Returning of the written off #21 Invited only - Page 34

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.9k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Jao badi, evo te, vidis kako ti je pomogao moj paket 🤣
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Pao i Rafa, nesalomivi Nole odbranio titulu na ATP World Tour finalu u Londonu!
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Ja se ubacila usput ,gledam BB.Zivo me zanima sta je Prats pricala sa Andy i plakala spominje Salamana.Idem nastaviti.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Ja se ubacila usput ,gledam BB.Zivo me zanima sta je Prats pricala sa Andy i plakala spominje Salamana.Idem nastaviti.

Opet je plakala 😲? Kada je izbacivanje ? Kojim danom ?
Daltoni thumbnail

Nado, nesto te nema danas..? Ja danas zapela punu smenu da izguram ovde..😆 osmocasovno radno vreme..😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

E moja Saska ceo dan tumaram o IF ne moze vise covek ni posteno da mazne ,nema nista pametno.Pa sam morala sama danas da pravim ali sam usrala motku 😆 zato sad cekam da neko uradi a ja lepo maznem i tako...objasnjavalo mi dete ceo dan ali hebi ga pola sam upamtila ,a pola kao u vodu da sam bacila ,sta da kazem sem da me je mozda Alchajmer posetio😕😆

Smeki i ja sam probala. Nisam uspela ali nisam ni ocekaivala iz prvog puta. Devojka ima XP ako si primetila a ja 7 i onda se to malo razlikuje. Ja necu odustati. Valjda cu za koji dan uspeti nesto da napravim . Ako i ne uspem nema veze 😛
Stephi thumbnail

Smeki ne zna sta je to BV 😆

Ne znas..To je ona BljuVotina, koju sada daju ,skroz nezanimljiva ,pa su resili da nekima udvostruce ulogu kako bi ih zadrzali u seriji..Dakle, videcemo uskoro Sida u dvostrukoj ulozi..Zanimljivo ? Meni nije 🤢

E ne da je bljuvotina da nemam reci, mislim imala bih stosta da pljujem, ali najnovije desavanje nema veze ni sa Shivom ni Tanandi ni ostalim ziteljima Udajpura i Jaitsara, vec sa malim Manuom, Ganginim sinom. Ganga je pocela da radi u bolnici, Sumitra se ponudila naravno da sad ona cuva dete, ali u jednom trenutku mali poseze za bocicom kiseline, misleci da je njegova bocica sa hranom. Ma uzas, jesu to on tako krvolocni da detetu serviraju sad da pije kiselinu, mislim na CVs,sta je bre ovo , je l to opet hoce da posalju neku poruku drustvu, vezite dete i ne ispustajte ga ni za trenutak iz vida, prestanite da disete, trepcete, na wc ni ne pomisljajte. Uzas, zasto me nervira, pa mogli su napraviti bilo sta , da je pao, opekao se, razbio koleno, nego KISELINA mos mislti, a ja sam ogorcena, ali OGORCENA, kad takve scene snimaju sa decom. Kao sto mi je bilo odvratno izivljavanje Ratana nad trudnom Genom i malim Nanduom. Pa mislim, ovo je bila once upon the time jedna porodicna serija sa zaista lepim porukama. Od kako su uveli Frankenstajnovu nevestu ,postade najcrnji horor. 🤢🤢🤢
Stephi thumbnail

Originally posted by: Bikica

A ocemo dobiti slike da cekam ili neces stici veceras ?
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

E ne da je bljuvotina da nemam reci, mislim imala bih stosta da pljujem, ali najnovije desavanje nema veze ni sa Shivom ni Tanandi ni ostalim ziteljima Udajpura i Jaitsara, vec sa malim Manuom, Ganginim sinom. Ganga je pocela da radi u bolnici, Sumitra se ponudila naravno da sad ona cuva dete, ali u jednom trenutku mali poseze za bocicom kiseline, misleci da je njegova bocica sa hranom. Ma uzas, jesu to on tako krvolocni da detetu serviraju sad da pije kiselinu, mislim na CVs,sta je bre ovo , je l to opet hoce da posalju neku poruku drustvu, vezite dete i ne ispustajte ga ni za trenutak iz vida, prestanite da disete, trepcete, na wc ni ne pomisljajte. Uzas, zasto me nervira, pa mogli su napraviti bilo sta , da je pao, opekao se, razbio koleno, nego KISELINA mos mislti, a ja sam ogorcena, ali OGORCENA, kad takve scene snimaju sa decom. Kao sto mi je bilo odvratno izivljavanje Ratana nad trudnom Genom i malim Nanduom. Pa mislim, ovo je bila once upon the time jedna porodicna serija sa zaista lepim porukama. Od kako su uveli Frankenstajnovu nevestu ,postade najcrnji horor. 🤢🤢🤢

Nisam znala za ovaj podatak..hoce li maleni preziveti ili cemo imati deciju sahranu da bi podigli TRP..🤢 🤢 🤢Neznam kakva je nova Ganga glumica, mozda hoce da pokaze svoje narikacke vestine..Samo se nadam da onda fikus ne postane Adam i pusti neku suzu za promenu..znaci postali su...nemam reci...muka mi je..

Stephi thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Nado, nesto te nema danas..? Ja danas zapela punu smenu da izguram ovde..😆 osmocasovno radno vreme..😆

Jos malo pa ces stici do krave u senu 🤣🤣🤣