Returning of the written off #21 Invited only - Page 4

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.6k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Stephi thumbnail

Originally posted by: smeker

The nominations this week is totally twisted and very interesting !!

Kamya -Evicted Candy Brar's nomination Pratyusha -Captain Elli's nomination Ajaz and Gauhar -nominated by the housemates !!

The entire GKPA group nominated this week !! SHOCKING!Ouch So that means Armaan-Tanisha's group totally took over the house.

Hope this is right !!!!

Like to see Pratyusha proving; she is more popular than Gauhar !!! Lets see who takes the revenge of first week's confrontation.

Be ready for Live Chat with Ex Bigg Boss 7 Contestant Pratyusha Bannerjee on 20th November 2013 at 15:30 hrs. only on www.colors.in.com/in/biggboss/livechat

Smeki,jesi ti prepisala ovo neciji komentar ili si nasla neku informaciju? Sta ovde kaze '' spremite se za razgovor uzivo sa bivsom ukucankom BB 7 Pratyushom Banerjee '' !? Kako se to vec zna sem ako ponavljam nije neciji zlurad komentar?

Sto se ostalog tice,koliko mi se cini Prats je prosli put spasla Elli od nominacija , a ova joj sad vratila nominacijom. ? Pa lepo, ko tebe hlebom, ti njega kamenom . A uostalom, ako su ovo zaista nominacije i ne desi se neki obrt, zasto bi morale uopste Kamya ili Prats da budu eliminisane ? Zasto ne Ajaz ?
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Originally posted by nn027

Originally posted by saska

e a steta sad da se rastanemo, jos malo mi fali do PINK 🤣
Bas steta 😆 A i Smeki je mogla popiti jedno 4-5 kafa ujutru dok nas iscita. Ovako ce popiti "samo" 3 😆

A niste razmisljali da Smeki nema gde da pise 😆

Izvini Smeki ❤️

Pa jesi rekla sinoc Smeki da ubijemo topic 😃
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Smeki,jesi ti prepisala ovo neciji komentar ili si nasla neku informaciju? Sta ovde kaze '' spremite se za razgovor uzivo sa bivsom ukucankom BB 7 Pratyushom Banerjee '' !? Kako se to vec zna sem ako ponavljam nije neciji zlurad komentar?

Sto se ostalog tice,koliko mi se cini Prats je prosli put spasla Elli od nominacija , a ova joj sad vratila nominacijom. ? Pa lepo, ko tebe hlebom, ti njega kamenom . A uostalom, ako su ovo zaista nominacije i ne desi se neki obrt, zasto bi morale uopste Kamya ili Prats da budu eliminisane ? Zasto ne Ajaz ?

Na colorsovom sajtu stoji da ce live chat biti sa tom Candy sto je ispala,a ne sa Prats 😕😕
Stephi thumbnail

Originally posted by nn027

Originally posted by saska

Nado, ko bre kreten 😡 On je jadan toliko zaljubljen da ne zna gde udara, ali , vidis taj njegov zivot kao klinca, samoubistvo oca , udaja njegove majke, prevara Dipali, sve su to izdaje koje su ga pretvorile u to sto jeste. Ali Vivian to donosi na tako dobar nacin da za ne poverovati ali uvek sam bila uz njega. A narocito sto mi je i ona malo isla na nerve sa tim svojim kao principima u pocetku, mos misliti Mukunda udario autom, nikom posebno nije stalo da se istera pravda, Mukund ziv i zdrav, a ona zapela ko manijak da se strpa RK u zatvor, odlazi mu na set, kao ironicno aplaudira, celoj njenoj porodici poceo da se rusi zivot al ona ne odstupa. Ima jedna recenica koju je rekla njena sestra Trishna kad je vec djavo sasvim odneo salu '' i zbog koga ti to sve radis,zbog coveka koji je pobegao na prvi znak nevolje'' Ima ima tu nekih stvari koje mene vise podsecaju na tvrdoglavost i glupost nego na borbu za principe.
Kreten je jer joj je to napravio. A i meni je bilo cudno sto je ona tako reagovala na taj slucaj sa udesom. Onda sam posle , kad su se zavoleli, malo vratila film u nazad. Ona je njega sanjala i cini mi se da je samo spominjanje njegovog imena u njoj izazivao neki nemir. Sva ta drama i to samaranje, pa to je zato sto se on njoj odmah u stvari dopao, samo je sve to sto oseca malo duze putovalo od njenog srca do njene glave.

