Returning of the written off #19*invited only* - Page 14

Created

Last reply

Replies

1k

Views

48.2k

Users

7

4.3k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Pa zar one nominacije koje su prikazali ne vaze..mislim da je ona imala 5 glasova ili je mozda rezultat tih nominacija bio Vivekov izlazak a ovo je sada novo..? 😲 Znala sam da cu kad-tad ukapirati 🤣

" Drugarica" je ispala valjda u vanrednom izbacivanju. Smeki je u toku pa bi mogla da me ispravi ako gresim. 😊

Kushal i Tanisha su nominovani direktno od strane BB zbog incidenta koji su imali, a onda je BB okrenuo pa su pobednici u onom zadatku nominovali ove koji su izgubili , i da devojcica je izbacena u vanrednom izbacivanju , a malko je i pljuvala po Prats po izlasku iz kuce
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Ma bre , on je lep kao lutka, i nema kod njega cile-mile , za razliku od nekih '' moja mama je bila u pravu sve sto je rekla ''😆

Ali mama je uvek u pravu,zar ne mama ?
😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
@ Saska
Alo bre, man'te se corava posla, ja sam ovu sliku stavila zbog Bikice i lepo sam joj obecala da cu voditi racuna o njemu dok se ne vrati

Badi ne brini ti za Dal i mene. Mi smo ti fine i kod nas nece nista da mu fali. Brini se ako ga se Smeki dokopa. Onda mu se lose pise. 😉
Daltoni thumbnail
Internet mi je nesto uzasno spor i treba mi 10 minuta da odgovorim na post..idem zato da spavam,sutra me ceka naporan dan ,zdravlje boze..Laku noc ❤️
Stephi thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ne da glumi nego kida, isto i njegova partnerka, sto ne vidjam cesto u Indijskim serijama u poslednjih 8 meseci..👍🏼

Strava su oboje, zaista, kapa dole i jednom i drugom, ovde sam pomenula njega jer je posvecen video njemu, ali oboje VRH , ja ne mogu da se nagledam njihovih scena, a sad na nasoj TV uskoro idu epizode sa onim obrtom , znas nasta mislim, kad nisam mogla da dodjem sebi od soka. Obicno je u serijama sve vrlo predvidivo, a ovo me ostavilo bez daha . Necu da kazem sta zbog Nade, posto ce nastaviti da gleda , pa nek se sokira i ona ko ja , a pretpostavljam da si i ti bila iznenadjena
Daltoni thumbnail

Kushal i Tanisha su nominovani direktno od strane BB zbog incidenta koji su imali, a onda je BB okrenuo pa su pobednici u onom zadatku nominovali ove koji su izgubili , i da devojcica je izbacena u vanrednom izbacivanju , a malko je i pljuvala po Prats po izlasku iz kuce

Dakle to je bio razlog vanrednog izbacivanja i razlog sto P nije nominovana..sada kada si sve lepo objasnila,reci nam i sta je drugarica rekla lose o P ?
nn027 thumbnail
@Dal
Ne da glumi nego kida, isto i njegova partnerka, sto ne vidjam cesto u Indijskim serijama u poslednjih 8 meseci..👍🏼

E sad bih samu sebe ujela za dupe majke mi. Koja sam ja ovca. Samu sebe sam ponovo stavilla u ovu glupu poziciju sa internetom a nemate pojma koliko mi je zao sto ne mogu da gledam Madhubalu 😕
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

" Drugarica" je ispala valjda u vanrednom izbacivanju. Smeki je u toku pa bi mogla da me ispravi ako gresim. 😊

Zar i on? Pa moze li iko da izadje a da joj se ne nakaci na grbacu. Videla sam da je dao intervju i da je spominje ali nisam skapirala da li je pozitivno ili negativno.
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Internet mi je nesto uzasno spor i treba mi 10 minuta da odgovorim na post..idem zato da spavam,sutra me ceka naporan dan ,zdravlje boze..Laku noc ❤️

I ja se sa ovim mojim borim kako znam i umem.
Laku noc. Naspavaj se i odmori .❤️

Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Hvala ti Badi ❤️

Ja jedva mogu da vidim slike koje postavitre a videa , nema sanse. Ako je na ovom videu RK Badi, samo mogu da ti kazem da je on fenomenalan i da ima ono nesto. Iako je i Madhu OK on je taj zbog koga zastaje dah.
Ne mogu sebi oprostiti sto sam napravila glupost sa ovim internhetom i to po drugi put. Sad ne mogu nista da gledam. Zao mi je sto sam stala sa Madhubalom. Ako Bog da mozda se neke stvatri u mom zivotu promenu pa cu i ovu gresku biti u mogucnosti da ispravim.

Pa cekaj Nale jel ti ne mozes tu nista da promenis? Ja se u to ne razumem, te pakete i to sto stalno ti pominjes , ja nemam nikakav paket , kuci i u firmi imam isto i placam mesecno