Returning of the written off #17*invited only* - Page 78

Created

Last reply

Replies

1k

Views

50.2k

Users

7

4.7k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

ta vam radi prva jutarnja cigareta?

Osobe koje zapale cigaretu im se probude, a da pre toga nita nisu pojeli, imaju najvei rizik od nastanka raka plua i usne duplje.

Ameriki naunici su sproveli istraivanje u kom je uestvovalo 2000 odraslih osoba, puaa. Istraivai su uzeli uzorke njihove krvi, a ispitanici su ispunjavali anketu koja je sadravala pitanja o njihovim ivotnim navikama, ali i navikama puenja.

Rezultati su pokazali da ak 32% ispitanika prvu cigaretu zapale u prvih 5 minuta od bu'enja. Njih 31% je prvu cigaretu zapalilo unutar 6 do 30 minuta, 18% njih je zapalilo u periodu od 31 do 60 minuta posle bu'enja. Samo 19% njih je saekalo bar 1 sat da zapale prvu cigaretu.

Uesnici, koji su zapalili cigaretu odmah nakon bu'enja, su imali najvii nivo nusprodukata otrovnih materija iz cigareta, u odnosu na one koji nisu puili u prvih 30 minuta. Naunici su ustanovili da je ovo naroito tetno za starije osobe.

"Najvie tetnih materija je bilo u krvi uesnika koji prvu cigaretu pale odmah nakon bu'enja", EverydayHealth prenosi izjavu vo'e istraivanja profesora Stivena Branstetera.

Naunici objanjavaju da osobe koje prvu cigaretu zapale tako rano, uvlae dim cigarete dublje i due ga zadravaju, to moe izazvati rak usne duplje i plua.

Ujutru bi pre puenja trebalo bar neto pojesti i dopustiti organizmu da se razbudi.

Vaem telu je energija u jutarnjim satima najvanija, zato mu omoguite zdraviji i zadovoljavajui poetak dana, pie Centar Zdravlja.

Auuu 😕 necu dalje
smeker thumbnail

Dakle, sada samo jos da pronadjemo kolektorove i An snimke i utvrdimo da li su se zenice nevoljno sirile ?

😉

Oi odaju seksualnu orijentaciju?

11. oktobar 2013.

Bilo da ste gej, strejt ili na bilo kom drugom delu seksualne skale, istina o tome ko vas privlai lei upravo u vaem pogledu.

irenje zenica je precizan indikator seksualne orijentacije, tvrdi nova studija.

Kada ljudi posmatraju erotske fotografije i uzbude se, njihove zenice se otvaraju" a to je nesvesna reakcija koja je koriena kao parametar u studiji koja se bavila odre'ivanjem orijentacije i uzbu'ivanja bez invazivnih genitalnih merenja.

Ova studija je prvi veliki eksperiment koji je potvrdio nekadanju ideju da irenje zenica zaista ima veze sa realnim izbu'enjem" kae Ri Savin Vilijams sa Kornel Univerziteta.

Dakle, ako mukarac kae da je heteroseksualac, njegove zenice se ire kada vidi enu koja mu se dopada, isti je sluaj i sa homoseksualnim mukarcem - ako mu se dopada mukarac, zenice e se iriti kada ugleda mukarca koji mu se dopada" objanjava psiholog Vilijams.

Veza izme'u irine zenica i uzbu'enja je veoma stara. Jo u 16. veku u Italiji, ene su u oi sipale kapi napravljene od toksine biljke beladone koje su inile njihove zenice konstantno rairenim a to se smatralo veoma zavodljivim.

Zenice se ire na svaki uzbudljiv ili interesantan stimulus, ukljuujui i pogled na lice voljene osobe ali i na umetniko delo koje vam se dopada. irenje zenica je znak da se autonomni nervi sistem, onaj koji kontrolie nevoljne radnje kao to su puls i disanje, budi.

U istraivanju je uestvovalo 165 ena i 160 mukaraca gej, strejt i biseksualne orijentacije. Svi su gledali jednominutni video mukarca koji masturbira, ene koja masturbira i neutralne prizore pejzaa. Precizna kamera je merila svako pomeranje zenica.

