Returning of the written off #21 Invited only - Page 21

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.8k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Bikica

Za Saskicu Levi😆 nova slika sa Twitera😉

Hvala Biki ❤️

Imam i ja za tebe informaciju, nas Shiv je ipak usvojen , saznace se to vrlo uskoro kad budu obilazili bolnicu u kojoj je Shiv rodjen. Srce malo, razlog vise da ga tesis Biki, sigurno ce mu pasti jako tesko ta info.

Samo, ja se ne odricem tako lako Vikrama, garant je to njegov brat blizanac , razdvojeni su na rodjenju i tako ... ode BV u pravcu... u stvari sta smo mi ono gledali, sta je bila tema serije 😲🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

To su epizode od pre jel da?Sada u epizodama u Indiji su zajedno ili ne?

Smeki , veruj mi, i pored toga sto je gledam sa losim prevodom a cesto i bez njega, serija je odlicna. Pocetak nije uzbudljiv i treba nekih 20 -tak epizoda da se zapletu i zakomplikuju stvari. Evo, ja sam i jutros ostala do 6 sati i opet cu ostati bez paketa ali to je jace od mene. Ovaj Daltonin strip je fenomenalan i sa njim sve razumem. Trebas samo poceti gledati. Serija ce te tako zaraziti da neces moci prestati da je gledas. A o glumici, za koju kazes da ti se ne dopada, neces ni razmisljati jer je prica jako dobra, uzbudljiva i zanimljiva sa mnogo neocekivanih obrta, da ces zaboraviti i ko je ona. U BV radnja tece jako sporo a ovde to nije slucaj. Ako das sansu seriji , veruj mi neces se pokajati. BV je posebna i Siv i Anandi su neponovljivi ali Madu je dobra serija i ja je i ne uporedjujem sa BV. Pokusaj , pogledaj 50 epizoda, traju 20 minuta i ako ti se ni tada ne dopadne onda OK.
Stephi thumbnail
Gauahar cries for Kushal; eagerly awaits his return

Since the day Gauahar has re-entered the show, she has been waiting for Kushal to come back after his abrupt dismissal from the Bigg Boss house.

But the clock seems to be endlessly ticking away and the wait doesn't seem to end for her. AfterSalman raised the topic about Kushal's returnand asked for everybody's opinion, Gauahar has been expecting his return and was found staying aloof most of the time. She found solace in Heaven and shared her feelings with him. However, she couldn't hold back her tears while she was talking to him. She would stare at the door with the hope that Kushal would enter sometime soon.

There have been several such instances where Gauahar was found sobbing out of depression but none of the housemates seem to have noticed it. To add to her problems, Elli, who has been quite close to her since the beginning, decided to nominate her using her special power. This didn't go down well with Gauahar who had always trusted Elli and did stand up for her when she was in trouble. With things not going the way she would expect,

Will Gauahar she able to survive in the Bigg House?

Dobro , ok, Gauar pati za Kushalom, nada se njegovom povratku, utehu nasla u kucetu i bla bla, ali ono sto mene interesuje, ovde pise da je Elli nominovala Gauar, kako, zar nije bilo da je nominovala Prats ? Molim experta za BB da mi ovo razjasni 😕
nn027 thumbnail

Ko bi rekao da ju je on onako zestoko izvredjao?
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

A za ovog jadnika BB se izgleda nikad nece zavrsiti, cujem veliki Salman Dzingis Kan upucuje indirektne pretnje da zaboravi na karijeru u Bolivudu, u stvari da zaboravi uopste na karijeru, drugim recima, ugasio ga je. Eto covek ode u BB na rehabilitaciju, da se izleci od alkohola a usput izgubi i karijeru 😉

