Originally posted by: smeker
A ima li nekoga ko je mozda zainteresovan za nju u ljubavnom smislu, mislim da je simpatise ?
E ovako,ja bas pratim BB gledam kad su dnevni pregledi a ponekad odgledam i uzivo.Moje vidjenje je sledece:
Ona je dobar prijatelj sa Armanom i tako ce i ostati s njim je usla u BB a nije iskljuceno da imaju dogovor i pre ulazka u BB,u njemu vidi zastitu jer su vecina protiv nje razlog nemaju sem tog da je popularna a snimila je samo jednu seriju pa misle da joj nije mesto tu i da su oni daleko popularniji od nje.Nervira ih jer ne mogu da manipulisu njom za svoje godine je jako zrela i pametno razmislja sto mi je jako drago meni se svidja njeno ponasanje da je drugacije ne bi valjalo.
@Dal trenutno mi se cini da nema ljubavnih varnica izmedju nje i nekog ucesnika,samo sto ona pokusava da zavede Kushala to stoji jer sam gledala,mozda ovi sa foruma BB to vide kao klinacke fore ali uspela je u tome da on povremeno gleda u nju i to onako ispod oka da se ne primeti iako je on kao u vezi sa Gohar.
@Saska nije sve onako kako pisu na forumu,jer ako citas forum dodjes do zakljucka da je ona losa osoba ali kad odgledas i vidis situaciju shvatis da je u stvari sve to samo ljubomora jer oni koji je ne vole svaku njenu rec ili gest okrenu u njihovu korist evo primera:
Ona je Endiju rekla da podigne stvari koje su mu pale sa susaca za ves,on se zalio kako mu je to rekla a onda je krenulo po forumu kako je ona to mogla da kaze zaboga sto nije podigla Endijev ves hahahahha i tako ima milon takvih situcija,kao da ona treba da bude tamo njihv potrcko i da slepo slusa sta joj svi kazu jer je zaboga ne populana. Ja bas oduzih 😆
Ma Smeki, ja zato ovako i reagujem sto znam da ne mogu da se suprotstavim kokoskama na forumu, kapiras, tamo gde sam mogla , ja i kaxzem nesto, nebitno da li ima efekta ili ne, meni bude lakse, ja sam takva, kad diraju nekog mog, ja moram da progovorim pa makar i znas nasta. Ali kad one pisu , pisu, pa onda ubace recimo sta je ona rekla ali na hindi, sta cu, ja sam nemocna,kapiras.Secas se bilo je nekih situacija koje nemaju veze sa ovim uopste, neke nase stvari, znas nasta mislim, ali dok vi recimo gledate na to onako kako treba i zezate se , ja odlepim, takva sam i ne mogu protiv toga,pa znas i sama moje reakcije. I hiljadu puta sam rekla da necu ni da citam kad me to pogodi i iznervira, al' opet, odem ko manijak na forum. I dok to nisam radila, bila sam mirna, uzivala u Bikicinim slikama i to je to, al nije mi djavo dao mira, ne secam se vise ni zbog cega sam trazila od Nade link, ali sta sad, steta je vec ucinjena, sad cu samo da se zderem. 😭