Returning of the written off #17*invited only* - Page 75

Created

Last reply

Replies

1k

Views

50.2k

Users

7

4.7k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago
http://www.filmfare.com/news/rohit-shettys-new-muse-4362.html

Though Rohit Shetty was considering Kareena Kapoor for his next Singham 2 opposite Ajay Devgn, we now hear that he's looking at other actresses. Sources say that television actress Drashti Dhami of Madhubala - Ek Ishq Ek Junoon fame, who also recently won Jhalak Dikhhla Jaa 6 may get the part. We are also told that Balika Vadhu actor Siddharth Shukla too is being looked at by big banners. Looks like TV actors are all set to rule the big screen soon.

Iako je Rohit Shetty ( indijski reziser , kinematografi povremeni glumac )razmatrao Kareena Kapoor za njrgov sledeci Singham 2 ( nastavak njegovog akcionog filma iz 2011) sa Ajay Devgn, sad saznajemo da je u potrazi za drugom glumicom. Izvor navodi da bi tv glumica Drashti Dhami iz Madhubale, koja je takodje nedavno pobedila u JDJ 6 , mogla da dobije ulogu. Receno nam je takodje da je glumac Siddharth Shukla iz BV takodje razmatran . Izgleda da su tv glumci spremni da vladaju velikim platnom uskoro .

Stephi thumbnail

Originally posted by: smeker

Sta kazes?😆 Dobro jutro 🤣

Ali Smeki zato imam savrsenu liniju 🤣
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Gospodin Vilijam Levi (William Levy) mami svojom pojavom. Meksicki Bred Pit rodjen je 29. avgusta 1980. godine. Kao tinedzer, uspeo je da pobegne sa rodne Kube u Ameriku (sreca za ove silne zene) i tamo poceo da kuje planove o svojoj buducnosti. Sa velikom dozom ambicije, ovaj lepotan je u pocetku pokazivao sklonost ka sportu, da bi se kasnije uz podrsku najblizih opredelio za glumu. Nema potrebe nametati dokaze o njegovom sarmu i stavu. I pogledu nevinog decaka koji vas dotice. Nebitno je gde vas dotice, bilo da je srce u pitanju ili nesto drugo. Biti imun na svaki njegov pokret, rec ili osmeh gotovo je nemoguce. Aj, probajte, ako mozete.

Ovaj srcelomac je sa svojih 30 godina uspeo da kroz gotovo svaku meksicku telenovelu poljubi, obrlati, zavede, a bogami i rasplace devojku koja bi mu zapala u ruke. I mi trazimo njegovo narucje, makar da san nakratko postane java. Pored toga sto glumi perfektno (priznajte da tema serije nije toliko zanimljiva ukoliko Vilijam u jednoj epizodi ne skine svoju kosulju), ovaj markantni gospodin redovno seta trbusnjake na revijama ili krasi naslovne strane modnih magazina. Da, ima te divne zelene oci, ta jos divnija puna, socna usta, a njegove proporcije ne treba posebno naglasavati.
Na prvi pogled moze vam se uciniti kao stidljiv i povucen muskarac, ali on za sebe kaze da upravo i jeste takav. Ili je to samo dobro smisljena laz? I da nije, ne zameramo mu. Muskarac je u pravom smislu te reci. Jos kakav. Ne vazi za licnost koju cete svakodnevno gledati na stranicama trac magazina, ali zasigurno njegove obozavateljke bivaju odusevljene cinjenicom da se posvadjao ili (ako ima nade) raskinuo sa svojom trenutnom zenom Elizabet Gutjerez (Elizabeth Gutirrez).
Kako i sam kaze, njegovi najlepsi trenuci vezani su za rodjenje sina i kcerke koje neizmerno voli, ali upo*no izbegava komentare na konto nestasluka koji mu se dese na pauzama izmedju snimanja serija. Na primer, da voli da svrlja sa koleginicama, preferirajuci iskljucivo crnke, mada muski organ (mozak) ne bira boju kose. Tako inace to biva, bar kod Vilijama.
Vec godinama unazad, ovaj macan proglasavan je te za najlepseg, te za najzgodnijeg, te za ovog, te za onog. Ali, naglasak je na reci samac. Neka tako i ostane.
Da li je potrebno spomenuti broj meksickih sapunica u kojima je glumio? Podrazumeva se njegova glavna rola i momenat istinske srece ne njegove izabranice, vec pre svega ushicenih gledateljki koje pogledom prate liniju njegovih misica i usana koje se spustaju na njeno telo. I posle, ko vam je kriv kad sutra ne mozete da se skoncentrisete na posao?
Da je popularan i pozeljan, govori cinjenica o njegovom angazovanju u brojnim reklamnim kampanjama i muzickim spotovima. Pa tako se Dzenifer Lopez (Jennifer Lopez) osladila njime u spotu "I'm into you". Cini se da je upravo njemu posvetile te stihove.
Sve mu je oprosteno. I afere, i slasni poljupci koje daruje svojim izabranicama, i mrdanje guzom dok nosi one njegove uske pantalone, i svaki komad odece koji rascepa u ljubavnom zanosu sa glumicama.Sve dok je Vilijam na malim ekranima, zenska populacija moze da se opusti. I da masta o njegovim usnama. I tako u krug.

Po meni licno Sid bolje izgleda..sta cu i ja volim "Crnke" 😆, a za vas ostale koje se ne slazete samnom evo malo Jey Lo i Levi ,pa uzivajte..

