Returning of the written off #20 Invited only - Page 81

Created

Last reply

Replies

1k

Views

46.1k

Users

7

4.6k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Posto imam malo veci vidik od vas, mogu da ti kazem da nas mnogi nisu napustili,ali da nemaju hrabrosti da se ukljuce..znas da je moj stari topik isto tako bio pracen od strane mnogih ljudi koji su se tek kasnije prikljucili i ucestvovali, tako je isto i sada, i nadam se da cu ovim sto cu reci preneti jasnu poruku takvima da se slobodno usude i dodju, ucestvuju, niko ih odavde nece osuditi ni zbog cega..niti sam ja neka druga osoba koja nije oduvek bila sa njima, niti sam zlopamtilo..

Dal ja sam vise od mesec dana citala EXYU pre nego sto sam se ukljucila. Znam kako je to. Malo mi je trebalo vremena da se ukljucim ali se nikada nisam pokajala.

nn027 thumbnail

Da, 😃 verovatno je tvoja sreca pokrenula lancanu reakciju srece ovde na topiku...ceo dan sam srecna a znam i razlog..❤️

Juce i danas su se desile lepe stvari. Neka samo bude uvek ovako, da se radujemo dobrim vestima. 😛
Edited by nn027 - 11 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Ja vas moram napustiti

LAKU NOC

HVALA ZA PREDIVNO VECE

E hvala i od mene za prelepo vece ..moji lepi musketari ❤️

Preterasmo ga, prosla trojka..idem i ja na spavanje i da odsanjam nekog od onih vatrogasaca..😉
Edited by Daltoni - 11 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Da neutralisem sonju pored sampiona...znam da volis ovaj njegov pogled kada je ljut..lud..strastven..zar ne ?

Vau vau vau

Ima jos par stvari koje bih prokomentarisala, zahteva vreme a ja moram bar malo odmoriti.

Hvala ponovo na lepim recima i na svemu sto ste mi pruzile , tek to iziskuje puno vremena da vam kazem koliko ste mi znacile i znacite, mada znam da vi to vrlo dobro znate

Ali na ovu sliku prosto nisam mogla da se ne vratim 😆

Sad stvarno gud night ❤️

Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Dal ja sam vise od mesec dana citala EXYU pre nego sto sam se ukljucila. Znam kako je to. Malo mi je trebalo vremena da se ukljucim ali se nikada nisam pokajala.

Znam to Nadice...i drago mi je sto si resila da se ukljucis, iako je pravo prijateljstvo rodjeno bas na ovom sadasnjem topiku, tamo smo se ipak prvi put upoznale..🤗
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Vidim vi se iscaskate malo o EXYU,tamo-amo,ja necu nista reci,na to,nego cu svima vama pozeleti jos ovakvih partija kao sto smo veceras imale i laku noc.
Svako dobro od GOSPODA vam zelim svima.🤗
nn027 thumbnail

E hvala i od mene za prelepo vece ..moji lepi musketari ❤️

Preterasmo ga, prosla trojka..idem i ja na spavanje i da odsanjam nekog od onih vatrogasaca..😉

Vreme je proletelo. Tako je uvek kad se druzimo. 😊
Daltoni thumbnail

Vau vau vau

Ima jos par stvari koje bih prokomentarisala, zahteva vreme a ja moram bar malo odmoriti.

Hvala ponovo na lepim recima i na svemu sto ste mi pruzile , tek to iziskuje puno vremena da vam kazem koliko ste mi znacile i znacite, mada znam da vi to vrlo dobro znate

Sad stvarno gud night ❤️

E sada stvarno...😆

Good NIght ...ili u Ekremovom stilu Gudbaj Carli..😆

nn027 thumbnail

Vau vau vau

Sad stvarno gud night ❤️

E nisam ni sumnjala da ces se bar jednom vratiti 😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

Vidim vi se iscaskate malo o EXYU,tamo-amo,ja necu nista reci,na to,nego cu svima vama pozeleti jos ovakvih partija kao sto smo veceras imale i laku noc.

Svako dobro od GOSPODA vam zelim svima.🤗

Laku noc i tebi Biki..🤗