Returning of the written off #17*invited only* - Page 69

Created

Last reply

Replies

1k

Views

50.2k

Users

7

4.7k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: nn027

Presao je i Arman kod Prats i Kamije u raj. Na forumu su njih dve i Tanisa proglasene za vestice. A sa Armanom cine cetverac,

Bas mu se obradovala.

A ko joj je ovo ? 😲
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Vidim da je bilo reci,o muskim pratagonistima u seriji "Oluja",odmah da kazem meni je samo Kapetan Fabre,svedska faca,ostalim ne pridajem uopste paznje ,niti su mi privukli oko.
Dalje,sto se tice Eli,Vilijeve zene,gledala sam serije sa njom i super je,sem lepote ,sarma,i svega ostalog vizuelno gledajuci,sa druge strane svidja mi se i kao glumica.
A sto se tice,Titanika,on je za mene potonuo u februaru i od tada me ne interesuje uopste,nisu vredni ni jedne moje reci o njima.
Edited by Bikica - 12 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

A ko joj je ovo ? 😲

To joj je drugar. Armaan. Ne brini . Izmedju njih sem prijateljstva nema nista. A i inace je pod Smekicinim budnim okom pa je sve pod kontrolom 😆
Daltoni thumbnail

To joj je drugar. Armaan. Ne brini . Izmedju njih sem prijateljstva nema nista. A i inace je pod Smekicinim budnim okom pa je sve pod kontrolom 😆

A ima li nekoga ko je mozda zainteresovan za nju u ljubavnom smislu, mislim da je simpatise ?
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posto smo to za Armaana razjasnili. Nas Serlok je pronasao drugo "sumnjivo lice". Nista nije sigurno i dokazano ali ona ce celu stvar pomno pratiti.

Edited by nn027 - 12 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

Vidim da je bilo reci,o muskim pratagonistima u seriji "Oluja",odmah da kazem meni je samo Kapetan Fabre,svedska faca,ostalim ne pridajem uopste paznje ,niti su mi privukli oko.

Dalje,sto se tice Eli,Vilijeve zene,gledala sam serije sa njom i super je,sem lepote ,sarma,i svega ostalog vizuelno gledajuci,sa druge strane svidja mi se i kao glumica.
A sto se tice,Titanika,on je za mene potonuo u februaru i od tada me ne interesuje uopste,nisu vredni ni jedne moje reci o njima.

U kojim ono bese serijama glumila..ajde malo me podseti , neke dobre..?
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Zgodna je , nema tu sta.

Pa od njega se i ocekivalo da , s obzirom na to kako izgleda, smuva najbolju ribu zar ne?

Ju, odkud moja slika ovde🤣
Daltoni thumbnail

Posto smo to za Armaana razjasnili. Nas Serlok je pronasao drugo "sumnjivo lice". Nista nije sigurno i dokazano ali ona ce celu stvar pomno pratiti.

Znaci to je "sumnjivo lice " 😲 , mogu da primetim da nije lose gradjen i da ima bujnu kosu 😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Je l ovo Kushal?
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Ju, odkud moja slika ovde🤣

Eto, ja nasla na netu, pa rekoh posto te nema uzivo,da te gledamo makar na slici 😃