Returning of the written off #20 Invited only - Page 96

Created

Last reply

Replies

1k

Views

46k

Users

7

4.6k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Pa to joj je rekao da bi se nasmejala, i ona se nasmejala i on je rekao da je sada bolje..

Sad kapiram, ako sam ukapirala u cemu je razlika izmedju BB i drugih takvih rijaliti programa. Ovde je voditelj Bog i batina , dok u drugim programima voditelji -domacini imaju sasvim drugaciju ulogu. Postavljaju pitanja, ok, naravno provokativna , ali ne sude, ne kritikuju ucesnike , ne zauzimaju strane, ne navijaju, bar ne javno i ne dodeljuju sebi glavnu ulogu. Ili je ova koncepcija takva ili je Bog Salman Khan sam sebi dodelio takvu ulogu . I koliko sam skapirala , on izgleda svakog potkaci sem omiljene mu Tanishe.

A da mi se taj svadljiv ton ne svidja, ne svidja mi se, to sam vec jasno rekla. Imati stav ne znaci svadjati se. TACKA. I videla sam opet jednu Bikicinu sliku gde se tamo nesto izgleda opet svadjaju, da li Arman i jos neko, kazem jos sam bunovna, nisam ni odgledala dobro, ona je opet tu negde. Pa skloni se dete vise od takvih situacija. I videla sam na onoj slici gde joj Gauar drzi ruku na krilu, delovala mi je kao ruka podrske. Dakle, mozda Kamia i Gauar jesu dobronamerne prema njoj, mozda treba nekad i da ih zaista poslusa. A ako vec nece, onda i neka im se ne zali kad se posvadja sa Sangramom ili Tanishom vec nek se sa tim nosi sama i mozda bi onda to u tom slucaju bio njen stav od kojeg ne odstupa.

Nisam bila dovoljno detaljna u prevodu,a moguce je da se zato ne kapiramo..ovako opet kada prenesem svoje misljenje deljuje subjektivno ,pa samim tim i za nekoga pogresno..i sama znas da jedna rec moze da se u zavisnosti od koncepta ,protumaci na razne nacine..zato se ja i trudim da malo prevedem NE bukvalno,vec sledeci i svoju intuiciju sta su hteli da kazu,i da li su bili dobronamerni ili ne..
U ovom specificnom slucaju, P je ocigledno pogresila, svojoj drugarici i podrsci u kuci ,nije pruzila cak ni sansu da je spreci da pravi gluposti, da govori gluposti i da deluje impulsivno i razdrazljivo..to je ono,kao ,sad, ja sam Prats, i resila sam da malo glumatam kako bi show bio zanimljiviji, drugi oko mene vide da nije pravi trenutak za reakciju,ali meni je tako doslo,i sada cu ja eto da idem da ispravljam magarcu p... a drugima koji mi misle dobro da kazem da me ostave na miru i da me zafrknu..To je Salman hteo da kaze, i da , u pravu si za sve ,samo to i dokazujem ovim sto pisem. Salman je u stvari BIG BOSS. on je tamo lice show-a..ljudi u Indiji ga dozivljavaju kao nekoga ko je tamo glavni i ko moze svima da soli pamet, naravno,verujem da on vec ima unapred uradjen scenario i sta bi mogao da im zameri...Za P si takodje u pravu..shvatam ja nju,da hoce da se pokaze velikom pravednicom i istinoljubcem,ali ispada smesna i svadljiva,jer napada ljude zbog jedne reci,ili jos gore,zbog necije tudje reci ili misljenja,koje ne mora da bude istinito a samim tim i presudno za neciji stav. Mislim da je i suvise mlada da bi umela da iznese ulogu koju misli da igra sa mnogo iskusnijim igracima od sebe, a na zalost, uzalud trosi talenat i mladost misleci da postize nesto za sebe, a mogla bi mnogo mnogo vise..

Ti i ja se najbolje sporazumevamo telepatski . 😆 Ja sam tebe savrseno ukapirala za Salmana i da je kritika bila na mestu. Ali rekoh vec u prethodnih mojih 26 postova da sam jos bunovna pa valjda se ja ne izrazavam dovoljno jasno. Kad sam pricala o njemu, mislila sam uopsteno na razliku izmedju nasih voditelja i njega , na razliku u koncepciji emisije, zato sam i rekla ako sam uopste skapirala koncept emisije, ili to zaista treba da bude tako ili to on sam radi.

