Returning of the written off #18*invited only* - Page 68

Created

Last reply

Replies

1k

Views

41.7k

Users

7

4.8k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Dobro vece Biki,kako je bilo u setnji, verujem da je tamo jesen prelepa ..🤗

Dal🤗 isla sam do prijateljice,i zamisli dobila lep poklon divnu sportsku torbu u mom fazonu,sa milion dzepica.😆 Ja veceras saznajem od muza da putujemo sutra vece,tako da cu biti tu veceras i sutra upasti kad stignem,imam milion stvari da obavim,tamo-amo dok ne krenem pa i tamo nastavak sledi.Veceras spavam i do utorka veceri nema spavanja ,tako da cu veceras iskoristiti brzo 😆da spavam da bi izdrzala 😆 Tako kod mene.Uradila sam i vecerasnji caps ,sto cu postaviti uskoro.😉
A ovde je dan prelep bio i topao,u majci kratkih rukava.

Bikica_Biki thumbnail
Nemojte se iznenaditi sto je u vise capsa Asif i Prats,Salaman je birao po dva ucesnika da nesto govore jedno o drugom,tako da je izabrao izmedju ostalih Asif-Prats,sta su pricali veze nemam.😆samo su se i smejali,jer Asif zbog akcenta i nedovoljno poznavanja jezika pa i tu je bilo zezancije.
Caps br 1

Edited by Bikica - 11 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

Vidim da Indijici vole Nadala hm i to ovi protivnici sa BB ,sad cu ja da postavim Djokovica

Nema zazanja Smeki. Vreme je da nauce ko je najbolji. A ova slika sa majicom da im bude jasno odakle je covek 😉
nn027 thumbnail

I Nado.. ❤️
😉

Pravi prijatelji se poznaju kada ti stignu drva..😆

Danas smo sredili ta drva. Znaci od srodne duse nema nista 😆
Da , poznaju se, nama su danas braca pomagala. Imam veliku porodicu pa se uvek nadje neko ko ima volje i vremena da nam pomogne, 😊

nn027 thumbnail

Ko jos zeli parce dok gleda seriju..navalite ima za sve, ali samo po jedno parce da se ne ugojimo..😆

PS Ja najvise volim kada se pica ispece na drva..
🤣

Moze Dal, bas sam gladna. 😊
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Zar nisu slatki
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Dal🤗 isla sam do prijateljice,i zamisli dobila lep poklon divnu sportsku torbu u mom fazonu,sa milion dzepica.😆 Ja veceras saznajem od muza da putujemo sutra vece,tako da cu biti tu veceras i sutra upasti kad stignem,imam milion stvari da obavim,tamo-amo dok ne krenem pa i tamo nastavak sledi.Veceras spavam i do utorka veceri nema spavanja ,tako da cu veceras iskoristiti brzo 😆da spavam da bi izdrzala 😆 Tako kod mene.Uradila sam i vecerasnji caps ,sto cu postaviti uskoro.😉
A ovde je dan prelep bio i topao,u majci kratkih rukava.

Lepo je sto te je prijateljica obradovala poklonom, taman nova torba za predstojeci put. Mnogo je to Biki napo*no da tako dugo ne spavas. Hoces li izdrzati? Nadam se da ce sve proci kako treba i da ces nam se srceno vratiti. Javi nam se ako ti se ukaze prilika. Nedostajaces nam i ti i tvoje divne slike. ❤️
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Jesu Smeki. Lepi su oboje. Ja sam ubedjena da su njih dvoje samo dva drugara koji se lepo druze.
nn027 thumbnail
Sta se ovde desilo ? 😲

Edited by nn027 - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail
Caps br 4 i nema vise
ps.Nado to gde je plakala verovatno od pre,salaman je prikazivao momente odnosa Andy Prats,koliko se vole a i svadjaju😆 i tu je prikazano kako je Andy tesi...