Returning of the written off #19*invited only* - Page 6

Created

Last reply

Replies

1k

Views

48.2k

Users

7

4.3k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Sta to sprema, neku testeninu ?😲
Edited by Daltoni - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Odoh da vidim sta se desava u mojoj omiljenoj indijskoj seriji Madhubala

Kako su samo bili slatki u onom telefonskom razgovoru..😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Sid je dobio nagradu za izvodjaca godine ,sta god to znacilo, negde sam videla novo lice godine, negde ovo, uglavnom to nije najbolji glumac godine , ako se negde ne pojavi i ta treca verzija

Karan Singh je najbolji glumac , njemu su i urucili nagradu Anup I Rasulo

Izvodjac godine..😆..pa to ti je nesto kao utesna nagrada za glumu u pokusaju, odnosno nagrada za ulozen trud i rad u Totalno Rasutim i teskim uslovima..😕
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Prats nije nominovana 😃
Kod nje je to izgleda par-nepar.

Pa zar one nominacije koje su prikazali ne vaze..mislim da je ona imala 5 glasova ili je mozda rezultat tih nominacija bio Vivekov izlazak a ovo je sada novo..? 😲 Znala sam da cu kad-tad ukapirati 🤣

Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Ne druze se vise,nisu popravili odnos i to se bas vidi izbegavaju se.

Eto..a taman sam pocela da se ukljucujem u BB, iskreno, i dalje mislim da mu se svidja i da je otuda to ponasanje..setite se simpatisanja u osnovnoj skoli, kada se decko zaljubi u tebe,pa ga ti odbijes,on vise nece da govori sa tobom i izbegava te..😆
Daltoni thumbnail
U nedelju slavim..😃

Daltoni thumbnail

(VIDEO) Nezadovoljni Nilija pita Vuia: Gde su nai sendvii?!

Nezadovoljni Nilija ukljuio se u jutarnji program Nike televizije, poalivi se voditeljki i javnosti da je ostao gladan, jer je u ponedeljak doao na skup povodom proslave pet godina postojanja Srpske napredne stranke, a nije dobio ni sendvi.

Nilija je ispriao kako je poao na skup u Beograd kako bi podrao Vuia i SNS, ali na putu od Nia do Beograda, svi ostali autobusi imali su obezbe'enu uinu i pie, dok su putnici u autobusu u kojem je on bio gladovali.

- Morali smo svojim flaama da jurimo i toimo po nekim esmama za vodu. Samo na autobus je bio bez hrane, vode, bez iega. Ostali autobusi su imali vodu, banane, jabuke, sendvie- ljutito objanjava ovaj Nilija.

On je pitao ko je uopte organizovao skup i zbog ega su neki imali uinu, a neki ne.

- I u povratku na autobus nije imao uinu. Ja sam tek u dva ujutru kada smo se vratili u Ni, prvi put jeo toga dana- revoltirano pria gledalac.

Nilija je dodao da uprkos looj organizaciji i njegovom gladovanju, da e nastaviti da podrava SNS, ali je naglasio da su ostali ljudi iz njegovog autobusa revoltirani i da su rekli "ne da nee da glasaju za Vuia, ve nee uopte izai na glasanje".

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=JGVt6w1Vbd0[/YOUTUBE]

Daltoni thumbnail
Vremenska prognoza Beograd
23C
13C

Verovatnoa padavina: 10%
Vetar: Severoistok, Povetarac, 0.6m/s
23C
11C
23C
12C
23C
12C
24C
12C
22C
11C
16C
10C
Daltoni thumbnail

IDEALNA DIJETA?

Mukarac gubi kilograme konzumirajui samo kobasice i pivo! (VIDEO)

Autor: S.S. | 23.10.2013 -

Zamislite da jedete svoju omiljenu hrani i ujedno gubite visak kilograma... Verovali ili ne, to je moguce a Evo Tero iz Arizone je zivi dokaz. Uprkos jedenju kobasica i ispijanja piva po ceo dan on zapravo gubi kilograme.

Terova cudesna dijeta se sastoji od konzumiranja kobasica i ispijanja do sest piva dnevno i to ce raditi ceo oktobar kako bi slavio popularni Oktoberfest".
Evo je otkrio neobicnu dijetu pre tri godine i od tada je koristi da se resi viska kilograma. Prosle godine je tako izgubio oko sest kilograma.
Vecina toga su bile masne nasl*ge. Njegov holesterol se smanjio za trecinu", pria Teri Simpson, njegov doktor, koji prati njegovu dijetu da bi bio siguran da nece ugroziti zdravlje.
Jedina losa strana ove dijete je ta to Tero ne moze da vozi zbog toliko ispijanja piva, ali na svu srecu, njegov sin ce ga rado voziti gde god treba.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=CDvOWrP7jyc[/YOUTUBE]

Edited by Daltoni - 11 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Uf..i dalje je broj 1 na mojoj listi...😳

I na mojoj 😳