Returning of the written off #18*invited only* - Page 64

Created

Last reply

Replies

1k

Views

41.6k

Users

7

4.8k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Ovako elegantno obuceni u crno-beloj kombinaciji, bas odgovaraju jedno drugom..samo sto je izgleda i "drugarica" resila da se isto tako obuce da bude u tonu sa njima..😆

Lepo izgledaju bas 👍🏼

A cini mi se da je drugarica bacila oko na Asifa, valjda zato i govori Prats kako su divan par ona i MM. Definitivno, drugarica je zlobna 😉
Stephi thumbnail

Mozda zato sto joj skace pritisak kada sedne pored nekog dobrog batice.😉.😆

Jao ubicu se ...🤣 Kasnim za tobom, ali nesto slicno sam prokomentarisala , ne tim recima ali sustina je ista ... opet , po koji put, neko ce misliti da se dogovaramo 😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Lepo izgledaju bas 👍🏼

A cini mi se da je drugarica bacila oko na Asifa, valjda zato i govori Prats kako su divan par ona i MM. Definitivno, drugarica je zlobna 😉

Mozda, joj se svidjao i MM..😆
Stephi thumbnail

Ne verujem da je toliko nesposoban da se sam odbrani,kao sto kaze njegova devojka..meni se po drzanju cini da je decko ok, a ne seka persa kakvom ga je ona prikazala..samo decko zna ko je i sta je i nece da ulazi u raspravu sa glupljima od sebe jer bi ga pobedili na iskustvo..

Ma ni meni ne deluje kao seka-persa, naprotiv, nego sam ja takva, neki trenutak mi je samo dovoljan ili da se rastuzim ili da pobesnim .
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Idem i ja da odremam malo..laku noc ..❤️ jedva drzim oci otvorene..lepo sanjaj mama..
Edited by Daltoni - 11 years ago
Stephi thumbnail

Lepo izgledaju bas 👍🏼

Mozda, joj se svidjao i MM..😆

E pa lepo, sad ima sansu, Prats joj je stavila do znanja da je MM vise ne interesuje a posto MM vitla slavne, sad je i '' drugarica '' dobila svojih 5 min slave u BB, pa taman, sve se kockice poslozile 🤣
Stephi thumbnail

Idem i ja da odremam malo..laku noc ..❤️ jedva drzim oci otvorene..lepo sanjaj mama..

Taman sam htela da te pitam sto ne spavas, evo sad cu i ja , malo da pospremim pa na spavanje.😉

Laku noc lepa moja i ti lepo sanjaj ❤️
Stephi thumbnail

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Ona to njemu donosi kafu ? 😲 Smeki,sada ti mene zbunjujes..jer se njih dvoje odvajaju ikada ili tako po vaz dan..? 😲

Sipa mu da jede,odvajaju se Dal ali vecinom su zajedno u kadru a toga nema u pregledima pa vam zato postavljam uzivo.Sigurno nisu non stop zajedno ali ja kad god ukljucim oni nesto pricaju.😃A Asif je super decko ,kulturan i lepo vaspitan.Pored Prats ja navijam i za jega,Salamn njega i Prats stalno provocira i omalovazava i kad gledas muka ti je ne da im prostora ni da se odbrane.Jucerasnja situcija je bila bas mucna,dok je Asif pokusavao da objasni sta se desilo sa njim i Armanom on mu se podsmevao.A za Prats isto ustala je i iznela svoj stav javno gde su je svi ukucani gledali i delovali kao da misle ej bre nije ni ova mala blesava cak su se i slozili sa njenim stavom i sto je sve to rekla iskreno.Ali je Salaman to ignorisao u fazonu ma sta ti znas.Nema veze ona olako osvaja srce i onih koji je mrze kako u kuci tako i na forumu.
Edited by smeker - 11 years ago
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ZjvKKSvOu6M[/YOUTUBE]

Badi jel to nesto na moj racun 😳😉