Ne verujem ali Smeki to bolje zna.
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Sep '25
BHAJAN & DANCE 16.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 17, 2025 Episode Discussion Thread
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
BACK TO MUSSORIE 17.9
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Pak, 10th Match, Group A at Dubai🏏
BALH Naya Season BC Voting~BY PM INVITE ONLY~Vote for 2 entries
Kajalmaya - sp's new thriller show
Farewell week...In Every Glance, A Lifetime: The Saga of PraShiv💕
War 2 sets record as biggest flop in Indian cinema history
Bipasha Basu and Neha linked to Raj Kundra’s 60 crore fraud case
Premiere - The Ba***ds Of Bollywood
Is Janhvi Kapoor going to be known as a one-hit wonder?
Anupamaa 17 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Soo EMA or SR?
Abhi-Ash Separation Rumours Is Garbage
Bollywood Celebrates Modi's 75th Birthday
Akash Ambani constantly holding radhika's hand and waist
Ne verujem ali Smeki to bolje zna.
Nema nista od te "veze". A inace Smeki ja mislim da je on razveden.
Pokusao je on ali mu je ona jasno i lepo stavila do znanja da joj sad nije do veze i da MOGU DA BUDU SAMO PRIJATELJI sto je on i prihvatio😆
Moguce Nado i ja mislim da sam negde procitala to i ,da je zena dobila starateljstvo nad detetom.Nema veze oni se bas lepo druze,i sigurna sam da je ona njemu simpaticna jos od BV jer to cesto spominje
Lav je iskren prijatelj, Vaga zabavan, Rak...
![]()
Ako Vam je Ovan blizak prijatelj, oekujte da e Vam uvijek iskreno reci ta misli. Isto vazi i za Lava. Ako Vam treba drustvio za provod tu je Vodolija, a ako ste neorganozovani potrazite pomoc prijatelja Vage.
Rak
Kada ste neraspolozeni zbog bilo cega, utociste mozete naci u domu Raka. Potrudite se da i Vi ponekad budete tu za ovog prijatelja, bice Vam uvijek zahvalan. Zbog prevelike nervoze, nekada se mozete posvadjati, ali ovdje nema zle namjere.
Svjesni ste svega dobroga to pruate svom organizmu konzumiranjem voa i povra te balansiranjem proteina i ugljikohidrata. Ali znate li da neke namirnice pridonose ouvanju ljepote vae koe?
JAJA
Ona su vrlo bogata proteinima, omega-3 masnim kiselinama i kolinom (jednim iz skupine B vitamina), a sve su to sastojci vani za zdravlje koe. Jaja su bogata i vitaminom A i selenom koji tako'er pridonose ljepoti koe.
MASLINOVO ULJE
Koristite ga svakodnevno. Ono je zasluno za odravanje vlanosti koe bilo da ga koristimo u vanjskoj primjeni kao sastojak kozmetikih preparata ili samostalno ili da ga konzumiramo kao zain salatama ili kao sastojak drugih obroka. Bogato je antioksidansima poput vitamina E i moe sprijeiti stres koe koji uzrokuju toksini. Vano je koristiti organsko maslinovo ulje ili ekstradjeviansko da bi izbjegli pesticide koji mogu negativno utjecati na zdravlje vae koe.
ZELENO, ZELENO
Uvrstite li u svoju prehranu zeleno povre, i to svakodnevno, to e pomoi obnavljanju i zatiti vae koe. Zaleno lisnato povre, posebno pinat, bogato je antioksidativnim tvarima poput beta-karotena te vitamina E i C koji pomau zatiti koe od oteenja. Ti antioksidansi pomau prirodnu obnovu koe i usporavaju proces njezina starenja.
RIBA
Masna riba poput lososa, sardina i tune sadri omega-3 masne kiseline koje potiu cirkulaciju, smanjuju upale i odravaju kou njegovanom, hidratiziranom i blistavom. Nemojte da vas pridjev masna odvrati od ovih namirnica jer te su masti za vas i vau kou izrazito dobre.
ORAASTO VOE I SJEMENKE
Da bi vaa koa bila blistava i elastina, jedite oraasto voe i sjemenke. Oni su bogat izvor cinka i aminokiselina koji su vani za proizvodnju kolagena, proteina koji pomae koi da ostane mladolika.
U BOJI
Voe i povre u boji garantira dobar izvor vitamina A i C te beta-karotena iju smo dobrovit za kou ve spomenuli. Neke obiluju jednim od navedenih vitamina, neka sadre oba, a neka uz njih i beta-karoten. Dovoljan razlog da zagrizete s jo veim zadovoljstvom sonu naranu, mrkvu, rajicu, papaju, lubenicu, mango ili marelicu.
VODA
Vaa koa u niem na uiva toliko koliko u ai vode koju ispijete. Ne ograniavajte ni u kojem sluaju unos vode u organizam. Drite se pravila osam aa vode dnevno i primijetit ete koliko vam je vaa koa zahvalna.
ITARICE
Izbjegavajte bijele prera'ene itarice, bijeli kruh i bijelu riu. Radije se odluite za cjelovite itarice u kruhu i tjestenini te sme'u riu. Najbolja opcija su one organski uzgojene jer ete tako sprijeiti nakupljanje tetnih tvari u organizmu.
Pala je noc.
Covjek uze malu svijecu iz kutije, zapali je i poce se s njom penjati dugim spiralnim stepenistem.
- Kuda idemo? - upita svijeca
- Penjemo se na kulu, da osvijetlimo put brodovima do luke. - prosaputa covjek.
- Ali nijedan brod ne moze da vidi moju svjetlost! - uzvrati mala svijeca
- ...Iako tvoj plamen i nije tako veliki, - rece covjek - ti svejedno nastavi da goris...sto jace mozes. A ostalo prepusti meni.
I tako pricajuci, njih dvoje stigose do vrha stepenica, a potom i do ogromnog fenjera na vrhu kule. Covjek priblizi svijecu i s plamenom njenim upali fenjer. I uskoro velika polirana ogledala iza fenjera, reflektujuci svjetlost male svijece, rasirise svjetlost po moru miljama daleko, osvjetljujuci put brodovima i putnicima.
I kao sto plamen jedne obicne male svijece ili cak krese od sibice moze da raspali ogromnu vatru i da osvijetli put stotinama ljudi, tako i iskre tvoje dusevne topline i primjer tvoje dobrote, mogu korijenito da izmijene zivote, poglede na svijet i sudbine ljudi oko tebe, pa cak i ako oni to sami ne razumiju u potpunosti. I bas zbog toga, budi svjetlost za ljude koji te okruzuju, isto kao i ovaj svjetionik koji i u najtamnijim nocima i u najstrasnijim burama, nastavlja jednako da svijetli.