Returning of the written off #18*invited only* - Page 63

Created

Last reply

Replies

1k

Views

41.6k

Users

7

4.8k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Njih dve i njih dvojica 😆

Ama i ovaj kosati ako uskoro ne dobije frizera moze da se desi njih tri i ovaj jedan.

Najbolji je ovaj nas Asif, nije sto je nas, ali najbolji je 😉😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Taman kad sam ja stigla vi zaspale , sta cu da raspremim onda malo, proluftiram, a? Cekaj prvo da popusim cigaretu, pa cu se baciti na raspremanje 😆

Nemoj da pusis, to nije dobro za zdravlje, i na ovom forumu je zabranjeno pusenje, ako ces da palis moras da izadjes ispred..😆

Za Nadu ,pak vazi ovaj znak :

a za Smeki..

Daltoni thumbnail

I ja bih to volela da saznam,pa kad neko bude imao vremena,samo ukratko..za mene i mamu.
.😃
Stephi thumbnail
A vidis jos nesto sam procitala za Asifa i toliko me to rastuzilo da mi je on sad uz nasu Prats postao favorit. Kazu da mu je onaj siledzija Armaan , Salmanov miljenik gurnuo prst u usta, a da ovaj jadan zbog jezicke barijere nije ni uspeo da objasni dobro taj incident iako je Salman sve video. Pa bas ogavno, i od Armaana , a jos vise od Salmana koji valjda ne bi smeo kao domacin da bude pristrasan😡
Stephi thumbnail

Opet je dosao da joj nesto isprica..

Jao srce moje, mozda je dosao njoj da isprica sta mu je onaj Armaan uradio, ne znam, lupetam, ali kad sam procitala ono bas mi se stuzilo nesto 😭
Daltoni thumbnail

Ama i ovaj kosati ako uskoro ne dobije frizera moze da se desi njih tri i ovaj jedan.

Najbolji je ovaj nas Asif, nije sto je nas, ali najbolji je 😉😆

Jeste..bas bas mi se dopada, neznam kakva je osoba ali kako Biki,Nada i Smeki kazu nije los..👍🏼
Stephi thumbnail

Necu nista da kazem...🤣

Svejedno, ja znam sta hoces da kazes 🤣

Ali da iskoristim ovu sliku ja za neko drugo moje zapazanje, zasto imam utisak da se ovoj devojcici novoj sto je usla stalno piski 😆
Daltoni thumbnail

A vidis jos nesto sam procitala za Asifa i toliko me to rastuzilo da mi je on sad uz nasu Prats postao favorit. Kazu da mu je onaj siledzija Armaan , Salmanov miljenik gurnuo prst u usta, a da ovaj jadan zbog jezicke barijere nije ni uspeo da objasni dobro taj incident iako je Salman sve video. Pa bas ogavno, i od Armaana , a jos vise od Salmana koji valjda ne bi smeo kao domacin da bude pristrasan😡

😡 Muskarci su to, kada je neko od njih takav nasilnik,drugi muskarci ga obozavaju i klanjaju mu se po difoltu..nikada necu uspeti da shvatim muskarce iako zivim sa trojicom..😡 😡
Daltoni thumbnail

Svejedno, ja znam sta hoces da kazes 🤣

Ali da iskoristim ovu sliku ja za neko drugo moje zapazanje, zasto imam utisak da se ovoj devojcici novoj sto je usla stalno piski 😆

Mozda zato sto joj skace pritisak kada sedne pored nekog dobrog batice.😉.😆

Daltoni thumbnail

Jao srce moje, mozda je dosao njoj da isprica sta mu je onaj Armaan uradio, ne znam, lupetam, ali kad sam procitala ono bas mi se stuzilo nesto 😭

Ne verujem da je toliko nesposoban da se sam odbrani,kao sto kaze njegova devojka..meni se po drzanju cini da je decko ok, a ne seka persa kakvom ga je ona prikazala..samo decko zna ko je i sta je i nece da ulazi u raspravu sa glupljima od sebe jer bi ga pobedili na iskustvo..