Returning of the written off #18*invited only* - Page 67

Created

Last reply

Replies

1k

Views

41.7k

Users

7

4.8k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Jao srce moje, mozda je dosao njoj da isprica sta mu je onaj Armaan uradio, ne znam, lupetam, ali kad sam procitala ono bas mi se stuzilo nesto 😭

Ne verujem da je toliko nesposoban da se sam odbrani,kao sto kaze njegova devojka..meni se po drzanju cini da je decko ok, a ne seka persa kakvom ga je ona prikazala..samo decko zna ko je i sta je i nece da ulazi u raspravu sa glupljima od sebe jer bi ga pobedili na iskustvo..

Nije nesposoban sam da se odbrani, potpuno si u pravu, samo je isuvise fini da se spusta na njegov nivo. Medjutim... rekao je BB , da ako nesto ne preduzme protiv Armanovog'' pipanja njegovih zuba'', onda ce on njemu polomiti njegove zube 😆

tijara thumbnail
14th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: smeker

Gde si bre ti ,davno te nema dobro si nas nasla😃
Koji heroj sta je rekao?

Evo tu sam, malo posao, a ovde je bio neki kvar u sistemu SBB, a posto imam internet preko njih, bila sam bez mreze 😭😭😭Inace, Sid je rekao da zeli Prats nazad
http://daily.bhaskar.com/article/ENT-TV-balika-vadhu-siddharth-aka-shiv-misses-ex-anandi-pratyusha-when-it-comes-to-real-4393517-PHO.html
Bas je tu bio hrabar, odusevio me, jer verujem da su mu to sigurno zamerili.Izvini sto kasnim sa odgovorom, nadam se da necu imati vise tehnicke probleme
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: tijara

Evo tu sam, malo posao, a ovde je bio neki kvar u sistemu SBB, a posto imam internet preko njih, bila sam bez mreze 😭😭😭Inace, Sid je rekao da zeli Prats nazad
http://daily.bhaskar.com/article/ENT-TV-balika-vadhu-siddharth-aka-shiv-misses-ex-anandi-pratyusha-when-it-comes-to-real-4393517-PHO.html
Bas je tu bio hrabar, odusevio me, jer verujem da su mu to sigurno zamerili.Izvini sto kasnim sa odgovorom, nadam se da necu imati vise tehnicke probleme

Draga Tijara, 🤗 drago nam je da si uspela ,pa bolje ikad nego nikad zar ne 😆 Ovo za Sida smo znale, veruj mi da sve te novosti odmah postavimo ovde na forumu cim izadju,tako da puno toga ima sto si mozda ti propustila..ali stici ces nas ti vec,ne sumnjam ja u tebe..😆
Daltoni thumbnail
A ja sam samo malo virnula da vas iscitam,pa odoh da iskokam kokice i spremim se za novu epizodu sa prevodom "MB" ..verujte mi da RK puno bolje izgleda na mom LCD 32" , nije bas kao mamina plazma 105 😆 ali ja se priblizim pa bude kao da je tu negde..😆
Daltoni thumbnail

Da ti pripomognem..

A ima i ovaj sto nema sta nema..🤣

Daltoni thumbnail

I Nado.. ❤️
😉

Pravi prijatelji se poznaju kada ti stignu drva..😆

Edited by Daltoni - 11 years ago
Daltoni thumbnail
Ko jos zeli parce dok gleda seriju..navalite ima za sve, ali samo po jedno parce da se ne ugojimo..😆

PS Ja najvise volim kada se pica ispece na drva..
🤣

Edited by Daltoni - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dobro vece devojcice.🤗 Evo stigla i ja.😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

Dobro vece devojcice.🤗 Evo stigla i ja.😆

Dobro vece Biki,kako je bilo u setnji, verujem da je tamo jesen prelepa ..🤗