To joj je drugar. Armaan. Ne brini . Izmedju njih sem prijateljstva nema nista. A i inace je pod Smekicinim budnim okom pa je sve pod kontrolom 😆
A ima li nekoga ko je mozda zainteresovan za nju u ljubavnom smislu, mislim da je simpatise ?
APAHARAANN 24.10
🏏India tour of Australia, 2025: Australia vs India, 3rd ODI, Sydney🏏
PLAN CHANGED 25.10
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 25th Oct 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 25, 2025 Episode Discussion Thread
Leap & Separation!
AT - Abhishek Bajaj 🐐 Humara Bajaj ❤️
Actor Satish Shah Passes Away
Akash & Isha Ambani s birthday celebration in Jamnagar.
🏠Caption Writing Contest -Bring Pictures to Life!🏠 RESULTS
Ayan told Karan he blundered leaving Dharma
I'm disgusted
Sunny Deol accuses few actors of corporate bookings
Abhinav Kashyap about Aamir & Saif
Sooooo Happy with This Weeks Elimination
Ram Aur Shyam By Anees Bazmi
To joj je drugar. Armaan. Ne brini . Izmedju njih sem prijateljstva nema nista. A i inace je pod Smekicinim budnim okom pa je sve pod kontrolom 😆
A ima li nekoga ko je mozda zainteresovan za nju u ljubavnom smislu, mislim da je simpatise ?
Eto, ja nasla na netu, pa rekoh posto te nema uzivo,da te gledamo makar na slici 😃
Za sada nema. (barem ja tako vidim). Inace se u kuci nalaze 2 zgodna momka.
Znaci to je "sumnjivo lice " 😲 , mogu da primetim da nije lose gradjen i da ima bujnu kosu 😆
U kuci BB,sto se tice ljubavi,simpatija prema Prats iskreno nema ko,jer likovi nisu vredni njene lepote i svega ostalog,nisu uopse vredni paznje.Jedino njen zemljak-maneken je prosecan lik,ali oni su zemljaci i lepo komuniciraju.Takodje ovaj gospodin Arman,je njoj kao zamena za oca ovde u BB i po godinama i po savetima ,tako da ga Prats prosto obozava.Oni koji su zainteresovani za princezu ne nalaze se u kuci BB.😉
Je l ovo Kushal?
U kuci BB,sto se tice ljubavi,simpatija prema Prats iskreno nema ko,jer likovi nisu vredni njene lepote i svega ostalog,nisu uopse vredni paznje.Jedino njen zemljak-maneken je prosecan lik,ali oni su zemljaci i lepo komuniciraju.Takodje ovaj gospodin Arman,je njoj kao zamena za oca ovde u BB i po godinama i po savetima ,tako da ga Prats prosto obozava.Oni koji su zainteresovani za princezu ne nalaze se u kuci BB.😉
Eto, ja nasla na netu, pa rekoh posto te nema uzivo,da te gledamo makar na slici 😃