Returning of the written off #20 Invited only - Page 80

Created

Last reply

Replies

1k

Views

46.1k

Users

7

4.6k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago
A ima i rezervni auto šŸ˜†

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Ju ljudi moji koliko mi je lepo sa vama, ja treba jos malo da ustajem a ni legla nisam. Treba da pocnem da se sminkam a jos ni ovu danasjnju nisam skinula , a trebala bih , posle vatrogasaca, basketa , malo sam se i oznojila šŸ˜†

Ali opet, odavno, odavno, ovako srecna i opustena nisam bila

Drago mi je Badi. Vazno je da sutra ides na kontrolu opusteno i bez grca. I meni je lepo , toliko da ne mogu da verujem kolikoje vreme brzo proslo i koliko je sati. Sa vama mi je uvek ovako. ā¤ļø
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

" U medjuvremenu Anandu gleda nesto" 😲
Ma u sta gleda jadna ne bila da mi je znati?

pa da se slucajno nije naoblacilo 🤣
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Ne bih da sirim temu ali svi smo odrasli, i svi imamo slobodnu volju da odlucujemo. Pa makar je ovde na netu to mnogo lakse nego bilo gde drugo. Ja tebe , pa skoro i da nisam poznavala, kada se sve ono izdesavalo. Mogla sam da biram. I ja sam izabrala. Bilo je tu jos nekih odluka i ni zbog jedne koju sam donela se ne kajem. Onima sto vise nisu ovde sa nama, bez obzira na razloge, zelim sve najbolje.

Posto imam malo veci vidik od vas, mogu da ti kazem da nas mnogi nisu napustili,ali da nemaju hrabrosti da se ukljuce..znas da je moj stari topik isto tako bio pracen od strane mnogih ljudi koji su se tek kasnije prikljucili i ucestvovali, tako je isto i sada, i nadam se da cu ovim sto cu reci preneti jasnu poruku takvima da se slobodno usude i dodju, ucestvuju, niko ih odavde nece osuditi ni zbog cega..niti sam ja neka druga osoba koja nije oduvek bila sa njima, niti sam zlopamtilo..
Stephi thumbnail
Jao posto svako vece volim da vam posle muskarcina postavim i ponekog seronju, moram i ovo, nadam se da ce ostati slika jer vec dugo me net zeza

Edited by saska - 11 years ago
nn027 thumbnail

A ima i rezervni auto šŸ˜†

Srecan vam put, cime god da krenete. Biki i ja ostajemo da zavrsimo partiju šŸ˜†

Daltoni thumbnail

Drago mi je Badi. Vazno je da sutra ides na kontrolu opusteno i bez grca. I meni je lepo , toliko da ne mogu da verujem kolikoje vreme brzo proslo i koliko je sati. Sa vama mi je uvek ovako. ā¤ļø

Da, 😃 verovatno je tvoja sreca pokrenula lancanu reakciju srece ovde na topiku...ceo dan sam srecna a znam i razlog..ā¤ļø
nn027 thumbnail

Jao posto svako vece volim da vam posle muskarcina postavim i ponekog seronju, moram i ovo, nadam se da ce ostati slika jer vec dugo me net zeza

Ostala je. Jedino badi sto mi ova desna strana malo mutna , tako reci "razmazana". A nas Nole se odlicno vidi. šŸ˜›
Daltoni thumbnail

Da neutralisem sonju pored sampiona...znam da volis ovaj njegov pogled kada je ljut..lud..strastven..zar ne ?

Edited by Daltoni - 11 years ago
Stephi thumbnail

Ja vas moram napustiti

LAKU NOC

HVALA ZA PREDIVNO VECE