]
A ima li nekoga ko je mozda zainteresovan za nju u ljubavnom smislu, mislim da je simpatise ?
Koliko sam ja shvatila, ovaj sa bujnom kosom je u nekoj nazovi vezom sa onom Gauar ili tako nesto, a ove po forumu smatraju da se on svidja Prats i da je ljubomorna na G. i da sprovodi neke klinacke srednjoskolske fazone na ovom tipu, ako je ovo Kushal ponavljam jer ne znam, tipa da ga udari u rame, da je non-stop pricala drugarici kako je hiljadu puta dosao da je pita kako se oseca posle onih elektro-sokova i da ona to malo umislja, da je pokusala pred njim da prica o svom ex a da je on gledao sa izrazom na licu koji k ..., za tog Armana kazu da je los, da njega bije glas da je premlacivao svoje ex i da im nije jasno kako se to ona druzi sa njim a ima lose iskustvo sa takvim tipom u svom privatnom zivotu i da su joj to dvostruki standardi . Uglavnom, mnogo losih stvari pricaju, ne gledam, niti cu, a ne razumem ni hindi da bih mogla bar rec dve da kazem u odbrsanu kad je tako napadaju. U principu sam znala sta te emisije nose sa sobom, i ne znam zasto sebi dozvolim da cak i procitam stvari koje me pogadjaju, valjda u nadi da cu procitati i nesto lepo. To sto su ih prozvale vesticama iz Istvika, daju obrazlozenje da su se jako ruzno ponasale prema nekom Andyju i tako dalje. Ponavljam zao mi je sto ne razumem hindi , mozda bih pogledala bar neku epizodu da vidim zasto je toliko kritikuju, a ako je sve to po unapred spremljenom scenariju i glume, onda sam tek razocarana sto je prihvatila ovo.