I opet, po cenu da me grdite, vracam se Asifu 😆i njegovom intervjuu kad je rekao da joj je ponasanje u kuci glupo, a ne ona da je glupa. I ovaj put kad joj je Salman rekao da treba da poslusa Kamiju ponekad i prosli put kad joj je rekao da treba da poslusa Asifa jer joj daje dobar savet, ja sam to shvatila kao dobronamernu kritiku. Znas, ja volim jako kad ti dajes te prevode jer sam onda sigurna da je to potpuno objektivno, jer primetila sam vec da u zavisnosti od toga ko daje WU ili neki komentar, izostave se izgleda namerno neke reci od znacaja pa se stekne drugaciji utisak, ako me kapiras sad sta hocu da kazem . To recimo kad je bila halabuka na Salmana da ju je nazivao baingan , on joj je samo rekao ti kao zena ne postujes zenu , nazivas Tanishu jeftinom devojkom iz nocnih klubova, kako bi tebi bilo da ja tebi kazem ... pa tako dalje. A to onda ipak malo menja situaciju, nije je vredjao bas direktno nego sta bi bilo kad bi bilo . Ali da ume da bude grub i neotesan,ume
Edited by saska - 11 years ago
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Stvarno je steta sto je Sriti otisla.

Pa bar da je ona dobila ulogu Anandi, zena bar zna da glumi , a ovo cudo iz Loh Nesa , mislim sta reci
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
EPIZODA 7.FEBRUAR

Madu zatice poruku od RK na krevetu i ruzu ..RK je poziva telefonom i govori joj da dodje sto pre jer jedva ceka da zapocne novi zivot sa njom.. Madu je i srecna i tuzna..Oblaci sari koji joj je RK pripremio, i govori RK majci da ide na proslavu zavrsnice RK filma..

picture1

Radha joj poveruje ali je Dips sumnjicava i ispituje je..Madu je emotivna, grli Radhu i govori joj kako nije ni pomisljala kada se prisilni udala za RK da ce u ovoj kuci pronaci dom i briznu majku i da ce sve zavoleti, ali se to desilo..Radha i dalje nista ne sumnja vec i dalje misli da je Madu samo takva devojka, emotivna i brizna, pa da zato tako govori..

picture2

picture4

Madu odlazi u svoje naselje. Gleda oko sebe emotivno i oprasta se od svog bivseg zivota..Na kraju ne mogavsi da izdrzi, prica majci koji su joj planovi i da namerava da zauvek ode sa Rk..

picture5

picture6

picture7

picture8

Dipali ulazi u RK i MB sobu trazeci neki trag onoga sto njih dvoje smeraju..Nailazi na koverat koji je naslovljen na ima RK majke ,otvara ga i u soku je...
Dolazi RK majka i pita je sta ona radi tu, ova po obicaju nalazi neko jadno objasnjenje sta radi tu i daje joj koverat..Radha ga otvara , kaze to je RK rukopis, ali unutra nema niceg osim praznog papira..i DIpali i Radha su zbunjene..

picture9

Madu se oprasta od majke, koja joj stavlja oko vrata zlatnu ogrlicu i ispraca je iz kuce..Obe su jako tuzne dok obavljaju obicaj mladinog ispracaja iz majcine kuce..
Madu baca pirinac iza sebe a Padu ga hvata u svoju maramu..Madu odlazi..Padmini ostaje na kapiji u suzama..

picture11

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

A kako je Zeljko Sasic '' skinuo '' Acu Lukasa , ja sam se tad valjala od smeha .

Znate sta, emisija je sjajna, a narocito za recimo upravo Zelkja i Anu Kokic, Zeljko je vec zadnjih godina malo potonuo, nigde ga nije bilo, a Ana Kokic bre pravo otkrovenje. Devojka sjajno peva , sta znaci imati dobru pesmu a ne tra lalalala . Sad ce ih nadam se malo ovaj sou pogurati, potpuno zasluzuju. Ali i scenografija je fenomenalna 👏

Neces verovati. Ovo sto si sad rekla za Anu ja sam veceras isto komentarisala mojoj sestri. Nisam uopste znala da zena tako lepo peva i da je talentovana, Za Zeljka sam znala da je dobar pevac ali ne znam zasto ga nema nigde. U pravu si , Dobra pesama im treba oboma. Oboje su zaista sjajni. A i Aci se dopala imitacija koliko cujem .
Stephi thumbnail

