Returning of the written off #20 Invited only - Page 100

Created

Last reply

Replies

1k

Views

46k

Users

7

4.6k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Mala, sad ima da postizavas, vidis kako Dal sve lepo napise ovde i ilustruje 😃

Sada nemaju izgovora da ne prate, pa makar kao strip..😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Drya

Ja sam Anu Kokic slusala uzivo i jedva prezivela A sto se tice njenog muza nije je prevario nego koliko sam cula vara je i to redovno 🤢

A ovo sto sam cula na Prvoj stvarno ne zvuci lose, cak na protiv. Ma zamisli kretena 😕
Daltoni thumbnail
Odoh i ja da spavam...Laku noc svima !!
nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

Ja sam uvek za kafanu 😳

❤️
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Mislila sam Badi zbog specificnog zapleta da das svoje strucno misljenje bas o ove dve epizode 😆 Ne znam da li sam uspela da ti objasnim 😉

Jer to Drya smuvala frajera u alkoholisanom stanju ???..Detalje molicu..sutra ujutru hocu da zateknem "Ispovest jedne alkoholicarke " 😆😉
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

A sada veliki SOK...

EPIZODA 9. FEBRUAR

Madhu polazi ispred RK da okrene peti krug oko vatre ali RK se ne pomera..

Madhu ga gleda zbunjeno..Rk joj kaze samo trenutak da pogledam na miru ovaj divan veliki trenutak..!

picture1

picture2

picture3

picture4

picture5

picture6

RK se razvodi od Madu je THE END , jer je film njegov i on je bio reziser, producent i glumac u njemu..i samo on moze napisati kraj ..i igra koju je ona zapocela, on je zavrsio...THE END !

picture7

THE END ..kraj Madhubale Samsir Malik ! On je sada slobodan...Sajonara !

picture8

Part 2

RK : Sve je LAZ, i ovaj filmski set dekorisan za tvoje lazno vencanje, i moja garderoba koju sam pozajmio a mogao sam da kupim 100 ovakvih na dan,namerno nisam hteo samo da bi sve bilo lazno..i osvetljenje pozajmljeno od odeljenja rasvete..i njen sari, u kome izgleda sexy, a pozajmio ga je od frizerke...

Svaki, bas svaki momenat sa Madu je lazan ! Sve je LAZ !

picture10

Podseca je na sve njene izjave iz proslosti..zakleo se da ce se osvetiti one noci kada ga je osamarila, i da ce je unistiti, polako ali sigurno !

picture11

I zaista ogroman SOK. Ja sam bukvalno ostala razjapljenih usta , nisam mogla da verujem. I prvi,ali doslovce prvi put kad nesto gledam nisam imala ni najmanju s**tnju da se ovako nesto moze desiti 😲😲
Edited by saska - 11 years ago
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Mislila sam Badi zbog specificnog zapleta da das svoje strucno misljenje bas o ove dve epizode 😆 Ne znam da li sam uspela da ti objasnim 😉

Hahahhahaha badi ,sad kapiram,malo sporo palim ,ako me razumes 😉 Nema problem pogledacu pa cu ti javiti 😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

I zaista ogroman SOK. Ja sam bukvalno ostalarazjapljenih usta , nisam mogla da verujem. I prvi,ali doslovce prvi put gad nesto gledam nisam imala ni najmanju s**tnju da se ovako nesto moze desiti

A nastavak je jos tuzniji,...ja sam plakala kao kisa kada sam gledala i prvi i drugi i trci put sa prevodom...tuga...kako su odglumili,...za desetku ! 👏

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Jer to Drya smuvala frajera u alkoholisanom stanju ???..Detalje molicu..sutra ujutru hocu da zateknem "Ispovest jedne alkoholicarke " 😆😉

Ne ne ne nije to sto mislis...Ona to zbog mog staza provedenog u alkoholisanom stanju,pa zato ,cisto da ocenim njihovu glumu 😆
nn027 thumbnail

Odoh i ja da spavam...Laku noc svima !!

Ma kud ces tako "rano"? Pa nema ni 3 sata 😆

Laku noc ❤️