Returning of the written off #19*invited only* - Page 15

Created

Last reply

Replies

1k

Views

48.2k

Users

7

4.3k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Pa cekaj Nale jel ti ne mozes tu nista da promenis? Ja se u to ne razumem, te pakete i to sto stalno ti pominjes , ja nemam nikakav paket , kuci i u firmi imam isto i placam mesecno

Badi ja sam imala ugovor sa Telenorom u kojem sam imala 10 GB mesecno. On mi je istekao i sad imam ugovor na prenosivi internet sa MTS -om na 15 GB. Kad potrosim to protok mi smanje sa recimo 2-3 Mb/s na max 72Gb/s. I sad mozes da zamislis kako mi je. Slike na topiku ucitava i ucitava. Mogu jedino da uzmem jos jedan internet jer mi ovo sto imam ima da bude do septembra naredne godine dokle mi vazi ugovor. A uzela sam prenosivi internet zbog laptopa.
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Hvala mama..iako neces biti stvarno tu, porodica je u srcu uvek zajedno..🤗

Stephi thumbnail

Ali mama je uvek u pravu,zar ne mama ?
😆

not on my watch🤣

P.S Nale , da ne mucis gugija, rekla sam ne u mojoj smeni

nn027 thumbnail
@ Saska
Strava su oboje, zaista, kapa dole i jednom i drugom, ovde sam pomenula njega jer je posvecen video njemu, ali oboje VRH , ja ne mogu da se nagledam njihovih scena, a sad na nasoj TV uskoro idu epizode sa onim obrtom , znas nasta mislim, kad nisam mogla da dodjem sebi od soka. Obicno je u serijama sve vrlo predvidivo, a ovo me ostavilo bez daha . Necu da kazem sta zbog Nade, posto ce nastaviti da gleda , pa nek se sokira i ona ko ja , a pretpostavljam da si i ti bila iznenadjena

Badi ko zna kad cu moci nastaviti da gledam. Vidim da vas dve uzivate i da je serija . kako epizode idu dalje, sve bolja . E sad mi jos gore 😕
Stephi thumbnail

Internet mi je nesto uzasno spor i treba mi 10 minuta da odgovorim na post..idem zato da spavam,sutra me ceka naporan dan ,zdravlje boze..Laku noc ❤️

Spavaj lepo, a usporila si verovatno jer ti Nada pomalo kraducka internet, nije strasno, vidis da je i ona usitnila, nit lajkuje, nit quotuje, al bitno je da je tu, ovo je ogorcena borba za roze nokte, do poslednjeg daha 😆

nn027 thumbnail
@Saska
P.S Nale , da ne mucis gugija, rekla sam ne u mojoj smeni

Hvala Badi ❤️

Sad i da hocu da ga mucim nema sanse. Ni on ne funkcionise.
😒
Stephi thumbnail

Nisu Nale, vidis Jagdisha, on se uvek bori za zenu koju voli po cenu samara, zatvora, izbacivanja iz kuce, bolnice, testamenta, sela ... ili je on izuzetak koji potvrdjuje pravilo 😆

Pa zar on nije tipicni "mamin proizvod"? Morao je uvek dobiti ono sto je pozeleo. I kad je gresio uvek je dobio oprostaj. Sad koliko se u tim svojim "borbama" borio za zene ili za sebe znak je pitanja.

Nale, on je tipican '' babin proizvod '' zato sam irekla izuzetak koji potvrdjuje pravilo 😉
nn027 thumbnail

Spavaj lepo, a usporila si verovatno jer ti Nada pomalo kraducka internet, nije strasno, vidis da je i ona usitnila, nit lajkuje, nit quotuje, al bitno je da je tu, ovo je ogorcena borba za roze nokte, do poslednjeg daha 😆

Badi evo uspela sam da quotujem 😃

Sad ce rozi nokti Badi , to nije problem. Kad ih vec spominjes , pre neki dan sam videla jednu clanicu na forumu koja ima preko 100 000 postova. Ocima nisam mogla da verujem. Pet puta sam brojala koliko ima cifara. A pogodi koja je njena boja.

Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Pa zar on nije tipicni "mamin proizvod"? Morao je uvek dobiti ono sto je pozeleo. I kad je gresio uvek je dobio oprostaj. Sad koliko se u tim svojim "borbama" borio za zene ili za sebe znak je pitanja.

Nale, on je tipican '' babin proizvod '' zato sam irekla izuzetak koji potvrdjuje pravilo 😉

😆 Pa onda je "mamin sin" bolja varijanta.
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

@ Saska
Alo bre, man'te se corava posla, ja sam ovu sliku stavila zbog Bikice i lepo sam joj obecala da cu voditi racuna o njemu dok se ne vrati

Badi ne brini ti za Dal i mene. Mi smo ti fine i kod nas nece nista da mu fali. Brini se ako ga se Smeki dokopa. Onda mu se lose pise. 😉

Verujem ti da nece nista da mu fali kad ga se ti i Dal docepate, ma 100% 🤣

Vidim, tamo ste napravile neki raspored , stavile ste me kao telohranitelja, to cu teska srca prihvatiti, ali samo zbog Biki jer sam obecala da cu ga cuvati, inace se mi obe ruke zauzete i Leva i Desna, ne znam kud cu pre.🤣

Kad smo kod tih nekih stvari, imala bih neku sliku da ti pokazem Gauar i Kushal i postavlja se pitanje sta to njih dvoje rade, ali ne vredi kad ne vidis slike 😉