A kako je Zeljko Sasic '' skinuo '' Acu Lukasa , ja sam se tad valjala od smeha .
Znate sta, emisija je sjajna, a narocito za recimo upravo Zelkja i Anu Kokic, Zeljko je vec zadnjih godina malo potonuo, nigde ga nije bilo, a Ana Kokic bre pravo otkrovenje. Devojka sjajno peva , sta znaci imati dobru pesmu a ne tra lalalala . Sad ce ih nadam se malo ovaj sou pogurati, potpuno zasluzuju. Ali i scenografija je fenomenalna 👏
Neces verovati. Ovo sto si sad rekla za Anu ja sam veceras isto komentarisala mojoj sestri. Nisam uopste znala da zena tako lepo peva i da je talentovana, Za Zeljka sam znala da je dobar pevac ali ne znam zasto ga nema nigde. U pravu si , Dobra pesama im treba oboma. Oboje su zaista sjajni. A i Aci se dopala imitacija koliko cujem .
Aca je prvo prepotentno izjavio da mu ne pada napamet da gleda kako ga Zelko imitira, sto je totalno bila aut-izjava, bolje da nista nije rekao jer je ovo sou, emisija jos u dobrotvorne svrhe a ne da ga Zeljko imitira privatno, pa sad ajde lupetaj. A posle zbog reakcije javnosti i mnogobrojnih komentara kako je ispao seljak a Zeljko smeker, morao je da popravi utisak.