Badi jel mozda trazio da se Kusal izvine ili tako nesto?
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Smeki , veruj mi, i pored toga sto je gledam sa losim prevodom a cesto i bez njega, serija je odlicna. Pocetak nije uzbudljiv i treba nekih 20 -tak epizoda da se zapletu i zakomplikuju stvari. Evo, ja sam i jutros ostala do 6 sati i opet cu ostati bez paketa ali to je jace od mene. Ovaj Daltonin strip je fenomenalan i sa njim sve razumem. Trebas samo poceti gledati. Serija ce te tako zaraziti da neces moci prestati da je gledas. A o glumici, za koju kazes da ti se ne dopada, neces ni razmisljati jer je prica jako dobra, uzbudljiva i zanimljiva sa mnogo neocekivanih obrta, da ces zaboraviti i ko je ona. U BV radnja tece jako sporo a ovde to nije slucaj. Ako das sansu seriji , veruj mi neces se pokajati. BV je posebna i Siv i Anandi su neponovljivi ali Madu je dobra serija i ja je i ne uporedjujem sa BV. Pokusaj , pogledaj 50 epizoda, traju 20 minuta i ako ti se ni tada ne dopadne onda OK.

Da povodom ovog i ja sam htela da se oglasim.

Smeki, mozda ces ti kao i ja zavoleti RK , pa cemo nas dve moci da ogovaramo Madhu 😃
nn027 thumbnail

Zdravo radni narode !
Jesam li ja to poslednja po obicaju, nije ostalo kafe za mene ili niko nije ni kuvao ? 😆

Badi kazu da od crne kafe raste rep pa predlazem da predjemo na mleko 😆

nn027 thumbnail

Hvala Biki ❤️

Imam i ja za tebe informaciju, nas Shiv je ipak usvojen , saznace se to vrlo uskoro kad budu obilazili bolnicu u kojoj je Shiv rodjen. Srce malo, razlog vise da ga tesis Biki, sigurno ce mu pasti jako tesko ta info.

Samo, ja se ne odricem tako lako Vikrama, garant je to njegov brat blizanac , razdvojeni su na rodjenju i tako ... ode BV u pravcu... u stvari sta smo mi ono gledali, sta je bila tema serije 😲🤣

🤣

Cek da krenem iz pocetka. Bila jednom jedna baba koja se zvala Kaljani i imala je 2 sina... 😕

Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Badi jel mozda trazio da se Kusal izvine ili tako nesto?

Znas sta,tvituje Kushal , tvituje Salman.😆 Sto se tice Kushala on je izjavio da nema kome da se izvinjava nit mu pada napamet, da se ne bi izvinio ni rodjenom ocu ako je u pravu.

Sto se tice Salmana, prica je bila od pocetka da se on protivi njegovom povratku, u emisiji je i pitao ucesnike ko je za to da se Kushal vrat, Ajaz, Gauar, Pratsi Kamya su digle ruku, ostali su bili izbeceni od soka ( mozda i od straha😆 ) Ali po Salmanovim tvitovima, vidi se itekako da ga pogadja reakcija javnosti, ne samo povodom Kushala vec zbog silnih kritika na njegov racun, tako da salje sve one drske, prepotentne izjave pa i gledaocima da prebace kanal. A izmedju ostalog , po tvitovima koje pise, vidi se bas i da nije pismen sto se tice engleskog pa je i tu popio sprdnju 🤣

Naravno, ima i onih koji smatraju da je Salman u pravu sve sto uradi 🤢

nn027 thumbnail

Since the day Gauahar has re-entered the show, she has been waiting for Kushal to come back after his abrupt dismissal from the Bigg Boss house.

But the clock seems to be endlessly ticking away and the wait doesn't seem to end for her. AfterSalman raised the topic about Kushal's returnand asked for everybody's opinion, Gauahar has been expecting his return and was found staying aloof most of the time. She found solace in Heaven and shared her feelings with him. However, she couldn't hold back her tears while she was talking to him. She would stare at the door with the hope that Kushal would enter sometime soon.

There have been several such instances where Gauahar was found sobbing out of depression but none of the housemates seem to have noticed it. To add to her problems, Elli, who has been quite close to her since the beginning, decided to nominate her using her special power. This didn't go down well with Gauahar who had always trusted Elli and did stand up for her when she was in trouble. With things not going the way she would expect,

Will Gauahar she able to survive in the Bigg House?

Dobro , ok, Gauar pati za Kushalom, nada se njegovom povratku, utehu nasla u kucetu i bla bla, ali ono sto mene interesuje, ovde pise da je Elli nominovala Gauar, kako, zar nije bilo da je nominovala Prats ? Molim experta za BB da mi ovo razjasni 😕

Smeki rece, svi ostali. Ona ce to objasniti kad stigne.