Mala, sad ima da postizavas, vidis kako Dal sve lepo napise ovde i ilustruje 😃
Sada nemaju izgovora da ne prate, pa makar kao strip..😆
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 10th Sep '25
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 11th Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 11, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025- Ind vs UAE 2nd Match, Group A, Dubai 🏏
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 27
KIARA EXPOSED 11.9
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
🏠Caption Writing Contest -Bring Pictures to Life!🏠
Navri and her eternal victimisation
"I don't like women who are too thin" : Bipasha Basu
Anupamaa 10 -11 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
🏏Cricket Forum Banner Contest Announcement🏏📢
When Love Finally Grew Up ~ A Rumya Three-Shot [Completed]
MAJOR REVAMP TIME FOR STAR PLUS
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 12, 2025 EDT
Patrama Prem ~ A Gosham SS
Mala, sad ima da postizavas, vidis kako Dal sve lepo napise ovde i ilustruje 😃
Ja sam Anu Kokic slusala uzivo i jedva prezivela A sto se tice njenog muza nije je prevario nego koliko sam cula vara je i to redovno 🤢
Ja sam uvek za kafanu 😳
Mislila sam Badi zbog specificnog zapleta da das svoje strucno misljenje bas o ove dve epizode 😆 Ne znam da li sam uspela da ti objasnim 😉
A sada veliki SOK...
EPIZODA 9. FEBRUAR
Madhu polazi ispred RK da okrene peti krug oko vatre ali RK se ne pomera..
Madhu ga gleda zbunjeno..Rk joj kaze samo trenutak da pogledam na miru ovaj divan veliki trenutak..!
![]()
RK se razvodi od Madu je THE END , jer je film njegov i on je bio reziser, producent i glumac u njemu..i samo on moze napisati kraj ..i igra koju je ona zapocela, on je zavrsio...THE END !
![]()
THE END ..kraj Madhubale Samsir Malik ! On je sada slobodan...Sajonara !
![]()
Part 2
RK : Sve je LAZ, i ovaj filmski set dekorisan za tvoje lazno vencanje, i moja garderoba koju sam pozajmio a mogao sam da kupim 100 ovakvih na dan,namerno nisam hteo samo da bi sve bilo lazno..i osvetljenje pozajmljeno od odeljenja rasvete..i njen sari, u kome izgleda sexy, a pozajmio ga je od frizerke...
Svaki, bas svaki momenat sa Madu je lazan ! Sve je LAZ !
![]()
Podseca je na sve njene izjave iz proslosti..zakleo se da ce se osvetiti one noci kada ga je osamarila, i da ce je unistiti, polako ali sigurno !
Hahahhahaha badi ,sad kapiram,malo sporo palim ,ako me razumes 😉 Nema problem pogledacu pa cu ti javiti 😆
Mislila sam Badi zbog specificnog zapleta da das svoje strucno misljenje bas o ove dve epizode 😆 Ne znam da li sam uspela da ti objasnim 😉
I zaista ogroman SOK. Ja sam bukvalno ostalarazjapljenih usta , nisam mogla da verujem. I prvi,ali doslovce prvi put gad nesto gledam nisam imala ni najmanju s**tnju da se ovako nesto moze desiti
Ne ne ne nije to sto mislis...Ona to zbog mog staza provedenog u alkoholisanom stanju,pa zato ,cisto da ocenim njihovu glumu 😆
Jer to Drya smuvala frajera u alkoholisanom stanju ???..Detalje molicu..sutra ujutru hocu da zateknem "Ispovest jedne alkoholicarke " 😆😉
Odoh i ja da spavam...Laku noc svima !!