Returning of the written off #17*invited only* - Page 67

Created

Last reply

Replies

1k

Views

50.2k

Users

7

4.7k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Zelim im da proslave snimanje 2000-te epizode..

Uh Dal. Sad mi se jede torta 😕
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Kapetan Fabre je zgodan , to naravno nije spo*no. Ako zanemarimo ulogu koju igra u ovoj seriji, glumac koji glumi Ernana, po mom misljenju sasvim dobro izgleda . Sto se ostalih muskih likova u seriji tice, tu bih se slozila sa tobom. Lazaro je mlad i ima potencijala. Ostalo nije bas ni vredno pomena, 😉

Meni ga nesto nikako ne hvata oko, mozda zbog uloge a mozda i ovako nije moj tip..a tek Lazaro nije uopste..😕
Daltoni thumbnail

Uh Dal. Sad mi se jede torta 😕

Bas sam htela da ti kazem da za vikend imam goste, i da mi je u nedelju starijem sinu rodjendan..pravim tortu, ne bas ovakvu😆 ovu sam namenila glavnim glumcima i reziseru u BV, u slast..
nn027 thumbnail

Ma Lazaro je klinac i glumac koji ga glumi je mlad. Za neku godinu ce biti super lik . Sve je u ostalom stvar ukusa.

nn027 thumbnail

Bas sam htela da ti kazem da za vikend imam goste, i da mi je u nedelju starijem sinu rodjendan..pravim tortu, ne bas ovakvu😆 ovu sam namenila glavnim glumcima i reziseru u BV, u slast..

😛 Imaces dosta posla. Torte su moja slabost. Priznajem. Zelim ti da lepo proslavis rodjendan a njemu da bude zdrav i da slusa mamu.
Daltoni thumbnail

I zena mu je popularna glumica, imali smo prilike da je gledamo u nekim Spanskim sapunicama..i prelepa je kao i on..bas su se nasli..👏
Daltoni thumbnail

😛 Imaces dosta posla. Torte su moja slabost. Priznajem. Zelim ti da lepo proslavis rodjendan a njemu da bude zdrav i da slusa mamu.

Hvala Nado..sacuvacu ti parce ako mi cvrsto obecas da ces da svratis..🤗

nn027 thumbnail
Veze zapoete na radnom mestu uglavnom se zavravaju brakom ...

Veze zapoete na radnom mestu esto se zavre brakom, dok one nastale u nonim klubovima se obino zavravaju posle jedne noi, pokazalo je novo istraivanje...

Studija u kojoj je uestvovalo 2.000 ljudi, pokazala je da je ak 14 odsto ispitanika u braku sa kolegom s posla, dok se 11 odsto njih venalo sa prijateljima svojih prijatelja...

S druge strane, oni koji su ljubav pronalazili u nonim izlascima uglavnom su zavrili neslavno. ...

"Vie od polovine ispitanika izjavilo je kako smatraju da mesto i okolnosti prilikom upoznavanja sa partnerom bitno utiu na razvoj njihove veze, a nisu retki ni oni koje je sramota da priznaju na koji nain su upoznali partnera", istiu strunjaci...

etvrtina ispitanika izjavila je da se esto vraaju na mesto prvog susreta sa partnerom, i to obino obileavajui godinjicu braka ili datum kada su se upoznali...

Slucajno sam naletela na ovaj clanak. Nisam samo sigurna da li ovo vazi i za Indiju. Sto se mene tice izgleda da bi trebalo da pocnem da radim. Mozda onda uspem i da se udam. Ko zna 😃
nn027 thumbnail

I zena mu je popularna glumica, imali smo prilike da je gledamo u nekim Spanskim sapunicama..i prelepa je kao i on..bas su se nasli..👏

Ja je ne znam jer nisam pratila serije u kojima je igrala ali zena je stvarno lepa. U pravu si , zaista su se nasli.
nn027 thumbnail

Hvala Nado..sacuvacu ti parce ako mi cvrsto obecas da ces da svratis..🤗

Rado bih obecala da mogu to i ispuniti. Ovako, pojedi jedno parce za mene. Nadam se da cemo se jednom sresti. ❤️