Odoh da odgledam "Oluju"..😉pa na plivanje ,da odgledam "Oluju 2", pa nazad u vreme kada se daje "Desni"..a posle od 22 h i Turski batica..
Eh sta ti je "prezauzeta" zena 😆
APAHARAANN 24.10
🏏India tour of Australia, 2025: Australia vs India, 3rd ODI, Sydney🏏
PLAN CHANGED 25.10
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 25th Oct 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 25, 2025 Episode Discussion Thread
Leap & Separation!
AT - Abhishek Bajaj 🐐 Humara Bajaj ❤️
Actor Satish Shah Passes Away
Akash & Isha Ambani s birthday celebration in Jamnagar.
🏠Caption Writing Contest -Bring Pictures to Life!🏠 RESULTS
Ayan told Karan he blundered leaving Dharma
I'm disgusted
Sunny Deol accuses few actors of corporate bookings
Abhinav Kashyap about Aamir & Saif
Sooooo Happy with This Weeks Elimination
Ram Aur Shyam By Anees Bazmi
Odoh da odgledam "Oluju"..😉pa na plivanje ,da odgledam "Oluju 2", pa nazad u vreme kada se daje "Desni"..a posle od 22 h i Turski batica..

Ja nisam stigla da pogledam tu epizodu, ali moracu, bas bih volela da vidim Sidove glumacke sposobnosti, jer na osnovu onog sto sam ja gledala i to zbog tebe da ti prepricam kad je Shiv prvi put bio ljut na Anandi pa se drao na nju jer ga nije probudila i sad na osnovu ovog sto ti pricas , mogu samo da zakljucim da Sid u stvari i nije neki glumac vec odradi te scene na osnovu svog privatnog raspolozenja prema trenutnim partnerkama. U BV1 imali smo priliku da ga vidimo kao strastvenog, zaljubljenog coveka gde su mu se osecanja jasno videla na licu, i sad opet u BV 2 kao ljutog, razocaranog muza koji bi najradije svoju dragu vratio tamo odakle je i dosla 🤣
Ne brini Nado,i onako je na Indijskom,to samo ja i mama mozemo da pregledamo sa razumevanjem..😆da je na Finskom, morale bi vi nama da prevodite,jer nas dve nikako ne govorimo taj strani jezik..
Dobro vece drugari🤗Malo reklame🤣🤣🤣[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=8hOC4cTQ7L0[/YOUTUBE]
Ne brini Nado,i onako je na Indijskom,to samo ja i mama mozemo da pregledamo sa razumevanjem..😆da je na Finskom, morale bi vi nama da prevodite,jer nas dve nikako ne govorimo taj strani jezik..