Returning of the written off #20 Invited only - Page 99

Created

Last reply

Replies

1k

Views

46k

Users

7

4.6k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

ODEcA ZA OSMEH: Novak Djokovic i Japanci u humanitarnoj akciji za decu

A

Prema zamisli organizatora u improvizovanom butiku kompanije "Uniklo" deca ce danas i sutra kupovati odecu specijalnim vaucerima koje su sama pravila, a posle toga ce imati priliku da upoznaju tradicionalne japanske vestine poput kaligrafije i origamija.

Novak Dokovic sa malisanima

BEOGRAD - Dvodnevna humanitarna akcija za decu "Odeca za osmeh" japanske kompanije "Uniklo" u saradnji sa japanskom NVO A C C i svetskom teniskom zvezdom Novakom Dokovicem otvorena je danas u Decjem kulturnom centru u Beogradu.

Akciju je otvorio ambasador Japana u Srbiji Masafumi Kuroki pozelevsi malisanima, kojih je bilo vise stotina, da vredno uce i da ostvare svoje snove kao sto je to uspelo Dokovicu.

"Projekat je pre svega namenjen deci izbegloj od konflikata u regionu, kao i romskoj deci. Zamisljeno je da se deci pruzi mogucnost "kupovine" odece po izboru, odnosno da svako dete kupi ono sto mu se dopadne", rekao je japanski ambasador.

Oba dana deci ce se putem video poruke obratiti Novak DokoviC, a ona e izvesti muziku predstavu u svojoj novoj odei.

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Badi Drya mozda bi bacila pogled na ove epizode? Bas me zanima tvoje misljenje o njihovoj glumi 😃

Badi ja sam davno krenula da gledam MB pa sam posle nekih 30-tak epizoda prestala,jednostavno ne postizavam
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Bikica

Odrzavam kondiciju hahaahaha😆

Tako i treba. Moracu i ja da se aktiviram 😉
Drya thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Za Anu Kokic jos da kazem, jednom sam je slusala u jednoj emisiji i veoma prijatno se iznenadila koliko je zena prizemna, skromna i normalna..Udata je za jako dobrog frajera sportistu, ali izgleda da se razvode jer je on prevario..Nekim muskarcima treba odseci neke delove..eh da sam ja neka vlast..😈

Ja sam Anu Kokic slusala uzivo i jedva prezivela A sto se tice njenog muza nije je prevario nego koliko sam cula vara je i to redovno 🤢
nn027 thumbnail

Zelim vam lepu i ugodnu noc🤗

Ja sam nesto smorena nacisto

Laku noc Biki . ❤️
Stephi thumbnail

Zelim vam lepu i ugodnu noc🤗

Ja sam nesto smorena nacisto

Biki, jel i tebi stigao prevoz ?😆 Potpuno te razumem , laku noc i prijatna voznja 😉

Drya thumbnail

Originally posted by: nn027

Hocemo Badi 😉 Samo se ti nama odmori i oporavi. Za kafanu cemo lako.

Ja sam uvek za kafanu 😳
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
A sada veliki SOK...

EPIZODA 9. FEBRUAR

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7aS-SnazaAQ[/YOUTUBE]

Madhu polazi ispred RK da okrene peti krug oko vatre ali RK se ne pomera..

Madhu ga gleda zbunjeno..Rk joj kaze samo trenutak da pogledam na miru ovaj divan veliki trenutak..!

picture1

RK uzima pljosku sa picem i naiskap pije Madu je Pokusava da ga zaustavi ali joj on ne dozvoljava..RK joj kaze da samo pravi dobro raspolozenje jer je nervozan..Madu mu kaze da ne voli takve sale..

picture2

picture3

RK sipa pice u svetu vatru. Madu i Pandit su u soku i govore mu kako je to velika uvreda..RK pita pandita da li je za brendi, viski ,skoc ili taxi ? Pandit odlazi sa vencanja..Madu je ljuta i govori mu da se ne glupira vise nego da ode po pandita i vrati ga kako bi zavrsili vencanje..!

picture4

RK kaze -Nema vise price..Madhubala Samsir Malik ! Gura Madu izvan oltara i govori joj-Zar si stvarno mislila da cu te uciniti svojom zvanicnom suprugom ??!! Za nju su samo polovicna vencanja !

"Danas te oslobadjam tih 4 kruga i polovicnog vencanja, ...sa 5 elemenata koji su svedoci, okoncavam svoj odnos sa tobom i to ove noci ! "Grubo skida venac od cveca sa svoga vrata i baca ga ..Madu je sokirana...

picture5

Izjavljujem da RK-MB od veceras nisu vise muz i zena, zapravo, oni vise nisu nista jedno drugom -Risab se razvodi od Madhubale ! :evil:

RK pita Madu da li razume sta se upravo dogodilo i zasto ? Podseca je na 4 samara u studiju..podseca je da je ONA rekla "Igra pocinje i zavrsava se danas "..ali to nije bio kraj kada je ona rekla da je kraj, nego je kraj kada on kaze..a to je ove noci..Kaze joj da je sve bilo kao film za njega, da je sve odglumio.. :porodicnu dramu, ...dramu sa uvodjenjem boga (Ganpatipapa-slon) ,post za muzevu dobrobit, ...romansa,... ples, ..akciona sekvenca sa njenim ocem..a sada je vreme za klimaks..i on je poceo onog trenutka kada je ona posla ka oltaru ove noci..!

picture6

RK se razvodi od Madu je THE END , jer je film njegov i on je bio reziser, producent i glumac u njemu..i samo on moze napisati kraj ..i igra koju je ona zapocela, on je zavrsio...THE END !

picture7

THE END ..kraj Madhubale Samsir Malik ! On je sada slobodan...Sajonara !

Madu pokusava da ga zaustavi jos uvek u neverici..RK je pita :Gde su tvoje emocije..gde su suze? Pokazi ih ! Hocu da vidim dramu ! Hocu da vidim suze! ! :mad:

Madhu : To je sve sala, zar ne ? Salis se samnom ? RK joj grubo pomera ruku kojom ga ona zaustavlja..

picture8

Madu: Kazi mi da je sve LAZ..RK : Sve je laz !

Click this bar to view the full image.
picture9

Part 2

RK : Sve je LAZ, i ovaj filmski set dekorisan za tvoje lazno vencanje, i moja garderoba koju sam pozajmio a mogao sam da kupim 100 ovakvih na dan,namerno nisam hteo samo da bi sve bilo lazno..i osvetljenje pozajmljeno od odeljenja rasvete..i njen sari, u kome izgleda sexy, a pozajmio ga je od frizerke...

Svaki, bas svaki momenat sa Madu je lazan ! Sve je LAZ !

picture10

Podseca je na sve njene izjave iz proslosti..zakleo se da ce se osvetiti one noci kada ga je osamarila, i da ce je unistiti, polako ali sigurno !

picture11

picture12

Edited by Daltoni - 11 years ago
Stephi thumbnail

Originally posted by: Drya

Badi ja sam davno krenula da gledam MB pa sam posle nekih 30-tak epizoda prestala,jednostavno ne postizavam

Mala, sad ima da postizavas, vidis kako Dal sve lepo napise ovde i ilustruje 😃
nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

Mislila sam Badi zbog specificnog zapleta da das svoje strucno misljenje bas o ove dve epizode 😆 Ne znam da li sam uspela da ti objasnim 😉