Returning of the written off #20 Invited only - Page 79

Created

Last reply

Replies

1k

Views

46.1k

Users

7

4.6k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Kada me vec izazivate...mrzelo me da citam sve,ali sam uocila i izdvojila ono crveno..😆

Precap:
Jagya tells his family that Ganga wants to join her duty at the hospital. Dadisaa says you have your own hospital and whether it will be good if she does the nurse duty there. Anandi asks Shiv to handle Saachi with love. Shiv doorcrashes the door with his leg and asks Saachi,what is this nonsense. Meanwhile Anandi looks at something.

Pa ja sam vec najavila da cu zbog ovog precapa odgledati epizodu,naravno interesuje me to razvaljivanje vrata a tup pogled, facijalna pareza i tome slicno me ne zanima
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Kada me vec izazivate...mrzelo me da citam sve,ali sam uocila i izdvojila ono crveno..😆

Precap:
Jagya tells his family that Ganga wants to join her duty at the hospital. Dadisaa says you have your own hospital and whether it will be good if she does the nurse duty there. Anandi asks Shiv to handle Saachi with love. Shiv doorcrashes the door with his leg and asks Saachi,what is this nonsense. Meanwhile Anandi looks at something.

" U medjuvremenu Anandu gleda nesto" 😲
Ma u sta gleda jadna ne bila da mi je znati?
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Pa ja sam vec najavila da cu zbog ovog precapa odgledati epizodu,naravno interesuje me to razvaljivanje vrata a tup pogled, facijalna pareza i tome slicno me ne zanima

Ali je interesantan stil pisanja, moras da priznas..a ? Ima tu neke dinamike,iscekivanja ? Anandi gleda u nesto..kako li je to uspela da odglumi ..Gledam onaj show na prvoj "Tvoje lice zvuci poznato" i kako oni ne mogu da pokazu emocije zbog maske..mozda u tom zecu lezi grm..maskira se u Anandi pa ne moze jadna da odglumi emociju..a mi je napali...

nn027 thumbnail

Moze. Taman treba neko da doda plejmejkeru loptu iz auta 🤣

Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Ako sedne samnom u "auto" ja odoh sa loptom, a vi se posle pitajte sta se desilo..🤣

Stephi thumbnail
Ju ljudi moji koliko mi je lepo sa vama, ja treba jos malo da ustajem a ni legla nisam. Treba da pocnem da se sminkam a jos ni ovu danasjnju nisam skinula , a trebala bih , posle vatrogasaca, basketa , malo sam se i oznojila 😆

Ali opet, odavno, odavno, ovako srecna i opustena nisam bila
Stephi thumbnail

Moze. Taman treba neko da doda plejmejkeru loptu iz auta 🤣

Ako sedne samnom u "auto" ja odoh sa loptom, a vi se posle pitajte sta se desilo..🤣

Slobodno, nece meni biti lose ni u ovom'' autu ''🤣

Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Ju ljudi moji koliko mi je lepo sa vama, ja treba jos malo da ustajem a ni legla nisam. Treba da pocnem da se sminkam a jos ni ovu danasjnju nisam skinula , a trebala bih , posle vatrogasaca, basketa , malo sam se i oznojila 😆

Ali opet, odavno, odavno, ovako srecna i opustena nisam bila

Sada kada kazes, pogledah na sat i vidim da je tri ujutru..bas smo se zapricale, meni sa vama toliko brzo proleti vreme da i ne osetim da je vreme za spavanje..tako se lepo opustim,nasmejem i napunim baterije ..da nemate poima..❤️
nn027 thumbnail

Da, valjda je tako, ja ipak vise volim da mislim da su neki ljudi preosetljivi,drugi u zabludi a treci nemaju hrabrosti i idu linijom manjeg otpora..🤔

Ne bih da sirim temu ali svi smo odrasli, i svi imamo slobodnu volju da odlucujemo. Pa makar je ovde na netu to mnogo lakse nego bilo gde drugo. Ja tebe , pa skoro i da nisam poznavala, kada se sve ono izdesavalo. Mogla sam da biram. I ja sam izabrala. Bilo je tu jos nekih odluka i ni zbog jedne koju sam donela se ne kajem. Onima sto vise nisu ovde sa nama, bez obzira na razloge, zelim sve najbolje.
Stephi thumbnail
Vidis decko ima i rezervnu garderobu