Returning of the written off #19*invited only* - Page 18

Created

Last reply

Replies

1k

Views

48.3k

Users

7

4.3k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Izvor Toi : posle raja i pakla ucesnici ce jos jednom biti razdvojeni uvodjenjem karavana- motornog vozila , novi obrt ce biti prikazan u subotu ( u bokte pa to danas, vidi kolko je sati 🤣 ) i uci ce ovih troje novih takmicara . Vozilo ce biti postavljeno na izolovano mesto od takmicara ali i od spoljasnjeg sveta , stanarima ove kuce ce biti dozvoljeno da izadju na mali otvoren prostor koji mogu iskoristiti za sedenje . Dok ce zivotni uslovi i uslovi za za spavanje biti bolji nego u paklu , cetvoro do sestoro takmicara ce biti jako stesnjeno u malom zivotnom prostoru ovog karavana

E vidi stvarno. Ponoc je davno prosla 😊 Ja i ne primetim kako vreme brzo prodje.
Al ce im biti ludo u tom karavanu . A predpostavljam da ce BB pokusati da namesti da se u njemu nadju Kusal, Gori i Kusalova bivsa, Cetvrti i nije toliko bitan, Taj ce da nadrlja kao kolateralna steta. 😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Sofia Hayat , ne mogu badi manju da nadjem

Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

E vidi stvarno. Ponoc je davno prosla 😊 Ja i ne primetim kako vreme brzo prodje.
Al ce im biti ludo u tom karavanu . A predpostavljam da ce BB pokusati da namesti da se u njemu nadju Kusal, Gori i Kusalova bivsa, Cetvrti i nije toliko bitan, Taj ce da nadrlja kao kolateralna steta. 😆

A mozda stave samo Kushala i bivsu , bez Gauar 🤣

Kaze bice ih 4-6 u tom karavanu
nn027 thumbnail

Glumac i model , pojavljivao se i u serijama i bolivudskim filmovima , nema veze za onu Britanku, pokusacu neku manju sliku da ti nadjem

To kod njih izgleda uobicajena pojava da modeli pri kraju karijere predju u glumce. To je i Sidov slucaj. Ako nadjes neku manju postavi a ako ne, nema veze. Vec cu nekako uspeti da je vidim. Ako nista drugo 1.11, sigurno cu uspeti kad mi stigne paket za novembar.
Stephi thumbnail
Ne mogu sad da nadjem clanak gde je Vivek pi pi pi malo popljuvao Prats, ali za Gauar je rekao da je olicenje kucke 🤣 Kamya mu je isto negativna a Tanisha divna

A sta je zamerio Kushalu, navodno posto se Kushal zabavljao sa ovom Candy,sreli su se par puta jer je on poznaje a Kushal je u BB tvrdio da se on i Vivek nikad nisu videli mo's misliti, bas je da ne kazem sta .
Edited by saska - 11 years ago
nn027 thumbnail

Sofia Hayat , ne mogu badi manju da nadjem

Vidim je Badi. Odlicno👍🏼
Cini mi se da je zgodna samo mi i nije nesto lepa. Mozda na ovoj slici tako izgleda.
nn027 thumbnail

🤣 A zamisli da stave njih dve bez njega. Ima tu Badi raznoraznih "veselih" kombinacija 😉

nn027 thumbnail

Ne mogu sad da nadjem clanak gde je Vivek pi pi pi malo popljuvao Prats, ali za Gauar je rekao da je olicenje kucke 🤣 Kamya mu je isto negativna a Tanisha divna

Ja sam postavila link juce ili danas ( bas cudno kako ne mogu da se setim kad, a inace mi se to bas "retko" desava 🤣 ). Uostalom Badi meni je vazno da mi prepricas da znam o cemu se radi . Ne moras mi ni prevesti od reci do reci.

Gohar kucka? 🤣 Ma bas me cudi da je to rekao hahahhahah A za Prats...pa valjda smo vec navikli... Cudno bi bilo da nije nista rekao ili da ju je pohvalio.
Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

🤣 A zamisli da stave njih dve bez njega. Ima tu Badi raznoraznih "veselih" kombinacija 😉

🤣🤣🤣 jao badi ta je najbolja kombinacija, mozda ce Kushal konacno ostati bez kose
nn027 thumbnail
Nego Badi ne rece mi nista za Jagijevo sudjenje. Dokle je to stiglo? Jel Totalno Rasulo (fikus) prozborila koju mudru?