Presao je i Arman kod Prats i Kamije u raj. Na forumu su njih dve i Tanisa proglasene za vestice. A sa Armanom cine cetverac,
Bas mu se obradovala.
A ko joj je ovo ? 😲
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 24th Oct 2025
APAHARAANN 24.10
🏏India tour of Australia, 2025: Australia vs India, 3rd ODI, Sydney🏏
PLAN CHANGED 25.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 25, 2025 Episode Discussion Thread
Leap & Separation!
AT - Abhishek Bajaj 🐐 Humara Bajaj ❤️
🏠Caption Writing Contest -Bring Pictures to Life!🏠 RESULTS
Akash & Isha Ambani s birthday celebration in Jamnagar.
I'm disgusted
Sunny Deol accuses few actors of corporate bookings
Abhinav Kashyap about Aamir & Saif
Spirit - The Sound Story Of The Film
Satish Shah passed away...😞
Presao je i Arman kod Prats i Kamije u raj. Na forumu su njih dve i Tanisa proglasene za vestice. A sa Armanom cine cetverac,
Bas mu se obradovala.
A ko joj je ovo ? 😲
To joj je drugar. Armaan. Ne brini . Izmedju njih sem prijateljstva nema nista. A i inace je pod Smekicinim budnim okom pa je sve pod kontrolom 😆
Vidim da je bilo reci,o muskim pratagonistima u seriji "Oluja",odmah da kazem meni je samo Kapetan Fabre,svedska faca,ostalim ne pridajem uopste paznje ,niti su mi privukli oko.
Dalje,sto se tice Eli,Vilijeve zene,gledala sam serije sa njom i super je,sem lepote ,sarma,i svega ostalog vizuelno gledajuci,sa druge strane svidja mi se i kao glumica.A sto se tice,Titanika,on je za mene potonuo u februaru i od tada me ne interesuje uopste,nisu vredni ni jedne moje reci o njima.
Zgodna je , nema tu sta.
Pa od njega se i ocekivalo da , s obzirom na to kako izgleda, smuva najbolju ribu zar ne?
Posto smo to za Armaana razjasnili. Nas Serlok je pronasao drugo "sumnjivo lice". Nista nije sigurno i dokazano ali ona ce celu stvar pomno pratiti.
Posto smo to za Armaana razjasnili. Nas Serlok je pronasao drugo "sumnjivo lice". Nista nije sigurno i dokazano ali ona ce celu stvar pomno pratiti.
Ju, odkud moja slika ovde🤣