Jesu 😆 vidi se potvrdjeno i vise nego sto treba😃
smeker thumbnail

Celebration time for Madhubala team for completing 400 episodes!

The entire team of Nautanki Films' popular show Madhubala - Ek Ishq Ek Junoon is in a mood to celebrate today as the hard work of the team has made them reach the milestone of 400 episodes today. The show which started off showcasing the journey of common girl to becoming a star, became very popular amongst the fans which has now led the show to reach to this milestone. The entire team rejoiced the same with a cake cutting ceremony which was held today on the sets.

When contacted Drashti aka Madhu, she told TellyBuzz, "Madhubala has been a very special journey for me and I would like to say a big thank you to all my loyal fans who have supported me throughout the show and showered us with so much love. It's been a great experience so far and I look forward to experience more in future."

When asked Drashti about her memorable moment so far, she shared, "There have been so many special moments throughout the show so it's little hard for me to think of one specific special moment."

Heartthrob Vivian Dsena, who plays RK in the show, told us, "Madhubala has completed 400 episodes and I hope that the fans will continue to show us their loving gesture and support to reach 4000 episodes in future. Our producers Abhinav Shukla and Saurabh Tiwari have been very co-operative and are cool guys. The whole production team from Nautanki Films including us, have put in a lot of hard work and I am glad that the show is doing well."

When quizzed him about the memorable scene so far in the show, Vivian told us, "It has to be the 4 phere ki shaadi."

TellyBuzz wishes hearty congratulations to the team of Madhubala - Ek Ishq Ek Junoon and wishes all the best for the upcoming episodes!

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dobar dan!🤗
Djokovic - Monfis 2:1 (6:7, 6:2, 6:4) Bravo kralju!!!

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
DOBRO VECE!
Malo kasnim veceras 😃

Edited by nn027 - 12 years ago
nn027 thumbnail

Nado, mozda sam debil ali koliko volim da su svi moji, toliko zelim da moj muskarac ima oci samo i jedino za mene..😃

Ako si ti , onda sam i ja debil . Niko nikog ne moze naterati na ljubav i vernost i ja sam uvek volela jasne odnose. Imam poverenje i verujem a to isto ocekujem za uzvrat.
Edited by nn027 - 12 years ago
nn027 thumbnail
Dug je put od ovog clanka do realizacije. Zato necu ni da se nerviram Videli smo koliko se pisalo o Pratsinoj novoj seriji pa nije bilo nista.
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

I meni su crni muskarci bolji ,a sad Sid hm ne bi rekla 😆 ja sam nepristrasna🤣

Ne favorizujem ni crne ni plave. Nekad se desi da me sva ta lepota ostavi sasvim ravnodusnom . Zasto, ne znam.
nn027 thumbnail

Napitak za mravljenje bez kalorija a s mnogo energije

| etvrtak 10.10.2013. |

Ojaajte metabolizam u samo nekoliko gutljaja niskokalorine detoksikacijske vode. Ovaj napitak od jabuke i cimeta gotovo da i nema kalorija, moe vam pomoi pri mravljenju i to je najvanije, dae vam mnogo energije.

Sastojci:

• 2 vee ili 3 manje jabuke
  • 2 tapia cimeta
  • 1 staklena flaa irokog grla
  • 1 litar obine vode
Priprema:

1. Jabuke operite, isecite na tanke krike i ubacite u flau.

2. U flau ubacite i dva do tri tapia cimeta

3. Sastojke prelijte vodom, zatvorite flau i ostavite je u friideru da odstoji preko noi.

4. Napitak pijte svaki dan

Savet:
  • U vodu moete da iscedite i malo soka od limuna, mandarine ili pomorande.
  • Kada popijete napitak sastojke ponovo prelijte sveom vodom i ostavite ih da odstoje kao prvi put.
  • Iste sastojke moete iskoristiti ak tri puta.

Dal ovo smesta prepisujem. 👍🏼