Returning of the written off #20 Invited only - Page 77

Created

Last reply

Replies

1k

Views

46.1k

Users

7

4.6k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Bikica

Kao i ja,šŸ˜†Pa mozemo taman tim sastavitišŸ˜†

Moze Biki, Ja preferiram "presing" i u odbrani i u napadu a rezultat mi je u drugom planu šŸ˜†
Edited by nn027 - 11 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Posteno da kazem ja ne patim za EXYU. Sve ono sto je vredelo iz EXYU i danas je sa nama.

Dobro, ja bih tu dodala jos neke ljude koji mi fale,ali nema veze, slobodna volja i naivnost su cudo u kombinaciji..
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Volim ovu pesmu,a da ne znam zastošŸ˜†
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=9Z2Ju-3BZqo[/YOUTUBE]

I second that šŸ‘šŸ¼
Daltoni thumbnail

Mogu. Znam da si bila "prijatno" iznenadjena 🤣

Jesam ,jesam.. znate da obozavam takva iznenadjenja..🤣

nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Pa naravno, nije seik sapun pa da se potrosi..pravi drugari sve dele,pa i seike i nargile..šŸ˜‰šŸ˜†

Tako je Dal. Bice prilike da ti se oduzim istom merom. šŸ˜‰ Znas ono "pamti pa vrati". Ako se desi da slucajno zaboravim (desava se u mojim godinama) slobodno me podseti šŸ˜‰ šŸ˜†
Daltoni thumbnail

Tako je Dal. Bice prilike da ti se oduzim istom merom. šŸ˜‰ Znas ono "pamti pa vrati". Ako se desi da slucajno zaboravim (desava se u mojim godinama) slobodno me podseti šŸ˜‰ šŸ˜†

Nista ti ne brini Nado, bice prilike da mi vratis, samo neka na sebi ima barem onoliko odece koliko i moj seik (pri primopredaji )šŸ˜†
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Dobro, ja bih tu dodala jos neke ljude koji mi fale,ali nema veze, slobodna volja i naivnost su cudo u kombinaciji..

Zvucim grubo jel da? Nemam ja nista protv nikoga i ko god zeli da bude sa nama je dobrodosao. A koje su kombinacije tu u pitanju ja stvarno ne znam.
Daltoni thumbnail
Kada me vec izazivate...mrzelo me da citam sve,ali sam uocila i izdvojila ono crveno..šŸ˜†

Precap:
Jagya tells his family that Ganga wants to join her duty at the hospital. Dadisaa says you have your own hospital and whether it will be good if she does the nurse duty there. Anandi asks Shiv to handle Saachi with love. Shiv doorcrashes the door with his leg and asks Saachi,what is this nonsense. Meanwhile Anandi looks at something.

Edited by Daltoni - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Zvucim grubo jel da? Nemam ja nista protv nikoga i ko god zeli da bude sa nama je dobrodosao. A koje su kombinacije tu u pitanju ja stvarno ne znam.

Ma ne zvucis grubo,samo nijedna od vas nije bila toliko vremena na EX YU kao ja..moras da me razumes malo...fabricka greska..
šŸ’”