Returning of the written off #21 Invited only - Page 5

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.6k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
nn027 thumbnail

Kada je zakon 😃
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

A vidim , pogresila si i boju rukavica , pink badi P I N K 🤣

🤣 Promasila sam ja jos stosta Badi.
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

UUH, ne znam kako kod vas, kod mene pocinje strasno nevreme, odoh , ne bi li spasla ovo malo racunara sto mi je ostalo, vidimo se kasnije

Kod mene palo malo kisice i nista. Badi ovaj put ste vi izvukli "premiju" 😊
nn027 thumbnail

Pa izgleda da je "moja boja" moderna 😆
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Edited by smeker - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dobro vece.🤗Samo da se javim i ovo da postavim.😉Idem dalje...
Epizoda 51 (ponedeljak) "Oluja": Magdalena dobija napad i u vicuci besni, trazeci alkohol, dok Mersedes pokusava da je obuzda. Damjan biva prebacen uregentno u bolnicu, nakon uboda u stomak. Jedva pri svesti, Damjan govori da, ukoliko on umre, Klaudio prenese Marini da ju je voleo svim srcem, da nikada nije prestao i da ce je zauvek voleti. Ernan govori Marini da nikada nece preboleti smrt svojih roditelja i priznaje joj da mu roditelji nisu preminuli u nesreci, nego su bili ubijeni. Policajac Robles postavlja cip u baru gde je sakrivena sestra od Lusije i uspesno uspevaju da je izbave iz mracnog kluba. Ernan obavestava Nerea da je u klubu gde su drzali otete devojke, ugradjen cip, odnete devojke i da su izgubili jako puno novca. Policajac Robles govori Beleni, da je njena sestra Lusija dobro i da ce vrlo brzo ponovo biti sa njom. Ernan govori Furhensiju da su izgubili veoma dobar posao, zbog cipa koji je pronadjen i prebacuje mu da ga ne bi cudilo da to otkrice ima neke veze sa njegovim "zasticenikom". Ukoliko sazna da je Lazaro imao neke veze sa ovim, obecava da ce skupo platiti izdaju. Policija obavestava Lusiju da je njena sestra uspesno pronadjena i spasena.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Originally posted by nn027

Originally posted by saska

Nado, ko bre kreten 😡 On je jadan toliko zaljubljen da ne zna gde udara, ali , vidis taj njegov zivot kao klinca, samoubistvo oca , udaja njegove majke, prevara Dipali, sve su to izdaje koje su ga pretvorile u to sto jeste. Ali Vivian to donosi na tako dobar nacin da za ne poverovati ali uvek sam bila uz njega. A narocito sto mi je i ona malo isla na nerve sa tim svojim kao principima u pocetku, mos misliti Mukunda udario autom, nikom posebno nije stalo da se istera pravda, Mukund ziv i zdrav, a ona zapela ko manijak da se strpa RK u zatvor, odlazi mu na set, kao ironicno aplaudira, celoj njenoj porodici poceo da se rusi zivot al ona ne odstupa. Ima jedna recenica koju je rekla njena sestra Trishna kad je vec djavo sasvim odneo salu '' i zbog koga ti to sve radis,zbog coveka koji je pobegao na prvi znak nevolje'' Ima ima tu nekih stvari koje mene vise podsecaju na tvrdoglavost i glupost nego na borbu za principe.
Kreten je jer joj je to napravio. A i meni je bilo cudno sto je ona tako reagovala na taj slucaj sa udesom. Onda sam posle , kad su se zavoleli, malo vratila film u nazad. Ona je njega sanjala i cini mi se da je samo spominjanje njegovog imena u njoj izazivao neki nemir. Sva ta drama i to samaranje, pa to je zato sto se on njoj odmah u stvari dopao, samo je sve to sto oseca malo duze putovalo od njenog srca do njene glave.

A ja mislim da se i on u nju zaljubio na prvi pomen njenog imena, u tu njenu prirodu i tvrdoglavost, u tu smelost da se sukobi sa Bogom,kakvim on sam sebe smatra a kada je video na mosticu odmah je znao da je to ona koju ce voleti kao lud..Neznam, ja sam to tako videla..

Da, oni su sudbinski preodredjeni jedno drugom. Ja mislim da su oni pokusali da to sto su osetili potisnu i da su se zato tako ponasali jedno prema drugom. Zato je ona njega samarala i izazivala i zato je on vredjao i bio grub.
Dal jutros sam otisla na spavanje u pola 6. Odgledala sam epizodu ali bez ikakvog prevoda. Sreca pa imam ono sto si mi napisala i znam o cemu pricaju. Medjutim meni nije bilo dosta pa sa odgledala jos 2,epizode. Jedva sam samu sebe naterala da idem da spavam.

Lepo, a ja htela da te danas jos vise uspanicim..na zalost, moraces malo da se strpis, ..bila sam na nekim rodjendanima, pa idem sada na neku slavu kod drugarice-sinoc bilo za matorce a veceras za "omladinu" (jao, kad ovi sto se jos nisu ozenili i udali a ima i podosta ubace da su jos mladi..ko nasa Totalka kad se popne na deveto nebo i misli da je popularna 🤣) ,a onda me u 20 h ceka MB na TV..posle mozemo da razgovaramo i nastavim svoj strip..😉