Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 12, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
HUM JEET GAYE 12.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
Is it just me or…
PARAYI AURAT 13.9
Patrama Prem ~ A Gosham SS ~ Chapter 4 on pg 2
Anupamaa 12 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Aabeer Gulaal reviews and box office
Tanya was fab today👏🏻
Anupamaa 13 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Silences Between Hearts ~ A Rumya SS ~ Chapter 4 on pg 1
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 13th Sep 2025 - WKV
To su epizode od pre jel da?Sada u epizodama u Indiji su zajedno ili ne?
EPIZODA OD 13.FEBRUARA
RK stoji u svojoj sobi tuzan..Madu hoda kao zombi , njena majka je vodi kuci,.,.U glavi su joj secanja na RK i sve sto su zajedno da sada prosli ..
Padu drmusa Madu kako bi prekinula njenu tisinu..Trisna i Padu je mole da place, da vice...Padu joj skida narukvice kao znak da je sada razvedena i da je oslobadja od veze..pokusava da joj skine i svadbenu ogrlicu-mangalasutru, ali je Madu sprecava..Trisna i Padu je gledaju sa suzama i gopvore joj kako nema smisla da to jos uvek nosi kada nema odnosa..
Madu kida ogrlicu..smesta je u orman i bezivotno kolabira na krevetu..
U filmskom naselju...Trish se priseca svojih reci kojima je proklela Madu da nikada ne bude srecna u braku..( Bila je ljuta na svoju sestru i mislila je da zbog nje i njenog neprijateljstva sa RK ona ne moze da ispuni svoje snove i postane glumica) Trish place u Padmininom krilu i proklinje sebe zbog toga..kaze kako je to trebalo njoj da se desi a ne Madu, koja je uvek bila dobra sestra i pravedna osoba.. Padmini je tesi i govori da to nije njena krivica i da je jedini krivac za sve samo i jedino RK !!! Toliko je povredio Madu da nece moci da se povrati do svog poslednjeg daha..
Madhu se seca RK-ovih reci..kako je smisljao zaveru protiv nje i kako je nikada nije voleo i smatrao zenom..Ustaje sa kreveta i pocinje da seta ka izlazu..Padu pokusava da je zaustavi ali joj Trish kaze da je pusti da se sama izbori sa svojim osecanjima..Madu se priseca RK reci ljubavi..lepih trenutaka i na kraju se priseca te kobne noci kada je sve unistio..gleda u RK poster na zidu..
Dobar dan i od mene...polako se skupljamo vidim...Ja sam malo zakasnila jer sam gledala i reprizu MB..morala sam ponovo da im vidim te izraze lica i glumu pijanstva..😆