Returning of the written off #17*invited only* - Page 54

Created

Last reply

Replies

1k

Views

50.2k

Users

7

4.7k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=wckLzQDTm6s[/YOUTUBE]

Hvala Dal . Rado bih odgledala video. I ono sto sam procitala o njoj u tvom ptethodnom, postu mi govori da je bila hrabra zena. Medjutim ima jedan problem. Cike su me sinoc obavestile da sam potrosila 50% paketa a juce je tek 08.10. Znaci sad sam u totalnoj stednji da bih do kraja meseca mogla da funkcionisem normalno😕
Edited by nn027 - 12 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Ja nisam stigla da pogledam tu epizodu, ali moracu, bas bih volela da vidim Sidove glumacke sposobnosti, jer na osnovu onog sto sam ja gledala i to zbog tebe da ti prepricam kad je Shiv prvi put bio ljut na Anandi pa se drao na nju jer ga nije probudila i sad na osnovu ovog sto ti pricas , mogu samo da zakljucim da Sid u stvari i nije neki glumac vec odradi te scene na osnovu svog privatnog raspolozenja prema trenutnim partnerkama. U BV1 imali smo priliku da ga vidimo kao strastvenog, zaljubljenog coveka gde su mu se osecanja jasno videla na licu, i sad opet u BV 2 kao ljutog, razocaranog muza koji bi najradije svoju dragu vratio tamo odakle je i dosla 🤣

Znaci da su scenaristi zapravo pisali scenario prema njegovim osecanjima za partnerke a ne prema njegovim sposobnostima da glumi. Jedina greska im je ona bara i par scena na MM ali brzo su se popravili, to im se mora priznati.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Hvala Dal . Rado bih odgledala video. I ono sto sam procitala o njoj u tvom ptethodnom, postu mi govori da je bila hrabra zena. Medjutim ima jedan prblem. Cike su me sinoc obavestile da sam potrosila 50% paketa a juce je tek 08.10. Znaci sad sam u totalnoj stednji da bih do kra ameseca mogla da funkcionisem normalno😕

Ne brini Nado,i onako je na Indijskom,to samo ja i mama mozemo da pregledamo sa razumevanjem..😆da je na Finskom, morale bi vi nama da prevodite,jer nas dve nikako ne govorimo taj strani jezik..
nn027 thumbnail

Ne brini Nado,i onako je na Indijskom,to samo ja i mama mozemo da pregledamo sa razumevanjem..😆da je na Finskom, morale bi vi nama da prevodite,jer nas dve nikako ne govorimo taj strani jezik..

Dobro Dal. Jednom cemo morati da napravimo dogovor. Vas dve da nas poducavate Hindu a Smeki i ja vas Finski. Tako cemo da spojimo lepo i korisno 😆 Smeki trenutno nije tu ali mislim da ce se i ona sloziti. 😃
Daltoni thumbnail

Znaci da su scenaristi zapravo pisali scenario prema njegovim osecanjima za partnerke a ne prema njegovim sposobnostima da glumi. Jedina greska im je ona bara i par scena na MM ali brzo su se popravili, to im se mora priznati.

Ja isto tu baru nikako ne mogu da oprostim..bio je to vrhunac gadosti...nesto tako ljigavo nisam nikada pre gledala i ne verujem da cu ikada,a odgledala sam u zivotu mnogo horora i naucno-fantasticnih filmova sa invazijama cudovista iz mocvare..🤢
Daltoni thumbnail

Dobro Dal. Jednom cemo morati da napravimo dogovor. Vas dve da nas poducavate Hindu a Smeki i ja vas Finski. Tako cemo da spojimo lepo i korisno 😆 Smeki trenutno nije tu ali mislim da ce se i ona sloziti. 😃

Ne biva to Nado,progovoricete vi vec Hindu,ali ja Finski nikako 😆 mozda zbog padeza..😆
nn027 thumbnail

Ja isto tu baru nikako ne mogu da oprostim..bio je to vrhunac gadosti...nesto tako ljigavo nisam nikada pre gledala i ne verujem da cu ikada,a odgledala sam u zivotu mnogo horora i naucno-fantasticnih filmova sa invazijama cudovista iz mocvare..🤢

Ja je nisam gledala, jer sam znala sta je. Kako sam znala? Pa lepo . Niko ne moze da zameni Prats a oni su je zamenuli zenom koja joj je u svemu suprotna. I fizicki i po talentu. I sta je onda bara mogla da izrodi? Pa zabu, a sta bi drugo moglo da se nadje u bari.
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Pa da ti kazem, i jeste lepa, jos za ono vreme , stvarno svaka cast👏⭐️

Jeste, bila je lepa, luda, talentovana..imala je strogog tatu, a lako se zaljubljivala..stvarno je bila nesto posebno..steta sto je umrla sa samo 36 godina od rupe na srcu..
Daltoni thumbnail
Odoh da odgledam "Oluju"..😉pa na plivanje ,da odgledam "Oluju 2", pa nazad u vreme kada se daje "Desni"..a posle od 22 h i Turski batica..
nn027 thumbnail

Ne biva to Nado,progovoricete vi vec Hindu,ali ja Finski nikako 😆 mozda zbog padeza..😆

Dal , taj Finski zapravo uopste nije tako fin jezik kao sto izgleda. I mene cudi sto su mu dali to ime.Zato nemoras da brines . A sto se tice padeza, pa padne se tu i tamo nista strasno 😆
A Smeki i ja za jedno ...pa po mojoj proceni 20 godina bi mozda i progovorile Hindu ali pod "specijalnim" okolnostima 🤣

Edited by nn027 - 12 years ago