Returning of the written off #17*invited only* - Page 76

Created

Last reply

Replies

1k

Views

50.2k

Users

7

4.7k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: saska

Zbog tebe sam i postavila, rekoh dok je vreme, mozda mozes nesto spreciti 🤣

U pravu si ja bi vec trebala biti u Indiji s transparentom ali da me ubijes ne znam gde sam ga zaturila,😆 ako se neko seti nek mi javi,da ne idem praznih ruku😆

A sto se tice ovoga sto si napisala znam da se nerviras,jos bolje je onda sto ih ja ne razumem ni na engleskom ko zna kako bi ja reagovala😡

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Mislim gos'n Levi voli crnke, a zena mu izgleda bas udarila kontru 🤣

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

http://www.filmfare.com/news/rohit-shettys-new-muse-4362.html

Though Rohit Shetty was considering Kareena Kapoor for his next Singham 2 opposite Ajay Devgn, we now hear that he's looking at other actresses. Sources say that television actress Drashti Dhami of Madhubala - Ek Ishq Ek Junoon fame, who also recently won Jhalak Dikhhla Jaa 6 may get the part. We are also told that Balika Vadhu actor Siddharth Shukla too is being looked at by big banners. Looks like TV actors are all set to rule the big screen soon.

Iako je Rohit Shetty ( indijski reziser , kinematografi povremeni glumac )razmatrao Kareena Kapoor za njrgov sledeci Singham 2 ( nastavak njegovog akcionog filma iz 2011) sa Ajay Devgn, sad saznajemo da je u potrazi za drugom glumicom. Izvor navodi da bi tv glumica Drashti Dhami iz Madhubale, koja je takodje nedavno pobedila u JDJ 6 , mogla da dobije ulogu. Receno nam je takodje da je glumac Siddharth Shukla iz BV takodje razmatran . Izgleda da su tv glumci spremni da vladaju velikim platnom uskoro .

Sid i Drasti.. Mislim da bi bili puno bolji par od sadasnjeg..ali kada bi opet bili Sid i Prats,to bi tek bilo savrsenstvo..😃
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Sid i Drasti.. Mislim da bi bili puno bolji par od sadasnjeg..ali kada bi opet bili Sid i Prats,to bi tek bilo savrsenstvo..😃

Ne znam ne smem da razmisljam o tome Dal Sid i Drsti hm 😕 ova druga opcija ti je bolja,D igra u MB i ne bi valjalo da napusta ,jel da 😉 Prats je slobodna 😃
smeker thumbnail
Evo ako hocete da bacite pogled uzivo ,cisto da vidite kako je interesantno 😆😆😆
Daltoni thumbnail
Drashti Dhami
Model
  • Drashti Dhami is an Indian model and television actress. She appeared in Madhubala - Ek Ishq Ek Junoon, and Geet - Hui Sabse Parayi, Dill Mill Gayye and was the winner of the Indian dancing show Jhalak Dikhhla Jaa. Wikipedia
  • Born: January 10, 1985 (age 28), Mumbai, India
    Height: 1.75 m
    Education: Mithibai College

Da li neko moze da ospori da je lepa i talentovana ?

Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Ne znam ne smem da razmisljam o tome Dal Sid i Drsti hm 😕 ova druga opcija ti je bolja,D igra u MB i ne bi valjalo da napusta ,jel da 😉 Prats je slobodna 😃

Pa da, sigurno da je tako bolje, Sid da napusti BV 2, Prats BB i da snime film..
    ❤️
    Stephi thumbnail
    13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Drashti Dhami
    Model
  • Drashti Dhami is an Indian model and television actress. She appeared in Madhubala - Ek Ishq Ek Junoon, and Geet - Hui Sabse Parayi, Dill Mill Gayye and was the winner of the Indian dancing show Jhalak Dikhhla Jaa. Wikipedia
  • Born: January 10, 1985 (age 28), Mumbai, India
    Height: 1.75 m
    Education: Mithibai College

Da li neko moze da ospori da je lepa i talentovana ?

A uz sve to zamisli, cvrsto stoji na zemlji, ne visi po oblacima 😆
    Daltoni thumbnail

A uz sve to zamisli, cvrsto stoji na zemlji, ne visi po oblacima 😆

Da, zamisli..😆
    Daltoni thumbnail
    Nego,jer neko poceo da gleda ovu Tursku seriju Karadayi na Hayatu..mama, ti ?