A sada veliki SOK...
EPIZODA 9. FEBRUAR
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7aS-SnazaAQ[/YOUTUBE]
Madhu polazi ispred RK da okrene peti krug oko vatre ali RK se ne pomera..
Madhu ga gleda zbunjeno..Rk joj kaze samo trenutak da pogledam na miru ovaj divan veliki trenutak..!
RK uzima pljosku sa picem i naiskap pije Madu je Pokusava da ga zaustavi ali joj on ne dozvoljava..RK joj kaze da samo pravi dobro raspolozenje jer je nervozan..Madu mu kaze da ne voli takve sale..

RK sipa pice u svetu vatru. Madu i Pandit su u soku i govore mu kako je to velika uvreda..RK pita pandita da li je za brendi, viski ,skoc ili taxi ? Pandit odlazi sa vencanja..Madu je ljuta i govori mu da se ne glupira vise nego da ode po pandita i vrati ga kako bi zavrsili vencanje..!
RK kaze -Nema vise price..Madhubala Samsir Malik ! Gura Madu izvan oltara i govori joj-Zar si stvarno mislila da cu te uciniti svojom zvanicnom suprugom ??!! Za nju su samo polovicna vencanja !
"Danas te oslobadjam tih 4 kruga i polovicnog vencanja, ...sa 5 elemenata koji su svedoci, okoncavam svoj odnos sa tobom i to ove noci ! "Grubo skida venac od cveca sa svoga vrata i baca ga ..Madu je sokirana...
Izjavljujem da RK-MB od veceras nisu vise muz i zena, zapravo, oni vise nisu nista jedno drugom -Risab se razvodi od Madhubale !
RK pita Madu da li razume sta se upravo dogodilo i zasto ? Podseca je na 4 samara u studiju..podseca je da je ONA rekla "Igra pocinje i zavrsava se danas "..ali to nije bio kraj kada je ona rekla da je kraj, nego je kraj kada on kaze..a to je ove noci..Kaze joj da je sve bilo kao film za njega, da je sve odglumio.. :porodicnu dramu, ...dramu sa uvodjenjem boga (Ganpatipapa-slon) ,post za muzevu dobrobit, ...romansa,... ples, ..akciona sekvenca sa njenim ocem..a sada je vreme za klimaks..i on je poceo onog trenutka kada je ona posla ka oltaru ove noci..!
RK se razvodi od Madu je THE END , jer je film njegov i on je bio reziser, producent i glumac u njemu..i samo on moze napisati kraj ..i igra koju je ona zapocela, on je zavrsio...THE END !
THE END ..kraj Madhubale Samsir Malik ! On je sada slobodan...Sajonara !
Madu pokusava da ga zaustavi jos uvek u neverici..RK je pita :Gde su tvoje emocije..gde su suze? Pokazi ih ! Hocu da vidim dramu ! Hocu da vidim suze! !
Madhu : To je sve sala, zar ne ? Salis se samnom ? RK joj grubo pomera ruku kojom ga ona zaustavlja..
Madu: Kazi mi da je sve LAZ..RK : Sve je laz !
| Click this bar to view the full image. |
Part 2
RK : Sve je LAZ, i ovaj filmski set dekorisan za tvoje lazno vencanje, i moja garderoba koju sam pozajmio a mogao sam da kupim 100 ovakvih na dan,namerno nisam hteo samo da bi sve bilo lazno..i osvetljenje pozajmljeno od odeljenja rasvete..i njen sari, u kome izgleda sexy, a pozajmio ga je od frizerke...
Svaki, bas svaki momenat sa Madu je lazan ! Sve je LAZ !
Podseca je na sve njene izjave iz proslosti..zakleo se da ce se osvetiti one noci kada ga je osamarila, i da ce je unistiti, polako ali sigurno !

Edited by Daltoni - 11 years ago