Returning of the written off #19*invited only* - Page 16

Created

Last reply

Replies

1k

Views

48.2k

Users

7

4.3k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Dakle to je bio razlog vanrednog izbacivanja i razlog sto P nije nominovana..sada kada si sve lepo objasnila,reci nam i sta je drugarica rekla lose o P ?

Vidi, i meni nesto poceo da usporava net pa kaskam za vama, dok sam dovde stigla , ti si vec otisla na spavanje,vraticu se kasnije na taj clanak pa cu napisati, videces sutra
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Verujem ti da nece nista da mu fali kad ga se ti i Dal docepate, ma 100% 🤣

Vidim, tamo ste napravile neki raspored , stavile ste me kao telohranitelja, to cu teska srca prihvatiti, ali samo zbog Biki jer sam obecala da cu ga cuvati, inace se mi obe ruke zauzete i Leva i Desna, ne znam kud cu pre.🤣

Kad smo kod tih nekih stvari, imala bih neku sliku da ti pokazem Gauar i Kushal i postavlja se pitanje sta to njih dvoje rade, ali ne vredi kad ne vidis slike 😉

Postavi je Badi. Duze mi ucitava ali ce ucitati. Ako na stranici nema mnogo slika onda mi ucita brze. A sta kazu za Tanisu i Armaana? Cini mi se da su bjih dvoje bili sami u sobi za pusenje.

Postove sa jednom slikom ili bez slike mogu quotovati. Tamo gde su gifovi i videa ili gde ima vise slika ne mogu.
Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

@ Saska
Strava su oboje, zaista, kapa dole i jednom i drugom, ovde sam pomenula njega jer je posvecen video njemu, ali oboje VRH , ja ne mogu da se nagledam njihovih scena, a sad na nasoj TV uskoro idu epizode sa onim obrtom , znas nasta mislim, kad nisam mogla da dodjem sebi od soka. Obicno je u serijama sve vrlo predvidivo, a ovo me ostavilo bez daha . Necu da kazem sta zbog Nade, posto ce nastaviti da gleda , pa nek se sokira i ona ko ja , a pretpostavljam da si i ti bila iznenadjena

Badi ko zna kad cu moci nastaviti da gledam. Vidim da vas dve uzivate i da je serija . kako epizode idu dalje, sve bolja . E sad mi jos gore 😕

A nemas ni tu ATV PLUS, to je Republika Srpska TV?
Stephi thumbnail

@Saska
P.S Nale , da ne mucis gugija, rekla sam ne u mojoj smeni

Hvala Badi ❤️

Sad i da hocu da ga mucim nema sanse. Ni on ne funkcionise.
😒

Sto se tice gugija tu imas mene, pomoci cu ti za svaki prevod koji te interesuje, mozes i u pm da mi posaljes ako hoces, mislim , ako je mozda neki komentar koji bi volela da razumes, samo nemo nista na FB , znas da sam i ja tamo zamrznuta. 😆
nn027 thumbnail

A nemas ni tu ATV PLUS, to je Republika Srpska TV?

Nemam. Imam samo ove klasicne kanale. Nemam sateletsku ni kablovsku . 😕
Stephi thumbnail

Badi evo uspela sam da quotujem 😃

Sad ce rozi nokti Badi , to nije problem. Kad ih vec spominjes , pre neki dan sam videla jednu clanicu na forumu koja ima preko 100 000 postova. Ocima nisam mogla da verujem. Pet puta sam brojala koliko ima cifara. A pogodi koja je njena boja.

CRVENA ?
nn027 thumbnail

Sto se tice gugija tu imas mene, pomoci cu ti za svaki prevod koji te interesuje, mozes i u pm da mi posaljes ako hoces, mislim , ako je mozda neki komentar koji bi volela da razumes, samo nemo nista na FB , znas da sam i ja tamo zamrznuta. 😆

Znam Badi da ne funkcionises na FB. Vazi. kad mi zatreba dostavicu ti tekst koji treba prevesti . ❤️
nn027 thumbnail

😲 Badi ti se zezas. 🤣 Pa ti si crvena. Hoces da pogadjas jos? Da ti pomognem. To je moja omiljena boja 😆
nn027 thumbnail
Htela sam jos nesto da te pitam. Jel svedocila Anandi? Kako je to proslo i dokle je stiglo sudjenje Jagiju?
Stephi thumbnail

😲 Badi ti se zezas. 🤣 Pa ti si crvena. Hoces da pogadjas jos? Da ti pomognem. To je moja omiljena boja 😆

Videla sam neku ribu koja ima zelenu boju, nisam obratila paznju na broj postova koji ima, ali ima dve nijanse crvene takodje.

Trazim sad onu sliku Gauar i Kushal, izgleda da su je sklonili jer je bio i kvadrat tacno naznacen gde da se pogleda, on je lezao, ona sedela pored njega i malo nejasno gde su ruke, pa su poceli da postavljaju pitanja forumasi, od zgrazavanja do negiranja da su to kao gluposti, da je ona njemu nesto radila 😉 Inace Vivek je i za njih rekao da su imali seansu od dvadesetak minuta u kupatilu, pa onda opet neki kazu eto potvrdjeno je , neki pljuju Viveka i kazu sto ne kaze nista za Tan i Armana koji su bili sami u pusionici. Inace , ima izgleda novih ulazaka u kucu, mozda i Kushalova bivsa al sad ti pricam sve zbrda zdola da ne cekas a inace mi je spor net