Returning of the written off #21 Invited only - Page 20

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.7k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dobar i lep dan vam zelim🤗
ps.Ovaj mali caps je sa nekog segmenta,-nisam postavila pre😉

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Dobar dan i od mene...polako se skupljamo vidim...Ja sam malo zakasnila jer sam gledala i reprizu MB..morala sam ponovo da im vidim te izraze lica i glumu pijanstva..😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

To su epizode od pre jel da?Sada u epizodama u Indiji su zajedno ili ne?

Smeki...mnogo pitas 😉...recimo da i dalje nisu nacisto..i da ih uprkos velikoj ljubavi koju oboje osecaju, uvek nesto sputava da budu srecni zajedno..Serija je sve bolja i bolja u buduce..citaj strip i videces o cemu ti pricam..
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
DOBAR DAN 😛!!!

Edited by nn027 - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Za Saskicu Levi😆 nova slika sa Twitera😉

Daltoni thumbnail

EPIZODA OD 13.FEBRUARA

RK stoji u svojoj sobi tuzan..Madu hoda kao zombi , njena majka je vodi kuci,.,.U glavi su joj secanja na RK i sve sto su zajedno da sada prosli ..

Padu drmusa Madu kako bi prekinula njenu tisinu..Trisna i Padu je mole da place, da vice...Padu joj skida narukvice kao znak da je sada razvedena i da je oslobadja od veze..pokusava da joj skine i svadbenu ogrlicu-mangalasutru, ali je Madu sprecava..Trisna i Padu je gledaju sa suzama i gopvore joj kako nema smisla da to jos uvek nosi kada nema odnosa..

picture2

Madu kida ogrlicu..smesta je u orman i bezivotno kolabira na krevetu..

picture3

U RK-ovoj vili..Dips je srecna..Prilozi joj muz Siki i kaze kako mu je bilo zao Madhubale..cudi se kako je RK od heroja za tren oka postao zlikovac..Dips mu kaze da RK nije los i da je bilo neophodno da toj umisljemoj MB pokaze njeno mesto..Siki joj kaze da zamisli sta bi tek njima mogao da uradi kada je MB tako izbacio iz kuce..njih bi mogao da istera kao da trese mrve sa stola..Dips ga moli da ucuti da joj barem danas ne zagorcava srecu, da je pusti da malo uziva..

picture4

U filmskom naselju...Trish se priseca svojih reci kojima je proklela Madu da nikada ne bude srecna u braku..( Bila je ljuta na svoju sestru i mislila je da zbog nje i njenog neprijateljstva sa RK ona ne moze da ispuni svoje snove i postane glumica) Trish place u Padmininom krilu i proklinje sebe zbog toga..kaze kako je to trebalo njoj da se desi a ne Madu, koja je uvek bila dobra sestra i pravedna osoba.. Padmini je tesi i govori da to nije njena krivica i da je jedini krivac za sve samo i jedino RK !!! Toliko je povredio Madu da nece moci da se povrati do svog poslednjeg daha..

picture5

Madhu se seca RK-ovih reci..kako je smisljao zaveru protiv nje i kako je nikada nije voleo i smatrao zenom..Ustaje sa kreveta i pocinje da seta ka izlazu..Padu pokusava da je zaustavi ali joj Trish kaze da je pusti da se sama izbori sa svojim osecanjima..Madu se priseca RK reci ljubavi..lepih trenutaka i na kraju se priseca te kobne noci kada je sve unistio..gleda u RK poster na zidu..

picture6Madu odmahuje glavom u neverici..ne moze da poveruje da je to sto se te noci desilo istina..Ne RK ! Ne mozes mi to uraditi ! ..Vristi : RKKK !!!! Slama se i pada ..Padu i Trisna je gledaju slomljene..Madu pita majku da li je sve to bio san ? Histerise..Pita Trish: Gde je RK ? ..Zelim ici kod RK ! ..Gde je RK ?..Da li me je RK prevario ?...pada u Trisnine ruke potpuno slomljena od bola..Kako cu sada ziveti bez njega ? Kako cu ziveti bez RK ?!!Place...😭 😭

picture7

picture8

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Zdravo radni narode !
Jesam li ja to poslednja po obicaju, nije ostalo kafe za mene ili niko nije ni kuvao ? 😆

Stephi thumbnail

A za ovog jadnika BB se izgleda nikad nece zavrsiti, cujem veliki Salman Dzingis Kan upucuje indirektne pretnje da zaboravi na karijeru u Bolivudu, u stvari da zaboravi uopste na karijeru, drugim recima, ugasio ga je. Eto covek ode u BB na rehabilitaciju, da se izleci od alkohola a usput izgubi i karijeru 😉
Stephi thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Dobar dan i od mene...polako se skupljamo vidim...Ja sam malo zakasnila jer sam gledala i reprizu MB..morala sam ponovo da im vidim te izraze lica i glumu pijanstva..😆

E nemoj vise telefonom da mi saljes pogresne informacije 🤣
Moj kanal ne daje reprizu, dzabe sam ustajala tako rano 🤣

Bogu hvala te imamo sad ovaj strip 👍🏼