Tacno..👏
Smeki, nemoj da pomislis da uvek mislim sve isto sto i moja mama, mada tako ispada..🤣 ali eto sta da radim kada o vecini stvari isto mislimo...😃

rekla si da si pocela da gledas ISPKND, i da ti nije to to...pa me zanima koliko si epizoda odgledala ? Posto radnja tek pocinje da se razvija oko 50-te epizode, a serija je 100 % bolja i od BV i od MB, to potpisujem i po mom misljenju i po misljenju ljudi u Indiji i sirom sveta..veruj mi da je i toliko vremena nakon zavrsetka jos uvek pominju kao najbolju seriju ikada..
A ja cu videti da veceras nastavim prevodjenje MB,pa ako zelis mozes sa nama da se ukljucis u gledanje...jos ako imas neki bosanski kanal na TV, i mozes da je pratis sa prevodom kao i mi,to bi bio pun pogodak za tebe 👍🏼

@bold 🤣🤣

Cuti nemoj nikom reci da se ti i ja u stvari dogovaramo telefonom 🤣

Stephi thumbnail

U koliko sati je repriza ,ja bih opet pogledala ?

E ne znam tacno, posle podne je

Javicu ti telefonom 🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Za Anu Kokic jos da kazem, jednom sam je slusala u jednoj emisiji i veoma prijatno se iznenadila koliko je zena prizemna, skromna i normalna..Udata je za jako dobrog frajera sportistu, ali izgleda da se razvode jer je on prevario..Nekim muskarcima treba odseci neke delove..eh da sam ja neka vlast..😈

Bili su pred razvodom . Mislim da su se pomirili. A bio je neki trac da je bio sa Cecom. E sad da li je ona razlog ili neko drugi, ne bih znala.
Daltoni thumbnail

Sad kapiram, ako sam ukapirala u cemu je razlika izmedju BB i drugih takvih rijaliti programa. Ovde je voditelj Bog i batina , dok u drugim programima voditelji -domacini imaju sasvim drugaciju ulogu. Postavljaju pitanja, ok, naravno provokativna , ali ne sude, ne kritikuju ucesnike , ne zauzimaju strane, ne navijaju, bar ne javno i ne dodeljuju sebi glavnu ulogu. Ili je ova koncepcija takva ili je Bog Salman Khan sam sebi dodelio takvu ulogu . I koliko sam skapirala , on izgleda svakog potkaci sem omiljene mu Tanishe.

A da mi se taj svadljiv ton ne svidja, ne svidja mi se, to sam vec jasno rekla. Imati stav ne znaci svadjati se. TACKA. I videla sam opet jednu Bikicinu sliku gde se tamo nesto izgleda opet svadjaju, da li Arman i jos neko, kazem jos sam bunovna, nisam ni odgledala dobro, ona je opet tu negde. Pa skloni se dete vise od takvih situacija. I videla sam na onoj slici gde joj Gauar drzi ruku na krilu, delovala mi je kao ruka podrske. Dakle, mozda Kamia i Gauar jesu dobronamerne prema njoj, mozda treba nekad i da ih zaista poslusa. A ako vec nece, onda i neka im se ne zali kad se posvadja sa Sangramom ili Tanishom vec nek se sa tim nosi sama i mozda bi onda to u tom slucaju bio njen stav od kojeg ne odstupa.

Nisam bila dovoljno detaljna u prevodu,a moguce je da se zato ne kapiramo..ovako opet kada prenesem svoje misljenje deljuje subjektivno ,pa samim tim i za nekoga pogresno..i sama znas da jedna rec moze da se u zavisnosti od koncepta ,protumaci na razne nacine..zato se ja i trudim da malo prevedem NE bukvalno,vec sledeci i svoju intuiciju sta su hteli da kazu,i da li su bili dobronamerni ili ne..
U ovom specificnom slucaju, P je ocigledno pogresila, svojoj drugarici i podrsci u kuci ,nije pruzila cak ni sansu da je spreci da pravi gluposti, da govori gluposti i da deluje impulsivno i razdrazljivo..to je ono,kao ,sad, ja sam Prats, i resila sam da malo glumatam kako bi show bio zanimljiviji, drugi oko mene vide da nije pravi trenutak za reakciju,ali meni je tako doslo,i sada cu ja eto da idem da ispravljam magarcu p... a drugima koji mi misle dobro da kazem da me ostave na miru i da me zafrknu..To je Salman hteo da kaze, i da , u pravu si za sve ,samo to i dokazujem ovim sto pisem. Salman je u stvari BIG BOSS. on je tamo lice show-a..ljudi u Indiji ga dozivljavaju kao nekoga ko je tamo glavni i ko moze svima da soli pamet, naravno,verujem da on vec ima unapred uradjen scenario i sta bi mogao da im zameri...Za P si takodje u pravu..shvatam ja nju,da hoce da se pokaze velikom pravednicom i istinoljubcem,ali ispada smesna i svadljiva,jer napada ljude zbog jedne reci,ili jos gore,zbog necije tudje reci ili misljenja,koje ne mora da bude istinito a samim tim i presudno za neciji stav. Mislim da je i suvise mlada da bi umela da iznese ulogu koju misli da igra sa mnogo iskusnijim igracima od sebe, a na zalost, uzalud trosi talenat i mladost misleci da postize nesto za sebe, a mogla bi mnogo mnogo vise..

