Returning of the written off #17*invited only* - Page 71

Created

Last reply

Replies

1k

Views

50.2k

Users

7

4.7k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago
Ja sam iskreno pomalo razocarana jer P nema sebi ravnog u BB, mislim da bi show bio puno zanimljiviji da su u kucu usli ljudi koji su kompatibini medjusobno i za koje postoji sansa da sevnu varnice..ovako nista posebno..ocekivala sam vise od ljudi i zemlje u kojoj su skoro sve serije sapunice i samo o ljubavi govore..
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

U kojim ono bese serijama glumila..ajde malo me podseti , neke dobre..?

Ovu sam gledala ,evo o njoj na wiki,mada sam gledala jos neke
Ovde je tumacila dva lika Anali i Marianu
Edited by Bikica - 12 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

A ima i onog "kakva majka takva cerka" 😉

Kada mene nema, vi slobodno postavite neku moju sliku da vam ne nedostajem..🤣
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

Ovu sam gledala ,evo o njoj na wiki,mada sam gledala jos neke

Da, secam se, glumila je devojku koja uz pomoc naucnika postaje Analija,bivsa policajka na tajnom zadatku, bas se secam da sam se divila zeni kako izgleda..cudo..a dvoje dece je rodila..👏
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Ja sam iskreno pomalo razocarana jer P nema sebi ravnog u BB, mislim da bi show bio puno zanimljiviji da su u kucu usli ljudi koji su kompatibini medjusobno i za koje postoji sansa da sevnu varnice..ovako nista posebno..ocekivala sam vise od ljudi i zemlje u kojoj su skoro sve serije sapunice i samo o ljubavi govore..

Ne bi verovala, ali njihov BB se slobodno moze emitovati kao emisija u skolskom programu. 😕
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Kada mene nema, vi slobodno postavite neku moju sliku da vam ne nedostajem..🤣

Vazi 🤣
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
]

To joj je drugar. Armaan. Ne brini . Izmedju njih sem prijateljstva nema nista. A i inace je pod Smekicinim budnim okom pa je sve pod kontrolom 😆

A ima li nekoga ko je mozda zainteresovan za nju u ljubavnom smislu, mislim da je simpatise ?
Za sada nema. (barem ja tako vidim). Inace se u kuci nalaze 2 zgodna momka.

Koliko sam ja shvatila, ovaj sa bujnom kosom je u nekoj nazovi vezom sa onom Gauar ili tako nesto, a ove po forumu smatraju da se on svidja Prats i da je ljubomorna na G. i da sprovodi neke klinacke srednjoskolske fazone na ovom tipu, ako je ovo Kushal ponavljam jer ne znam, tipa da ga udari u rame, da je non-stop pricala drugarici kako je hiljadu puta dosao da je pita kako se oseca posle onih elektro-sokova i da ona to malo umislja, da je pokusala pred njim da prica o svom ex a da je on gledao sa izrazom na licu koji k ..., za tog Armana kazu da je los, da njega bije glas da je premlacivao svoje ex i da im nije jasno kako se to ona druzi sa njim a ima lose iskustvo sa takvim tipom u svom privatnom zivotu i da su joj to dvostruki standardi . Uglavnom, mnogo losih stvari pricaju, ne gledam, niti cu, a ne razumem ni hindi da bih mogla bar rec dve da kazem u odbrsanu kad je tako napadaju. U principu sam znala sta te emisije nose sa sobom, i ne znam zasto sebi dozvolim da cak i procitam stvari koje me pogadjaju, valjda u nadi da cu procitati i nesto lepo. To sto su ih prozvale vesticama iz Istvika, daju obrazlozenje da su se jako ruzno ponasale prema nekom Andyju i tako dalje. Ponavljam zao mi je sto ne razumem hindi , mozda bih pogledala bar neku epizodu da vidim zasto je toliko kritikuju, a ako je sve to po unapred spremljenom scenariju i glume, onda sam tek razocarana sto je prihvatila ovo.
Daltoni thumbnail

Ne bi verovala, ali njihov BB se slobodno moze emitovati kao emisija u skolskom programu. 😕

Sto ne bih verovala, 😲, pa sve njihove serije bi se mogle tu bez problema emitovati, na Dizni kanalu ima vise sadrzaja nego kod njih u terminima posle 22 h..

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Kao emisija u skolskom programu a reagovala i radiodifuzija i ministarstvo i tako dalje. Ne razumem, ili ja zaista imam preteranu averziju prema svemu ovome pa reagujem bezveze.
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Kao emisija u skolskom programu a reagovala i radiodifuzija i ministarstvo i tako dalje. Ne razumem, ili ja zaista imam preteranu averziju prema svemu ovome pa reagujem bezveze.

Pa ti u skolskom programu imas emisije u kojima prikazuju decu koja se okliznu i padnu u blato ili decu koja se igraju sa onim malim rucnim sokerima koji se aktiviraju pri rukovanju..lepo kaze Nada, bas kao u skolskom programu..😆
Edited by Daltoni - 12 years ago