A ja mislim da se i on u nju zaljubio na prvi pomen njenog imena, u tu njenu prirodu i tvrdoglavost, u tu smelost da se sukobi sa Bogom,kakvim on sam sebe smatra a kada je video na mosticu odmah je znao da je to ona koju ce voleti kao lud..Neznam, ja sam to tako videla..

Da, oni su sudbinski preodredjeni jedno drugom. Ja mislim da su oni pokusali da to sto su osetili potisnu i da su se zato tako ponasali jedno prema drugom. Zato je ona njega samarala i izazivala i zato je on vredjao i bio grub.
Dal jutros sam otisla na spavanje u pola 6. Odgledala sam epizodu ali bez ikakvog prevoda. Sreca pa imam ono sto si mi napisala i znam o cemu pricaju. Medjutim meni nije bilo dosta pa sa odgledala jos 2,epizode. Jedva sam samu sebe naterala da idem da spavam.

Dal, apsolutno se slazem sa tim.Ona je prva i jedina koja se '' usudila '' da mu se suprotstavi i tu nista nije spo*no. Ali, kad komentarisem to njeno ponasanje s pocetka, malo je bilo preterano,prenaglaseno, a meni uvek sve sto toliko ide u krajnost,ide na zivce i izaziva mesto simpatiju i odusevljenje u smislu eto ''koliko sam pravedan i borim se za istinu '' kontra efekat. Kao i ono kasnije njeno druzenje sa Sultanom, ok , pomogla si njegovom sinu, kapa dole za hrabrost, sledeci put pod pretnjom odlazi sa Sultanom da jos jednom pomogne njegovom sinu, ali treci put kad je pratila krisom Sultanovog strica i malog i dosla do one jazbine gde je lezao ranjeni Sultan i kao vrhunac kad ih je prokrijumcarila u njihovu koloniju, e tu sam odlepila. Pa gde ces bre cuvenog kriminalca ,ranjenog,traze ga drugi krimosi , dovesti tu gde zivi cestit, posten , siromasan narod koji je svojevremeno pruzio utociste njenoj majci, sestri i njoj. I u tom grmu lezi zec, kad im je ona drzala govor da je sve to naucila upravo od njih, tu hrabrost i plemenitost jer su nekada davno upravo oni pomogli njenoj porodici, zaboravila je bitnu razliku da su oni pomagali bespomocnoj trudnoj zeni sa jos jednim malim detetom, a ona dovela opasnog kriminalca kojeg trazi i policija i banditi. E tu me nervira strasno kad od glavne junakinje u silnoj zelji da naprave heroja,borca, naprave budalu koja ne zna da povuce granicu. Koji ce njoj da nocu prati strica i da vidi sta se desava? Brine za malog kojeg je videla dva puta u zivotu i koji btw ima svog tatu. 🤢Sta ces, ti i tu da ispravljas krive Drine i da prevaspitas tatu kako da vaspitava svoje dete,sta god. Ko i Majka Tereza u BV ,svi zauzeli stav prema Sanciti, a ona sad kontru svima. Nekakob brate, mnogo realnije prikazuju muske likove, sa svim njihovim manama i vrlinama.
Stephi thumbnail

Ovako sam ja danas izgledala kad sam ustala 🤣

A vidim , pogresila si i boju rukavica , pink badi P I N K 🤣
Stephi thumbnail

Originally posted by: Drya

Na colorsovom sajtu stoji da ce live chat biti sa tom Candy sto je ispala,a ne sa Prats 😕😕

Onda je verovatno neka ''verna obozavateljka'' Prats zamenila imena , dakle zlurad komentar.
Stephi thumbnail
UUH, ne znam kako kod vas, kod mene pocinje strasno nevreme, odoh , ne bi li spasla ovo malo racunara sto mi je ostalo, vidimo se kasnije

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: saska

Onda je verovatno neka ''verna obozavateljka'' Prats zamenila imena , dakle zlurad komentar.

Prepisala sam komentar sa foruma,sigurno izmisljaju
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Edited by smeker - 11 years ago