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=IgLcQmlN2Xg[/YOUTUBE]
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: saska

http://www.filmfare.com/news/rohit-shettys-new-muse-4362.html

Though Rohit Shetty was considering Kareena Kapoor for his next Singham 2 opposite Ajay Devgn, we now hear that he's looking at other actresses. Sources say that television actress Drashti Dhami of Madhubala - Ek Ishq Ek Junoon fame, who also recently won Jhalak Dikhhla Jaa 6 may get the part. We are also told that Balika Vadhu actor Siddharth Shukla too is being looked at by big banners. Looks like TV actors are all set to rule the big screen soon.

Iako je Rohit Shetty ( indijski reziser , kinematografi povremeni glumac )razmatrao Kareena Kapoor za njrgov sledeci Singham 2 ( nastavak njegovog akcionog filma iz 2011) sa Ajay Devgn, sad saznajemo da je u potrazi za drugom glumicom. Izvor navodi da bi tv glumica Drashti Dhami iz Madhubale, koja je takodje nedavno pobedila u JDJ 6 , mogla da dobije ulogu. Receno nam je takodje da je glumac Siddharth Shukla iz BV takodje razmatran . Izgleda da su tv glumci spremni da vladaju velikim platnom uskoro .

OOO Neee😡
smeker thumbnail

Ali Smeki zato imam savrsenu liniju 🤣

Liniju niko nije dovodio u pitanje 😆 savrsenija ne moze da bude👍🏼
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Po meni licno Sid bolje izgleda..sta cu i ja volim "Crnke" 😆, a za vas ostale koje se ne slazete samnom evo malo Jey Lo i Levi ,pa uzivajte..

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=IgLcQmlN2Xg[/YOUTUBE]

I meni su crni muskarci bolji ,a sad Sid hm ne bi rekla 😆 ja sam nepristrasna🤣
Stephi thumbnail

Originally posted by: smeker

A ima li nekoga ko je mozda zainteresovan za nju u ljubavnom smislu, mislim da je simpatise ?

E ovako,ja bas pratim BB gledam kad su dnevni pregledi a ponekad odgledam i uzivo.Moje vidjenje je sledece:
Ona je dobar prijatelj sa Armanom i tako ce i ostati s njim je usla u BB a nije iskljuceno da imaju dogovor i pre ulazka u BB,u njemu vidi zastitu jer su vecina protiv nje razlog nemaju sem tog da je popularna a snimila je samo jednu seriju pa misle da joj nije mesto tu i da su oni daleko popularniji od nje.Nervira ih jer ne mogu da manipulisu njom za svoje godine je jako zrela i pametno razmislja sto mi je jako drago meni se svidja njeno ponasanje da je drugacije ne bi valjalo.
@Dal trenutno mi se cini da nema ljubavnih varnica izmedju nje i nekog ucesnika,samo sto ona pokusava da zavede Kushala to stoji jer sam gledala,mozda ovi sa foruma BB to vide kao klinacke fore ali uspela je u tome da on povremeno gleda u nju i to onako ispod oka da se ne primeti iako je on kao u vezi sa Gohar.
@Saska nije sve onako kako pisu na forumu,jer ako citas forum dodjes do zakljucka da je ona losa osoba ali kad odgledas i vidis situaciju shvatis da je u stvari sve to samo ljubomora jer oni koji je ne vole svaku njenu rec ili gest okrenu u njihovu korist evo primera:

Ona je Endiju rekla da podigne stvari koje su mu pale sa susaca za ves,on se zalio kako mu je to rekla a onda je krenulo po forumu kako je ona to mogla da kaze zaboga sto nije podigla Endijev ves hahahahha i tako ima milon takvih situcija,kao da ona treba da bude tamo njihv potrcko i da slepo slusa sta joj svi kazu jer je zaboga ne populana. Ja bas oduzih 😆

Ma Smeki, ja zato ovako i reagujem sto znam da ne mogu da se suprotstavim kokoskama na forumu, kapiras, tamo gde sam mogla , ja i kaxzem nesto, nebitno da li ima efekta ili ne, meni bude lakse, ja sam takva, kad diraju nekog mog, ja moram da progovorim pa makar i znas nasta. Ali kad one pisu , pisu, pa onda ubace recimo sta je ona rekla ali na hindi, sta cu, ja sam nemocna,kapiras.Secas se bilo je nekih situacija koje nemaju veze sa ovim uopste, neke nase stvari, znas nasta mislim, ali dok vi recimo gledate na to onako kako treba i zezate se , ja odlepim, takva sam i ne mogu protiv toga,pa znas i sama moje reakcije. I hiljadu puta sam rekla da necu ni da citam kad me to pogodi i iznervira, al' opet, odem ko manijak na forum. I dok to nisam radila, bila sam mirna, uzivala u Bikicinim slikama i to je to, al nije mi djavo dao mira, ne secam se vise ni zbog cega sam trazila od Nade link, ali sta sad, steta je vec ucinjena, sad cu samo da se zderem. 😭
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Da , ali sta znaci parirati? Ja to iskreno ne razumem. Sta onda znaci biti u vezi? I zasto su uopste u vezi ako je ta veza samo intermeco izmedju dve ljubavne afere.
Ali ja sam ja a oni su oni. Svako uredjuje sebi zivot kako mu odgovara. Ono sto je dobro za mene ne znaci da je dobro i za druge.

Nado, mozda sam debil ali koliko volim da su svi moji, toliko zelim da moj muskarac ima oci samo i jedino za mene..😃
Daltoni thumbnail

Da, ali ima jednu veeeliku manu- zena je..

Stephi thumbnail

Zbog tebe sam i postavila, rekoh dok je vreme, mozda mozes nesto spreciti 🤣