Returning of the written off #21 Invited only - Page 17

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.7k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Drunken Shenanigans :D

Bila je divna epizoda veceras...njegova tuga..njegova patnja..posebno kada mu je rekla da ga mrzi i da mu se nikada nece vratiti..😭
Daltoni thumbnail

E pa kad je tema alkohol zivele cure

Ziveli...!!! 😃 Idem ja ozbiljno da drmnem nesto, onako za miran san..😆
Daltoni thumbnail

Pocela sam...polako...😉

Daltoni thumbnail

Lepo spavaj...mi cemo alkoholicarke jos malo..ti odmori, vec si ispunila kvotu za ovu nedelju..
😉
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

EPIZODA 11. FEBRUAR

RK govori Madu kako je to sve bio njegov zli plan..da slomi Madu, vencanje..mucenje..i sve to..Ali ona se nije slomila ! Povrh svega cak je dobila Radhu na svojoj strani..i statuu Boga u svojoj kuci RK : molio sam se Bogu da mi pokaze nacin kako da slomi Madu..i on mu je pokazao ! ...Bio sam upucan..ali obican metak nije mogao da me ubije ! ..Previse je dragocen da bi umro ..! ..Preziveo je ..ali se Madu molila za njega i dala mu svoju krv..Tada je shvatio dve stvari..dobio je njenu krv i njeno saosecanje...Ganpati papa (bog u obliku slona) mu je dao veliki poklon ..ispostavilo se da je Malik bio strelac koji je pucao na njega !..i od tada je njegov plan poceo da se odvija..Shvatio je da devojka koja se nije slomila posle toliko uvreda ..pala mu je na pamet ideja..da devojka koja nije pala na napade na njenu glavu, sigurno mora pasti kada napadne njeno srce ! ljubav ce je slomiti i ubiti..Gledao je kako otvorenih ociju sanjari o njemu..i za to vreme on je smisljao nacine kako da je dokrajici ..slomi..da je unisti !..

picture1

Madhu mu kaze kako je videla svojim ocima da se promenio..da je postao ljudsko bice..ne moze biti onaj stari RK ! RK joj vice: Dosta vise sranja ! Devojke su emotivne lude..prvo se bore ..a onda padnu na lose momke !

Razgovor o mojoj proslosti mi nije lako pao,...ali je uradio to ,da bi izazvao kod nje patnju, da bi joj dao bol...Tako tuzno! Kada mu je Dips dala ideju da testira njenu ljubav, on je to oberucke prihvatio..Zeleo je da vidi da li je njeno srce spremno da bude pocepano na delove..da bude rastrgnuto u parcice.. RK joj kaze..Doveo sam te do mesta gde ce moje "Volim te! " biti verodostojno..gde ces mi poverovati..a onda uradio genijalni potez..napravio Madu nervoznom i plahom..u njegovoj ljubavi..pala mu je pravo u sake..

picture2

RK joj dalje kaze da je spasao od Balraja ,samo da bi on licno mogao da je unisti. Niko drugi ne moze da je ubije,on zeli da ona bude zivi mrtvac ,da oseca patnju i bol !

Madu ga gleda ocima punim suza: Ali ti me volis, oci ne umeju da lazu..? RK joj kaze: Ceo svet veruje RK..njegovim ocima, njegovim ekspresijama lica..njegovim filmskim akcijama..Madu je zaboravila to..da je on po profesiji glumac..i to ne bilo kakav-on je najbolji medju njima-superstar ! Madu je poludela za njim..milovala ga, grlila..ljubila...cak je htela i da mu se preda one noci na selu..da mu da sve svoje..

picture3

Ali zivot nije film, gde bi covek kao on mogao da se zaljubi u devojku kao sto je ona..A ovo je realan zivot -gde se on ne moze zaljubiti u nju ..i u kome ne zeli da ima bilo kakav odnos sa njom..cak ni fizicki..Ona nije vredna RK-ove ljubavi, ona ne moze nicemu da koristi RK..Zato on nije mogao cak ni fizicki da je iskoristi..

Madu se srusila na zemlju..Njene zelene narukvice se lome..

RK govori vaznim tonom: Kakav istorijski momenat ! ...Slomljene narukvice...slomljeni snovi..Obecao joj je Novi zivot (kada je trebalo da sve napusti i ode sa njim)..sada moze da dobije novi zivot, ali bez njega ..Samo jos jedna stvar..sada ce je vratiti tamo odakle je dosla...Vuce je u kola i vodi kuci kod njene majke..😭

picture4

picture5

U filmskom naselju...RK dovodi Madu i govori u mikrofon da im sada vraca Madu , posto je koristio par meseci,vise mu se ne svidja pa je vraca..Govori da je vencanje ponisteno i da je razveden od Madu..Padu dotrcava zabrinuta za Madu koja i dalje stoji kao kamen..

picture6

Kada ga Padu upita sta nije u redu, on joj odgovara da se dobro pobrine za ranjenu lavicu..i daje joj savet da se nikada ne zaljubi jer ljubav unistava ..Pred njima stoji dokaz jednostrane ljubavi, i to od strane Madhubale..evo jos jednog dokaza kako prolaze oni koji osamare RK ,dobiju samar nazad i to sa kamatom ! RK gleda MB i drsko joj govori Zbogom zauvek! Presrecan sam sto sam razveden! Kida venac sa MB vrata ,baca ga sa gadjenjem i odlazi..

picture7

Ovo je tako uzasno surovo!!! Sad mi nije jasno,kako je posle svega ona ipak ostala sa njim😲
Daltoni thumbnail

Ne vredi devojke opasno me muci net, pogubih zivce skroz , moram vas pozdraviti do sutra . U duhu vecerasnje teme laku noc i slatki

Laku noc mama..lepo spavaj..❤️

Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Ovo je tako uzasno surovo!!! Sad mi nije jasno,kako je posle svega ona ipak ostala sa njim😲

Nado, necu da ti otkrivam...mogu samo da ti kazem da je sada red na novi zaplet..strpljivo..😉

nn027 thumbnail

Ne vredi devojke opasno me muci net, pogubih zivce skroz , moram vas pozdraviti do sutra . U duhu vecerasnje teme laku noc i slatki

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Laku noc devojke🤗 Svako dobro od Gospoda zelim❤️