Originally posted by: saska
Smeki ne zna sta je to BV 😆
Ne znas..To je ona BljuVotina, koju sada daju ,skroz nezanimljiva ,pa su resili da nekima udvostruce ulogu kako bi ih zadrzali u seriji..Dakle, videcemo uskoro Sida u dvostrukoj ulozi..Zanimljivo ? Meni nije 🤢 E ne da je bljuvotina da nemam reci, mislim imala bih stosta da pljujem, ali najnovije desavanje nema veze ni sa Shivom ni Tanandi ni ostalim ziteljima Udajpura i Jaitsara, vec sa malim Manuom, Ganginim sinom. Ganga je pocela da radi u bolnici, Sumitra se ponudila naravno da sad ona cuva dete, ali u jednom trenutku mali poseze za bocicom kiseline, misleci da je njegova bocica sa hranom. Ma uzas, jesu to on tako krvolocni da detetu serviraju sad da pije kiselinu, mislim na CVs,sta je bre ovo , je l to opet hoce da posalju neku poruku drustvu, vezite dete i ne ispustajte ga ni za trenutak iz vida, prestanite da disete, trepcete, na wc ni ne pomisljajte. Uzas, zasto me nervira, pa mogli su napraviti bilo sta , da je pao, opekao se, razbio koleno, nego KISELINA mos mislti, a ja sam ogorcena, ali OGORCENA, kad takve scene snimaju sa decom. Kao sto mi je bilo odvratno izivljavanje Ratana nad trudnom Genom i malim Nanduom. Pa mislim, ovo je bila once upon the time jedna porodicna serija sa zaista lepim porukama. Od kako su uveli Frankenstajnovu nevestu ,postade najcrnji horor. 🤢🤢🤢
Badi , kakve se sve grozote desavaju u stvarnom zivotu kod njih, ispade ova kiselina nista narocito. Ne znam sta da kazem . Odvratno.🤢