025 EDT
THAKELA LOVE 22.8
Bluffmaster IF Season 1 (Sign-up Open)
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 23 Aug 2025 EDT
Geetmaan finally got married 😍
August disaster. Will Param Sundari save BW this month?
Vivek Agnihotri - Nobody Should Name Their Child Taimur
SHAADI HOGAYI 23.8
When you’re in love with ddp
Danger - Param Sundari | Sidharth M, Janhvi K | SONG OUT
Ranbir is accused of secretly following Deepika in social media 😆
Govinda Sunita Ahuja Divorce Case Update
🚨 Scheduled Downtime Notice 🚨
Pick one Emraan Hashmi song
Important Notification regarding IF
Abhira: Life main problems ho chalega lekin Armaan na ho..
The nominations this week is totally twisted and very interesting !!
Kamya -Evicted Candy Brar's nomination Pratyusha -Captain Elli's nomination Ajaz and Gauhar -nominated by the housemates !!
The entire GKPA group nominated this week !! SHOCKING!Ouch So that means Armaan-Tanisha's group totally took over the house.
Hope this is right !!!!
Like to see Pratyusha proving; she is more popular than Gauhar !!! Lets see who takes the revenge of first week's confrontation.
Be ready for Live Chat with Ex Bigg Boss 7 Contestant Pratyusha Bannerjee on 20th November 2013 at 15:30 hrs. only on www.colors.in.com/in/biggboss/livechat
Originally posted by nn027
Originally posted by saska
e a steta sad da se rastanemo, jos malo mi fali do PINK 🤣Bas steta 😆 A i Smeki je mogla popiti jedno 4-5 kafa ujutru dok nas iscita. Ovako ce popiti "samo" 3 😆A niste razmisljali da Smeki nema gde da pise 😆
Izvini Smeki ❤️
Na colorsovom sajtu stoji da ce live chat biti sa tom Candy sto je ispala,a ne sa Prats 😕😕
Smeki,jesi ti prepisala ovo neciji komentar ili si nasla neku informaciju? Sta ovde kaze '' spremite se za razgovor uzivo sa bivsom ukucankom BB 7 Pratyushom Banerjee '' !? Kako se to vec zna sem ako ponavljam nije neciji zlurad komentar?
Sto se ostalog tice,koliko mi se cini Prats je prosli put spasla Elli od nominacija , a ova joj sad vratila nominacijom. ? Pa lepo, ko tebe hlebom, ti njega kamenom . A uostalom, ako su ovo zaista nominacije i ne desi se neki obrt, zasto bi morale uopste Kamya ili Prats da budu eliminisane ? Zasto ne Ajaz ?
Originally posted by nn027
Originally posted by saska
Nado, ko bre kreten 😡 On je jadan toliko zaljubljen da ne zna gde udara, ali , vidis taj njegov zivot kao klinca, samoubistvo oca , udaja njegove majke, prevara Dipali, sve su to izdaje koje su ga pretvorile u to sto jeste. Ali Vivian to donosi na tako dobar nacin da za ne poverovati ali uvek sam bila uz njega. A narocito sto mi je i ona malo isla na nerve sa tim svojim kao principima u pocetku, mos misliti Mukunda udario autom, nikom posebno nije stalo da se istera pravda, Mukund ziv i zdrav, a ona zapela ko manijak da se strpa RK u zatvor, odlazi mu na set, kao ironicno aplaudira, celoj njenoj porodici poceo da se rusi zivot al ona ne odstupa. Ima jedna recenica koju je rekla njena sestra Trishna kad je vec djavo sasvim odneo salu '' i zbog koga ti to sve radis,zbog coveka koji je pobegao na prvi znak nevolje'' Ima ima tu nekih stvari koje mene vise podsecaju na tvrdoglavost i glupost nego na borbu za principe.
Kreten je jer joj je to napravio. A i meni je bilo cudno sto je ona tako reagovala na taj slucaj sa udesom. Onda sam posle , kad su se zavoleli, malo vratila film u nazad. Ona je njega sanjala i cini mi se da je samo spominjanje njegovog imena u njoj izazivao neki nemir. Sva ta drama i to samaranje, pa to je zato sto se on njoj odmah u stvari dopao, samo je sve to sto oseca malo duze putovalo od njenog srca do njene glave.
A ja mislim da se i on u nju zaljubio na prvi pomen njenog imena, u tu njenu prirodu i tvrdoglavost, u tu smelost da se sukobi sa Bogom,kakvim on sam sebe smatra a kada je video na mosticu odmah je znao da je to ona koju ce voleti kao lud..Neznam, ja sam to tako videla..
Da, oni su sudbinski preodredjeni jedno drugom. Ja mislim da su oni pokusali da to sto su osetili potisnu i da su se zato tako ponasali jedno prema drugom. Zato je ona njega samarala i izazivala i zato je on vredjao i bio grub.
Dal jutros sam otisla na spavanje u pola 6. Odgledala sam epizodu ali bez ikakvog prevoda. Sreca pa imam ono sto si mi napisala i znam o cemu pricaju. Medjutim meni nije bilo dosta pa sa odgledala jos 2,epizode. Jedva sam samu sebe naterala da idem da spavam.
Ovako sam ja danas izgledala kad sam ustala 🤣
Na colorsovom sajtu stoji da ce live chat biti sa tom Candy sto je ispala,a ne sa Prats 😕😕
Onda je verovatno neka ''verna obozavateljka'' Prats zamenila imena , dakle zlurad komentar.