Returning of the written off #21 Invited only - Page 36

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.9k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

PS Sutra na TV -u Sultan...😃

Ma nek se nosi... jes dobar frajer al vec sam obrazlozila zasto me ona iznervirala u pocetku sa njim. Ludacki sam navijala da se pojavi neko da ona pravi RK ljubomornim, ali brate kriminalac... pa ne mozes s konja na magarca . Jeste postignut cilj, jeste RK bio ljubomoran, ali meni onako pih , pa zar nije moglo nesto bolje nego krimos. A da je ona navela Sultana da se ludacki zaljubi u nju, pa jeste brate, a posle djavo odneo salu. Moja varijanta bi bila ovako zgodan kao Sultan ali neki ili teski bogatas, neki tip od znacaja, neka slavna licnost, a ne podzemlje. Sta cu brate, takva sam
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Smeki ne zna sta je to BV 😆

Ne znas..To je ona BljuVotina, koju sada daju ,skroz nezanimljiva ,pa su resili da nekima udvostruce ulogu kako bi ih zadrzali u seriji..Dakle, videcemo uskoro Sida u dvostrukoj ulozi..Zanimljivo ? Meni nije 🤢

E ne da je bljuvotina da nemam reci, mislim imala bih stosta da pljujem, ali najnovije desavanje nema veze ni sa Shivom ni Tanandi ni ostalim ziteljima Udajpura i Jaitsara, vec sa malim Manuom, Ganginim sinom. Ganga je pocela da radi u bolnici, Sumitra se ponudila naravno da sad ona cuva dete, ali u jednom trenutku mali poseze za bocicom kiseline, misleci da je njegova bocica sa hranom. Ma uzas, jesu to on tako krvolocni da detetu serviraju sad da pije kiselinu, mislim na CVs,sta je bre ovo , je l to opet hoce da posalju neku poruku drustvu, vezite dete i ne ispustajte ga ni za trenutak iz vida, prestanite da disete, trepcete, na wc ni ne pomisljajte. Uzas, zasto me nervira, pa mogli su napraviti bilo sta , da je pao, opekao se, razbio koleno, nego KISELINA mos mislti, a ja sam ogorcena, ali OGORCENA, kad takve scene snimaju sa decom. Kao sto mi je bilo odvratno izivljavanje Ratana nad trudnom Genom i malim Nanduom. Pa mislim, ovo je bila once upon the time jedna porodicna serija sa zaista lepim porukama. Od kako su uveli Frankenstajnovu nevestu ,postade najcrnji horor. 🤢🤢🤢
Badi , kakve se sve grozote desavaju u stvarnom zivotu kod njih, ispade ova kiselina nista narocito. Ne znam sta da kazem . Odvratno.🤢
Stephi thumbnail
🤣🤣🤣

nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Jos malo pa ces stici do krave u senu 🤣🤣🤣

🤣 Naisla sam . Sreca pa je jos uvek samo krava bez "pratecih pojava" pa nisam morala da zapusim nos.
Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail

Mi smo veceras gledali epizodu od 5.marta..imam dakle jos 15-tak da prevedom dok se zvezde ne poravnaju i horoskop nam bude isti..😉

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Imam jos malo da uradim pri kraju sam.
Ako se radi bolji caps,te mimike,s'obzirom da emisija traje 45 min meni treba znaci skoro 2 h da to zavrsim.😉
ps.Nataly se javila,nadam se da je uskoro vidim ovde😃
Edited by Bikica - 11 years ago
nn027 thumbnail

Znaci jos ce da place..mislim da se ona malo osetila usamljenom..da zato trazi zastitu i utehu..ne znam Biki i Smeki ce to bolje znati od mene..ja ne pratim osim kada neko postavi nesto ovde ..

Dolazio je i doktor da je pregleda. Ne znam sta se desava. Cekam da vidim sta ce Bikica reci.
nn027 thumbnail

Mi smo veceras gledali epizodu od 5.marta..imam dakle jos 15-tak da prevedom dok se zvezde ne poravnaju i horoskop nam bude isti..😉

Jedva cekam. 😛
Stephi thumbnail

Sultan's introduction

Edited by saska - 11 years ago
nn027 thumbnail
E brate koja je on faca 😆