Returning of the written off #20 Invited only - Page 94

Created

Last reply

Replies

1k

Views

46.1k

Users

7

4.6k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Dusa me boli kad place, ali tvrdoglava je i ona
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Jesi li dala uopste sansu nekoj seriji da te zainteresuje, jesi pocela nesto da gledas ?

Tacno..👏
Smeki, nemoj da pomislis da uvek mislim sve isto sto i moja mama, mada tako ispada..🤣 ali eto sta da radim kada o vecini stvari isto mislimo...😃

rekla si da si pocela da gledas ISPKND, i da ti nije to to...pa me zanima koliko si epizoda odgledala ? Posto radnja tek pocinje da se razvija oko 50-te epizode, a serija je 100 % bolja i od BV i od MB, to potpisujem i po mom misljenju i po misljenju ljudi u Indiji i sirom sveta..veruj mi da je i toliko vremena nakon zavrsetka jos uvek pominju kao najbolju seriju ikada..
A ja cu videti da veceras nastavim prevodjenje MB,pa ako zelis mozes sa nama da se ukljucis u gledanje...jos ako imas neki bosanski kanal na TV, i mozes da je pratis sa prevodom kao i mi,to bi bio pun pogodak za tebe 👍🏼

Edited by Daltoni - 11 years ago
Stephi thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Da li jos neko sem mene gleda "Tvoje lice zvuci poznato"..?

Ako ces mi verovati ja sam se probudila na Ivicu Dacica i Halida Beslica🤣

Ali ima sutra repriza 👍🏼
Daltoni thumbnail

A ja sam toliko besna sto sam propustila tu epizodu veceras i budila sam se i terala sebe da se rasanim i nije vredelo, a preslatki su tu , ma preslatki, ludi, pijani, zaljubljeni, tvrdoglavi i u pijanstvutotalno iskreni.

Imas reprizu sutra u podne..😃

Daltoni thumbnail

Dusa me boli kad place, ali tvrdoglava je i ona

Pa svima je bilo zao sto place, cak i njenim prijateljicama, Ova u crvenom je vidi se zrela osoba, ova druga je isto ok, a nasa Prats je jos dete..mozda je zato toliko i branim..😭
Daltoni thumbnail

Ako ces mi verovati ja sam se probudila na Ivicu Dacica i Halida Beslica🤣

Ali ima sutra repriza 👍🏼

U koliko sati je repriza ,ja bih opet pogledala ?
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

A sta ako nam je dragi inspektor nekad u mladosti imao aktivan seksualni zivot, kad je jos uvek imao zelju i apetit , mislim sad ako je u braku izgubio svaku zelju , ja mu uopste ne mogu zameriti ,pa se pojavi plod njegove ljubavi iz studentskih dana, neki preslatki decak ili devojcica pa nam se Shiv ostvario kao tata. Sta me briga, imam pravo da razmisljam u pravcu u kom ja hocu. Sve ostalo da je on usvojen ili da je Choti ma sin ili Makan kaka sin ili Vasantov sin, ne vidim kako bi to bila njegova neka proslost koja bi mogla da utice da se svi sokiraju. Ili moja druga opcija, da je on u stvari Vikram, poznati zenskaros koji je vec ozenjen te samim tim , draga Tanandi nije u braku a izmakao joj i Jagdis za dlaku . Imam ja jos varijanti, ali jos uvek sam i bunovna pa ne mogu da razvijam svoje teorije .E da, postoji mogucnost da to nije bas nesto iz daleke proslosti, vec nesto iz skorije, pa onda Tanandi usvoji to dete ne znajuci da je to mali Shiv 😃😉

Vidim da si puna ideja.Setila sam se opet one price kako ce Siv postati negativan. Ma nema tu leba, Sta god da bude radio i kakav god da buda prema njoj taj "cicak" se otkaciti nece 😕 I da ima petoro dece ona bi ih sve prihvatila 😕

Badi gresis, ne mislim uopste da ce Shiv biti negativan, sve sto sam navela je vrlo, vrlo pozitivno, u ovoj situaciji i sa ovom zivotnom partnerkom 🤣
Daltoni thumbnail

A ja sam toliko besna sto sam propustila tu epizodu veceras i budila sam se i terala sebe da se rasanim i nije vredelo, a preslatki su tu , ma preslatki, ludi, pijani, zaljubljeni, tvrdoglavi i u pijanstvutotalno iskreni.

Samo da tii malo olaksam, tek su se napili u ovoj epizodi, jos nista od ovoga nije bilo..tek su u sminkernici..😉 Dobre stvari tek dolaze..posebno me zanima njihov razgovor..a da vidis samo kako se na mojih 32 inca videla njihova gluma pijanstva..fenomenalni su glumci,svaka im cast..👏
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Ako si Badi. Nisi ni svesna koliko ti je odmor trebao. Kad si se poslednji put naspavala al onako bas, bas?

Znas sta, tacno ne pamtim kad sam spavala. Ali pazi, ja sam pokusavala da se probudim, virnem poceo mi RK, borim se , teglim, ma jok. Tacno je ovo stanje kasd covek posle bolesti, izadje iz krize i onda spava li spava zdravim okrepljujucim snom . Mada mene sad ubi glava 🤣

Ali, ne sekirajte se, ubijam topic veceras ,garant, taman cu sacekati i ovu malu da dodje iz kafane ,ostavicu joj mesta za jedno 2-3 posta da nam kaze kako je bilo 😆

Ako Bog da, nadam se uskoro da cu doci, pa da sve tri zaglavimo negde u nekoj kafani 😉
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Pa svima je bilo zao sto place, cak i njenim prijateljicama, Ova u crvenom je vidi se zrela osoba, ova druga je isto ok, a nasa Prats je jos dete..mozda je zato toliko i branim..😭

Ma ja moram nesto da vam kazem. Ne pada mi na pamet da je branim ali je volim kakva god da je i sad kad je tu gde jeste zelim da pobedi. Eto. 😃