Bila je divna epizoda veceras...njegova tuga..njegova patnja..posebno kada mu je rekla da ga mrzi i da mu se nikada nece vratiti..😭
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 7th Sep 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 07 Sep 2025 EDT
NASEEB vs BADNASEEB 7. 6
Generation 5:A new chapter in Yrkkh
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 8, 2025 Episode Discussion Thread
「 ✦ Font-tastic Voyage Graphic Contest ✦ 」
BHAGODI MAIRA 8.9
Bila je divna epizoda veceras...njegova tuga..njegova patnja..posebno kada mu je rekla da ga mrzi i da mu se nikada nece vratiti..😭
Nado, necu da ti otkrivam...mogu samo da ti kazem da je sada red na novi zaplet..strpljivo..😉
EPIZODA 12.FEBRUAR
U RK-ovoj vili Radha je zabrinuta zasto RK i Madu jos nisu kuci..RK dolazi..Radha ga pita za MB, Gde je ? RK : Tamo gde i treba da bude..u svojoj kuci..
Kaze Dipali da proslavi sa vodkom jer su ovo veoma dobre vesti za nju..RK je dobio oskar za najbolju ulogu glumeci najboljeg muza na svetu !Paddo dolazi sa Madu..Pita RK sta je uradio, zasto je MB u ovakvom stanju ?Radha je zbunjena ..RK: Voleo bih da je zivot serija pa da pustim reprizu..Padu govori svima da je RK ostavio Madu, razveo se od nje..Svi su sokirani..
Paddo govori svima kako je RK sl*gao Madu kako ce zavrsiti obred vencanja i poslednje 3 phere..a onda otici daleko..i sta se desilo..RK je dosao kod njih rekavsi da ostavlja Madu..Gleda u RK i zahteva objasnjenje..
Dipali je presrecna..Radha u soku..Padu moli RK da prihvati Madu, da joj ne unistava zivot..da ga ona mnogo voli..da Madu ne moze ziveti bez njega..nemoj uzimati zivot mojoj cerci, ne odvajaj je od sebe..Padu je zivela u braku bez ljubavi..ne moze da podnese da sada njena cerka zavrsi tako..RK odgovara, Ali on zeli..Padu mu pada na kolena i moli ga za Madu..Radha je slomljena..
RK : Svet ce videti da neprijateljstvo sa Rk ne donosi niti zivot niti smrt..kada me je Madu osamarila na setu 4 puta zaduzila je svoj zivot..sada ce morati da plati..Padu ga moli da osamari nju, uzima njegovu ruku i udara sebe..RK je mrtav hladan dok se Radha rastaje sa dusom gledajuci kako njen sin unistava zivot devojci koja ga voli vise od svega..a njena majka ga moli i ponizava se pred njim..RK poziva obezbedjenje da ih izbace iz kuce..Vice : "Napolje !! "
Paddo vice na obezbedjenje da se ne usude da taknu Madu jer ce joj platiti..Proklinje RK ! Od danas ..neka mu Bog promeni sudbinu..da vise nikada ne bude srece u njegovom zivotu..da nikada ne bude u miru.. Proklinje ga da zauvek zudi za ljubavlju, da place i pati..
Siki kaze: RK je veliki performer (izvodjac ), Kuku kaze :Ali Padu je bolji..Dips salje leteci poljubac u RK pravcu i kaze zadovoljno : Moj junak !
RK odlazi u svoju sobu..ugleda jastuke na krevetu i baca ih sa kreveta..govoreci besno : Zbogom Madhubala!
Ulazi Dipali..nudi RK-u pice i deli mu komplimente za nastup i ceo bracni performans..
RK trazi od Dipali njenu sliku..za kasting za ulogu u njegovom novom filmu...beskarakterne zene..🤢
Dips se priblizava Rk i kaze mu da se uopste ne vredja..jer oni imaju nesto..imaju proslost..
RK joj sklanja ruke i govori..Zamisli sta bih tek uradio devojci kojoj govorim da je mrzim kada sam ono sve uradio devojci kojoj sam glumio da je volimmGleda je besno..Napolje !!
Nado..rekla sam necu da ti kazem...😈