Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread- 9th September, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 9, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025- AFG vs HK 1st Match, Group B, Abu Dhabi🏏
SUPER HEROO 9.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 10, 2025 EDT
Karan Nandini Kids are here
20 years of Salaam Namaste
MAIRA AGAYI 10.9
3 Years Of Brahmāstra
Sidharth Malhotra is just the same as Arjun Kapoor, just with looks!
Happy Birthday Akshay Kumar
How many more chances for Janhvi Kapoor!!?
Odoh da vidim sta se desava u mojoj omiljenoj indijskoj seriji Madhubala
Sid je dobio nagradu za izvodjaca godine ,sta god to znacilo, negde sam videla novo lice godine, negde ovo, uglavnom to nije najbolji glumac godine , ako se negde ne pojavi i ta treca verzija
Karan Singh je najbolji glumac , njemu su i urucili nagradu Anup I Rasulo
Prats nije nominovana 😃
Kod nje je to izgleda par-nepar.
Nezadovoljni Nilija ukljuio se u jutarnji program Nike televizije, poalivi se voditeljki i javnosti da je ostao gladan, jer je u ponedeljak doao na skup povodom proslave pet godina postojanja Srpske napredne stranke, a nije dobio ni sendvi.
Nilija je ispriao kako je poao na skup u Beograd kako bi podrao Vuia i SNS, ali na putu od Nia do Beograda, svi ostali autobusi imali su obezbe'enu uinu i pie, dok su putnici u autobusu u kojem je on bio gladovali.
- Morali smo svojim flaama da jurimo i toimo po nekim esmama za vodu. Samo na autobus je bio bez hrane, vode, bez iega. Ostali autobusi su imali vodu, banane, jabuke, sendvie- ljutito objanjava ovaj Nilija.
On je pitao ko je uopte organizovao skup i zbog ega su neki imali uinu, a neki ne.
- I u povratku na autobus nije imao uinu. Ja sam tek u dva ujutru kada smo se vratili u Ni, prvi put jeo toga dana- revoltirano pria gledalac.
Nilija je dodao da uprkos looj organizaciji i njegovom gladovanju, da e nastaviti da podrava SNS, ali je naglasio da su ostali ljudi iz njegovog autobusa revoltirani i da su rekli "ne da nee da glasaju za Vuia, ve nee uopte izai na glasanje".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=JGVt6w1Vbd0[/YOUTUBE]