Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 15th Sept 2025.
TRAUMA DRAMA 15.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Conceiving of PL…
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
BHAJAN & DANCE 16.9
Katrina Kaif Is Pregnant
Welcome Baby Boy ❤️🧿
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
which new Bollywood movie should i watch ....
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
Jesi li dala uopste sansu nekoj seriji da te zainteresuje, jesi pocela nesto da gledas ?
Da li jos neko sem mene gleda "Tvoje lice zvuci poznato"..?
A ja sam toliko besna sto sam propustila tu epizodu veceras i budila sam se i terala sebe da se rasanim i nije vredelo, a preslatki su tu , ma preslatki, ludi, pijani, zaljubljeni, tvrdoglavi i u pijanstvutotalno iskreni.
Dusa me boli kad place, ali tvrdoglava je i ona
Ako ces mi verovati ja sam se probudila na Ivicu Dacica i Halida Beslica🤣
Ali ima sutra repriza 👍🏼
A sta ako nam je dragi inspektor nekad u mladosti imao aktivan seksualni zivot, kad je jos uvek imao zelju i apetit , mislim sad ako je u braku izgubio svaku zelju , ja mu uopste ne mogu zameriti ,pa se pojavi plod njegove ljubavi iz studentskih dana, neki preslatki decak ili devojcica pa nam se Shiv ostvario kao tata. Sta me briga, imam pravo da razmisljam u pravcu u kom ja hocu. Sve ostalo da je on usvojen ili da je Choti ma sin ili Makan kaka sin ili Vasantov sin, ne vidim kako bi to bila njegova neka proslost koja bi mogla da utice da se svi sokiraju. Ili moja druga opcija, da je on u stvari Vikram, poznati zenskaros koji je vec ozenjen te samim tim , draga Tanandi nije u braku a izmakao joj i Jagdis za dlaku . Imam ja jos varijanti, ali jos uvek sam i bunovna pa ne mogu da razvijam svoje teorije .E da, postoji mogucnost da to nije bas nesto iz daleke proslosti, vec nesto iz skorije, pa onda Tanandi usvoji to dete ne znajuci da je to mali Shiv 😃😉
A ja sam toliko besna sto sam propustila tu epizodu veceras i budila sam se i terala sebe da se rasanim i nije vredelo, a preslatki su tu , ma preslatki, ludi, pijani, zaljubljeni, tvrdoglavi i u pijanstvutotalno iskreni.
Ako si Badi. Nisi ni svesna koliko ti je odmor trebao. Kad si se poslednji put naspavala al onako bas, bas?
Pa svima je bilo zao sto place, cak i njenim prijateljicama, Ova u crvenom je vidi se zrela osoba, ova druga je isto ok, a nasa Prats je jos dete..mozda je zato toliko i branim..😭