Pa to joj je rekao da bi se nasmejala, i ona se nasmejala i on je rekao da je sada bolje..
Sad kapiram, ako sam ukapirala u cemu je razlika izmedju BB i drugih takvih rijaliti programa. Ovde je voditelj Bog i batina , dok u drugim programima voditelji -domacini imaju sasvim drugaciju ulogu. Postavljaju pitanja, ok, naravno provokativna , ali ne sude, ne kritikuju ucesnike , ne zauzimaju strane, ne navijaju, bar ne javno i ne dodeljuju sebi glavnu ulogu. Ili je ova koncepcija takva ili je Bog Salman Khan sam sebi dodelio takvu ulogu . I koliko sam skapirala , on izgleda svakog potkaci sem omiljene mu Tanishe.
A da mi se taj svadljiv ton ne svidja, ne svidja mi se, to sam vec jasno rekla. Imati stav ne znaci svadjati se. TACKA. I videla sam opet jednu Bikicinu sliku gde se tamo nesto izgleda opet svadjaju, da li Arman i jos neko, kazem jos sam bunovna, nisam ni odgledala dobro, ona je opet tu negde. Pa skloni se dete vise od takvih situacija. I videla sam na onoj slici gde joj Gauar drzi ruku na krilu, delovala mi je kao ruka podrske. Dakle, mozda Kamia i Gauar jesu dobronamerne prema njoj, mozda treba nekad i da ih zaista poslusa. A ako vec nece, onda i neka im se ne zali kad se posvadja sa Sangramom ili Tanishom vec nek se sa tim nosi sama i mozda bi onda to u tom slucaju bio njen stav od kojeg ne odstupa.
Nisam bila dovoljno detaljna u prevodu,a moguce je da se zato ne kapiramo..ovako opet kada prenesem svoje misljenje deljuje subjektivno ,pa samim tim i za nekoga pogresno..i sama znas da jedna rec moze da se u zavisnosti od koncepta ,protumaci na razne nacine..zato se ja i trudim da malo prevedem NE bukvalno,vec sledeci i svoju intuiciju sta su hteli da kazu,i da li su bili dobronamerni ili ne..
U ovom specificnom slucaju, P je ocigledno pogresila, svojoj drugarici i podrsci u kuci ,nije pruzila cak ni sansu da je spreci da pravi gluposti, da govori gluposti i da deluje impulsivno i razdrazljivo..to je ono,kao ,sad, ja sam Prats, i resila sam da malo glumatam kako bi show bio zanimljiviji, drugi oko mene vide da nije pravi trenutak za reakciju,ali meni je tako doslo,i sada cu ja eto da idem da ispravljam magarcu p... a drugima koji mi misle dobro da kazem da me ostave na miru i da me zafrknu..To je Salman hteo da kaze, i da , u pravu si za sve ,samo to i dokazujem ovim sto pisem. Salman je u stvari BIG BOSS. on je tamo lice show-a..ljudi u Indiji ga dozivljavaju kao nekoga ko je tamo glavni i ko moze svima da soli pamet, naravno,verujem da on vec ima unapred uradjen scenario i sta bi mogao da im zameri...Za P si takodje u pravu..shvatam ja nju,da hoce da se pokaze velikom pravednicom i istinoljubcem,ali ispada smesna i svadljiva,jer napada ljude zbog jedne reci,ili jos gore,zbog necije tudje reci ili misljenja,koje ne mora da bude istinito a samim tim i presudno za neciji stav. Mislim da je i suvise mlada da bi umela da iznese ulogu koju misli da igra sa mnogo iskusnijim igracima od sebe, a na zalost, uzalud trosi talenat i mladost misleci da postize nesto za sebe, a mogla bi mnogo mnogo vise..
Ti i ja se najbolje sporazumevamo telepatski . 😆 Ja sam tebe savrseno ukapirala za Salmana i da je kritika bila na mestu. Ali rekoh vec u prethodnih mojih 26 postova da sam jos bunovna pa valjda se ja ne izrazavam dovoljno jasno. Kad sam pricala o njemu, mislila sam uopsteno na razliku izmedju nasih voditelja i njega , na razliku u koncepciji emisije, zato sam i rekla ako sam uopste skapirala koncept emisije, ili to zaista treba da bude tako ili to on sam radi.
I opet, po cenu da me grdite, vracam se Asifu 😆i njegovom intervjuu kad je rekao da joj je ponasanje u kuci glupo, a ne ona da je glupa. I ovaj put kad joj je Salman rekao da treba da poslusa Kamiju ponekad i prosli put kad joj je rekao da treba da poslusa Asifa jer joj daje dobar savet, ja sam to shvatila kao dobronamernu kritiku. Znas, ja volim jako kad ti dajes te prevode jer sam onda sigurna da je to potpuno objektivno, jer primetila sam vec da u zavisnosti od toga ko daje WU ili neki komentar, izostave se izgleda namerno neke reci od znacaja pa se stekne drugaciji utisak, ako me kapiras sad sta hocu da kazem . To recimo kad je bila halabuka na Salmana da ju je nazivao baingan , on joj je samo rekao ti kao zena ne postujes zenu , nazivas Tanishu jeftinom devojkom iz nocnih klubova, kako bi tebi bilo da ja tebi kazem ... pa tako dalje. A to onda ipak malo menja situaciju, nije je vredjao bas direktno nego sta bi bilo kad bi bilo . Ali da ume da bude grub i neotesan,ume