Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 5th Oct 2025 - WKV
GALATI HOGAYI 5.10
GEETUs DEATH 6.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 5, 2025 Episode Discussion Thread
Truth, lies and delusions of Geetanjali - A tribute from Gen4 pankhas
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 6, 2025 Episode Discussion Thread
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 6th Oct 2025.
What a joke this is!
♧Bigg Boss 9 Discussion Thread♧
Armaan Drove G2 towards death (metaphorically)
Baby girl it is 🩷 - Sshura Khan and Arbaaz are proud parents.
Parivaar Ki Izzat!!!
SO mihir wants to leave Tulsi
Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi 2: EDT # 3
Bring her in Gen 5
Sunday Dhamaka: Who's the better dancer? Madonna, Shahid, or Hrithik?
Ja se ubacila usput ,gledam BB.Zivo me zanima sta je Prats pricala sa Andy i plakala spominje Salamana.Idem nastaviti.
Ima li koga?
E moja Saska ceo dan tumaram o IF ne moze vise covek ni posteno da mazne ,nema nista pametno.Pa sam morala sama danas da pravim ali sam usrala motku 😆 zato sad cekam da neko uradi a ja lepo maznem i tako...objasnjavalo mi dete ceo dan ali hebi ga pola sam upamtila ,a pola kao u vodu da sam bacila ,sta da kazem sem da me je mozda Alchajmer posetio😕😆
Ja se ubacila usput ,gledam BB.Zivo me zanima sta je Prats pricala sa Andy i plakala spominje Salamana.Idem nastaviti.
E ne da je bljuvotina da nemam reci, mislim imala bih stosta da pljujem, ali najnovije desavanje nema veze ni sa Shivom ni Tanandi ni ostalim ziteljima Udajpura i Jaitsara, vec sa malim Manuom, Ganginim sinom. Ganga je pocela da radi u bolnici, Sumitra se ponudila naravno da sad ona cuva dete, ali u jednom trenutku mali poseze za bocicom kiseline, misleci da je njegova bocica sa hranom. Ma uzas, jesu to on tako krvolocni da detetu serviraju sad da pije kiselinu, mislim na CVs,sta je bre ovo , je l to opet hoce da posalju neku poruku drustvu, vezite dete i ne ispustajte ga ni za trenutak iz vida, prestanite da disete, trepcete, na wc ni ne pomisljajte. Uzas, zasto me nervira, pa mogli su napraviti bilo sta , da je pao, opekao se, razbio koleno, nego KISELINA mos mislti, a ja sam ogorcena, ali OGORCENA, kad takve scene snimaju sa decom. Kao sto mi je bilo odvratno izivljavanje Ratana nad trudnom Genom i malim Nanduom. Pa mislim, ovo je bila once upon the time jedna porodicna serija sa zaista lepim porukama. Od kako su uveli Frankenstajnovu nevestu ,postade najcrnji horor. 🤢🤢🤢
Nado, nesto te nema danas..? Ja danas zapela punu smenu da izguram ovde..😆 osmocasovno radno vreme..😆