Returning of the written off #21 Invited only - Page 35

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.9k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago
👏 Znaci oduvao ga je u 2 seta 😃
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Jos malo pa ces stici do krave u senu 🤣🤣🤣

Da, rekla sam da cu prevoditi punom paro sve dok ne stignem ove epi koje mi gledamo..onda krecem po jednu za vece, i to cim je mi odgledamo, da bi mogli zajedno da komentarisemo kao nas dve danas...😉😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Nisam znala za ovaj podatak..hoce li maleni preziveti ili cemo imati deciju sahranu da bi podigli TRP..🤢 🤢 🤢Neznam kakva je nova Ganga glumica, mozda hoce da pokaze svoje narikacke vestine..Samo se nadam da onda fikus ne postane Adam i pusti neku suzu za promenu..znaci postali su...nemam reci...muka mi je..

Pa ne znam, nece mu se valjda nista desiti, Sumi je naisla, otela mu flasicu, ispirala usta ali u precapu Sumi juri sa detetom koje kaslje u bolnicu a ovi ga nose na intenzivnu. Ali idiotizam , zaista, neko je tu teski sadista od scenarista.

A tek Tanandi,njen uporan trud oko Sanci, pa onda sprema Shivu omiljeno jelo koje odjednom povezuju sa nekom Anup, ko je ta Anup pojma nemam, pa ih onda to odvodi do sirotista gde je ova mala koju hoce Tanandi da usvoji, ma nidje veze sa vezom, sve nepovezano zbrda zdola. Ko je Anup, ako je to choti ma cerka koja je umrla kako njoj moze biti omiljeno jelo za odrasle, al najmanje to bitno, ma opsta smejurija
nn027 thumbnail

Dakle, znala sam da Nale nece izdrzati posle onog obrta situacije u MH , gledala jei gledala i sad ostala bez paketa 😆

Nale badi, ako ce ovo sta pripomoci 🤣

Badi jutros oko 4h su me "ljubazno" obavestili da sam potrosila 50% paketa a ja sam "opusteno" stala do 6. Za okoji dan ce mi ovi tvoji paketi dobro doci 😉
Daltoni thumbnail
PS Sutra na TV -u Sultan...😃

nn027 thumbnail

Opet je plakala 😲? Kada je izbacivanje ? Kojim danom ?

Izbacivanje je subotom 😕
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Izbacivanje je subotom 😕

Znaci jos ce da place..mislim da se ona malo osetila usamljenom..da zato trazi zastitu i utehu..ne znam Biki i Smeki ce to bolje znati od mene..ja ne pratim osim kada neko postavi nesto ovde ..
Daltoni thumbnail
Mi smo veceras gledali epizodu od 5.marta..imam dakle jos 15-tak da prevedom dok se zvezde ne poravnaju i horoskop nam bude isti..😉
nn027 thumbnail

Nado, nesto te nema danas..? Ja danas zapela punu smenu da izguram ovde..😆 osmocasovno radno vreme..😆

Od 7h sam u viziti. Komsinica i njen sin imali rodjendan pa nas zvali na klopu i druzenje. Mislim o tome sta sam sve pojela necu ni da pricam. Bolje je da to sto pre zaboravim.Zaglavila sam a vi ste veceras bas vredne. Kad me slog nije strefio. Pa vec pola sata vas iscitavam.
nn027 thumbnail

A ocemo dobiti slike da cekam ili neces stici veceras ?

Badi , kad radi caps to poprilicno traje Mislim ne manje od sat vremena.