Returning of the written off #20 Invited only - Page 98

Created

Last reply

Replies

1k

Views

46k

Users

7

4.6k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

A kako je Zeljko Sasic '' skinuo '' Acu Lukasa , ja sam se tad valjala od smeha .

Znate sta, emisija je sjajna, a narocito za recimo upravo Zelkja i Anu Kokic, Zeljko je vec zadnjih godina malo potonuo, nigde ga nije bilo, a Ana Kokic bre pravo otkrovenje. Devojka sjajno peva , sta znaci imati dobru pesmu a ne tra lalalala . Sad ce ih nadam se malo ovaj sou pogurati, potpuno zasluzuju. Ali i scenografija je fenomenalna 👏

Neces verovati. Ovo sto si sad rekla za Anu ja sam veceras isto komentarisala mojoj sestri. Nisam uopste znala da zena tako lepo peva i da je talentovana, Za Zeljka sam znala da je dobar pevac ali ne znam zasto ga nema nigde. U pravu si , Dobra pesama im treba oboma. Oboje su zaista sjajni. A i Aci se dopala imitacija koliko cujem .

Aca je prvo prepotentno izjavio da mu ne pada napamet da gleda kako ga Zelko imitira, sto je totalno bila aut-izjava, bolje da nista nije rekao jer je ovo sou, emisija jos u dobrotvorne svrhe a ne da ga Zeljko imitira privatno, pa sad ajde lupetaj. A posle zbog reakcije javnosti i mnogobrojnih komentara kako je ispao seljak a Zeljko smeker, morao je da popravi utisak.
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Pa da li sam ja ikad rekla nesto drugacije. ? I ja je volim, bas zato je i kritikujem kad nesto nije dobro, da mi nije stalo , znas koliko bi me bolelo uvo sta radi, gde se radi, kako se radi. Ja ne gledam nase rijaliti programe, a ovamo pratim sta se sa njom desava. I od pocetka govorim da bih zelela da pobedi. Ali od pocetka govorim isto tako da joj ovo nije trebalo ni za po lule duvana . I isto tako kazem kad nekog zaista volim , onda cu i reci kad smatram da nesto nije ok . I cak iako je toliko mlada, trebala bi da zna da neke stvari devojka, zena, devojcica ne bi trebala da prica u drustvu, a kamoli na nacionalnoj TV, a sta je to recimo, zadrzacu za sebe, ali uporedicu ponovo sa svojom decom, tako nesto da cujem od njih da pricaju u drustvu, rekla bih, stvarno vam je tema uzas i ne prilici devojkama.

Nisi Badi , nisi rekla nista drugacije. Sve si sagledala realno, onako kako jeste. I treba reci onako kako jeste. Kad je dobro i kad je lose.
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Bili su pred razvodom . Mislim da su se pomirili. A bio je neki trac da je bio sa Cecom. E sad da li je ona razlog ili neko drugi, ne bih znala.

Sa Cecom je snimao spot pa su ljudi pricali neke gluposti, licno Ana je demantovala to za Cecu , njih dve su bas dobre drugarice, a inace bila je prica da je vara sa igracicom u klubu u kojem ona nastupa.

Ju majko moja, odkud meni ovoliki tracevi , ja bas nisam taj tip 😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

I tako ja se zaigrala😆

Treniras Biki , treniras 😉
nn027 thumbnail

Sa Cecom je snimao spot pa su ljudi pricali neke gluposti, licno Ana je demantovala to za Cecu , njih dve su bas dobre drugarice, a inace bila je prica da je vara sa igracicom u klubu u kojem ona nastupa.

Hvala Badi. Za igracicu nisam znala 😃 Ali ne razumem kako je mogao takvu zenu da prevari. Lepa talentovana majka dve predivne , njegove, cerke. Ovo sto je uradio je kao da je pljunuo uz vetar, Sve se vratilo njemu u lice.
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Zelim vam lepu i ugodnu noc🤗
Ja sam nesto smorena nacisto
Edited by Bikica - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Treniras Biki , treniras 😉

Odrzavam kondiciju hahaahaha😆
Stephi thumbnail

Hvala Badi. Za igracicu nisam znala 😃 Ali ne razumem kako je mogao takvu zenu da prevari. Lepa talentovana majka dve predivne , njegove, cerke. Ovo sto je uradio je kao da je pljunuo uz vetar, Sve se vratilo njemu u lice.

Pa pitanje badi da li je zaista i prevario, znas zutu stampu vec, ali u nekoliko navrata se zaista pisalo da im je brak u krizi. On jeste zgodan, uspesan sportista, ali ako je tako, ma boli je uvo, mlada je, lepa je, super talentovana, sad u potpunosti svi talenti dosli do izrazaja, rodila mu decu, ma samo on moze biti na gubitku
Stephi thumbnail

Originally posted by: Bikica

Odrzavam kondiciju hahaahaha😆

Ako ako Biki, samo napred, ali nemoj zapostavljati kuma i Desnog, nesto ih nisam veceras videla😉
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Znas sta, tacno ne pamtim kad sam spavala. Ali pazi, ja sam pokusavala da se probudim, virnem poceo mi RK, borim se , teglim, ma jok. Tacno je ovo stanje kasd covek posle bolesti, izadje iz krize i onda spava li spava zdravim okrepljujucim snom . Mada mene sad ubi glava 🤣

Ali, ne sekirajte se, ubijam topic veceras ,garant, taman cu sacekati i ovu malu da dodje iz kafane ,ostavicu joj mesta za jedno 2-3 posta da nam kaze kako je bilo 😆

Ako Bog da, nadam se uskoro da cu doci, pa da sve tri zaglavimo negde u nekoj kafani 😉

Jel me neko trazio 😃