EDIT: da nije u pitanju svecani docek ovog psa? 😲
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th Sept '25 Episode Discussion Thread
KIARA THROWN 14.9
When a lie is repeated hundred times…
TRAUMA DRAMA 15.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 15th Sept 2025.
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
What happened to Tiger Shroff? Why did he decline?
Malla and ARS running crime list
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
Did Karishma deserve the best actress award for Raja Hindustani?
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Conceiving of PL…
Sidvi FF: Chocolate (continued)
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Katrina Kaif Is Pregnant
Lepo je sto te je prijateljica obradovala poklonom, taman nova torba za predstojeci put. Mnogo je to Biki napo*no da tako dugo ne spavas. Hoces li izdrzati? Nadam se da ce sve proci kako treba i da ces nam se srceno vratiti. Javi nam se ako ti se ukaze prilika. Nedostajaces nam i ti i tvoje divne slike. ❤️
Hvala Biki na objasnjenju. Sta se desavalo u dvoristu?
EDIT: da nije u pitanju svecani docek ovog psa? 😲
Nemojte se iznenaditi sto je u vise capsa Asif i Prats,Salaman je birao po dva ucesnika da nesto govore jedno o drugom,tako da je izabrao izmedju ostalih Asif-Prats,sta su pricali veze nemam.😆samo su se i smejali,jer Asif zbog akcenta i nedovoljno poznavanja jezika pa i tu je bilo zezancije.
Caps br 1
Da Nadice docek psa,ali prvo se pojavio tip sa koferom,ja mislila on ulazi i krenuo potom se vratio i izasli ovi plesaci i nakon toga i pas,oko kojeg su se skoro svi posle skupili i cak poceli igrati i tako se zavrsilo.jer je to bilo odmah po odjavi Salamana koji je rekao Khusalu i Asifu da imaju poklon od njega a to je bio pas.😉 Zove se Sona
Dal🤗 isla sam do prijateljice,i zamisli dobila lep poklon divnu sportsku torbu u mom fazonu,sa milion dzepica.😆 Ja veceras saznajem od muza da putujemo sutra vece,tako da cu biti tu veceras i sutra upasti kad stignem,imam milion stvari da obavim,tamo-amo dok ne krenem pa i tamo nastavak sledi.Veceras spavam i do utorka veceri nema spavanja ,tako da cu veceras iskoristiti brzo 😆da spavam da bi izdrzala 😆 Tako kod mene.Uradila sam i vecerasnji caps ,sto cu postaviti uskoro.😉A ovde je dan prelep bio i topao,u majci kratkih rukava.
Nema zazanja Smeki. Vreme je da nauce ko je najbolji. A ova slika sa majicom da im bude jasno odakle je covek 😉
Sad ocekujem komentare. Saska, Dal ... 😃
Nadice🤗 Hvala draga sto si tu😉Napo*no mi je nadice toliko da ne spavam,ali sta cu mom muzu odgovara tada da vozi jer navikao nocu da ne spava,a pre puta ce on ospavati jer nece raditi,dok cu ja pakovati za put i sve sto nosim mojima,a i spremati za Sakija da ostavim mu nesto za jelo.Ko zensko.Jako ce mi biti i napo*no i iz razloga sto cu celu noc i ceo dan prosvesti u autu od mesta do mesta,gde cu na kraju zavrsiti to ne znamo dok ne dodjemo tamo.Hvala draga na lepim recima upucenim meni,ja se nadam da ce biti sve ok,napo*no ali trebam to resiti.da li cu uspeti da se javim,ne znam,jer cu vecinu vremena provesti na tockovima,a interneta nemaju znate gde idem,objasnila sam na fb.