Returning of the written off #21 Invited only - Page 2

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.6k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Hello!!!
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

The nominations this week is totally twisted and very interesting !!

Kamya -Evicted Candy Brar's nomination Pratyusha -Captain Elli's nomination Ajaz and Gauhar -nominated by the housemates !!

The entire GKPA group nominated this week !! SHOCKING!Ouch So that means Armaan-Tanisha's group totally took over the house.

Hope this is right !!!!

Like to see Pratyusha proving; she is more popular than Gauhar !!! Lets see who takes the revenge of first week's confrontation.

Be ready for Live Chat with Ex Bigg Boss 7 Contestant Pratyusha Bannerjee on 20th November 2013 at 15:30 hrs. only on www.colors.in.com/in/biggboss/livechat

Znaci nominovana je cela trojka..posto se kusal vraca, verujem da ce izbaciti Kamiju ili Pratisu, Gauhar ne verujem..svi vole romansu,a ona im to pruza..😭
tijara thumbnail
14th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Nesto razmisljam o ovom iz Shivove proslosti, da se nece pojaviti neka bivsa, mozda cak i beba? Bas bi to voljela, pa da nema vise romanticnih scena njega i gospodje Rasulo, vec svadja👏👏👏
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Znaci nominovana je cela trojka..posto se kusal vraca, verujem da ce izbaciti Kamiju ili Pratisu, Gauhar ne verujem..svi vole romansu,a ona im to pruza..😭

Iskreno ja bi volela,da izadje Prats dosta je i njenog boravka tamo a i mog gledanja BB 😕

Sad pisu da ce se videti popularnost,koju je Prats pominjala na pocetku Gohar,tj ako Prats ispadne znaci da je Gohar popularnija sto je sranje ,to nista ne znaci🥱
smeker thumbnail

Ovde ona peva,a on joj kaze da lepo peva ,na sta je ona odgovorila ja sve lepo radim,on njoj a da ti si Balika Vadhu,ona njemu ne ja sam Pratysha😛

Edited by smeker - 11 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Evo i mene. Dobar vam dan!!!
Guzva u saobracaju pa malo kasnim 😆

nn027 thumbnail
Originally posted by nn027

Originally posted by saska

e a steta sad da se rastanemo, jos malo mi fali do PINK 🤣
Bas steta 😆 A i Smeki je mogla popiti jedno 4-5 kafa ujutru dok nas iscita. Ovako ce popiti "samo" 3 😆

A niste razmisljali da Smeki nema gde da pise 😆

Izvini Smeki ❤️
smeker thumbnail
Kamya is playing the game !
She is trying to take advantage of Pratyusha
True m Not liking Kamya's behaviour these days...😲she is trying to have control over Prats...
if she supports her in Baseless fights she is right,,,and if she does a single argument she is wrong...
Kamya should be good to her at the end Prats alwayz supports her and she is the only frnd that prats have in the whole bb house...😔😔
I feel bad for prats...i can't see her crying...🥺 😭
nn027 thumbnail
Originally posted by nn027

Originally posted by saska

Nado, ko bre kreten 😡 On je jadan toliko zaljubljen da ne zna gde udara, ali , vidis taj njegov zivot kao klinca, samoubistvo oca , udaja njegove majke, prevara Dipali, sve su to izdaje koje su ga pretvorile u to sto jeste. Ali Vivian to donosi na tako dobar nacin da za ne poverovati ali uvek sam bila uz njega. A narocito sto mi je i ona malo isla na nerve sa tim svojim kao principima u pocetku, mos misliti Mukunda udario autom, nikom posebno nije stalo da se istera pravda, Mukund ziv i zdrav, a ona zapela ko manijak da se strpa RK u zatvor, odlazi mu na set, kao ironicno aplaudira, celoj njenoj porodici poceo da se rusi zivot al ona ne odstupa. Ima jedna recenica koju je rekla njena sestra Trishna kad je vec djavo sasvim odneo salu '' i zbog koga ti to sve radis,zbog coveka koji je pobegao na prvi znak nevolje'' Ima ima tu nekih stvari koje mene vise podsecaju na tvrdoglavost i glupost nego na borbu za principe.
Kreten je jer joj je to napravio. A i meni je bilo cudno sto je ona tako reagovala na taj slucaj sa udesom. Onda sam posle , kad su se zavoleli, malo vratila film u nazad. Ona je njega sanjala i cini mi se da je samo spominjanje njegovog imena u njoj izazivao neki nemir. Sva ta drama i to samaranje, pa to je zato sto se on njoj odmah u stvari dopao, samo je sve to sto oseca malo duze putovalo od njenog srca do njene glave.

A ja mislim da se i on u nju zaljubio na prvi pomen njenog imena, u tu njenu prirodu i tvrdoglavost, u tu smelost da se sukobi sa Bogom,kakvim on sam sebe smatra a kada je video na mosticu odmah je znao da je to ona koju ce voleti kao lud..Neznam, ja sam to tako videla..

Da, oni su sudbinski preodredjeni jedno drugom. Ja mislim da su oni pokusali da to sto su osetili potisnu i da su se zato tako ponasali jedno prema drugom. Zato je ona njega samarala i izazivala i zato je on vredjao i bio grub.
Dal jutros sam otisla na spavanje u pola 6. Odgledala sam epizodu ali bez ikakvog prevoda. Sreca pa imam ono sto si mi napisala i znam o cemu pricaju. Medjutim meni nije bilo dosta pa sa odgledala jos 2,epizode. Jedva sam samu sebe naterala da idem da spavam.
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Iskreno ja bi volela,da izadje Prats dosta je i njenog boravka tamo a i mog gledanja BB 😕

Sad pisu da ce se videti popularnost,koju je Prats pominjala na pocetku Gohar,tj ako Prats ispadne znaci da je Gohar popularnija sto je sranje ,to nista ne znaci🥱

Eto sta znaci imati ljubavnu pricu u kuci. Bez nje Gohar bi sigurno imala vece sanse da ispadne od Prats. Ovako ona je bezbedna. Po meni Prats nece ispasti vec Kamia. Ne mora znaciti da sam u pravu. Videcemo.