Ti i ja se najbolje sporazumevamo telepatski . 😆 Ja sam tebe savrseno ukapirala za Salmana i da je kritika bila na mestu. Ali rekoh vec u prethodnih mojih 26 postova da sam jos bunovna pa valjda se ja ne izrazavam dovoljno jasno. Kad sam pricala o njemu, mislila sam uopsteno na razliku izmedju nasih voditelja i njega , na razliku u koncepciji emisije, zato sam i rekla ako sam uopste skapirala koncept emisije, ili to zaista treba da bude tako ili to on sam radi.

I opet, po cenu da me grdite, vracam se Asifu 😆i njegovom intervjuu kad je rekao da joj je ponasanje u kuci glupo, a ne ona da je glupa. I ovaj put kad joj je Salman rekao da treba da poslusa Kamiju ponekad i prosli put kad joj je rekao da treba da poslusa Asifa jer joj daje dobar savet, ja sam to shvatila kao dobronamernu kritiku. Znas, ja volim jako kad ti dajes te prevode jer sam onda sigurna da je to potpuno objektivno, jer primetila sam vec da u zavisnosti od toga ko daje WU ili neki komentar, izostave se izgleda namerno neke reci od znacaja pa se stekne drugaciji utisak, ako me kapiras sad sta hocu da kazem . To recimo kad je bila halabuka na Salmana da ju je nazivao baingan , on joj je samo rekao ti kao zena ne postujes zenu , nazivas Tanishu jeftinom devojkom iz nocnih klubova, kako bi tebi bilo da ja tebi kazem ... pa tako dalje. A to onda ipak malo menja situaciju, nije je vredjao bas direktno nego sta bi bilo kad bi bilo . Ali da ume da bude grub i neotesan,ume

Da, bas sam to i htela da potvrdim..da si ti sve to najbolje i najrealnije rekla i o Prats i o Salmanu, razumela sam ja tebe ne brini,pa zatoliko imam neku vijugu u mozgu i poznajemo se..😆
Da, mogu samo ponovo da se slozim sa tobom..svaki prevod moze da se tumaci kako kome odgovara..ja zato prevedem sta oni kazu, pa neka shvati ko kako misli da treba..ali kad vidim da se to opet ne shvati kako treba i da nekoga okrivimo ko nije kriv,onda opet dam i neko tumacenje, da me ne shvate pogresno..pa se opet lepo nadjem u lavirintu..jbg..
Salman mi se ne dopada, ne zbog onog sto je tada rekao, vec jednom drugom prilikom je nesto bio kinjio, pa joj popovao..mislim bas oko Asifovog izlaska..bilo je ruzno i ponizavajuce..ma koliko ona bila mladja od njega, mislim da treba zadrzati barem trunku postovanja prema koleginici, ma koliko mladja i manje uspesna od njega bila..

Daltoni thumbnail

E ne znam tacno, posle podne je

Javicu ti telefonom 🤣

Moze..kao i obicno..😉 🤣
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Pa ja i nisam rekla da sam realna. Ja sam rekla sta ja zelim.😃

A iskreno ne znam kojim talentima blistaju ostali ukucani . Svi su stariji od nje i lukaviji. Znaju da igraju tu igru.

Da, zato ce i da pobede..nju na zalost predstavljaju u losem svetlu u tim dnevnim pregledima, a verovatno onoga ko im je favorit gledaju da prikazu u sto boljem svetlu, kao i svuda u svetu, i u Indiji se vec unapred sve zna..🤢