Returning of the written off #17*invited only* - Page 55

Created

Last reply

Replies

1k

Views

50.2k

Users

7

4.7k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Odoh da odgledam "Oluju"..😉pa na plivanje ,da odgledam "Oluju 2", pa nazad u vreme kada se daje "Desni"..a posle od 22 h i Turski batica..

Eh sta ti je "prezauzeta" zena 😆
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dobro vece drugari🤗
Malo reklame🤣🤣🤣
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=8hOC4cTQ7L0[/YOUTUBE]
smeker thumbnail

Originally posted by: saska

Ja nisam stigla da pogledam tu epizodu, ali moracu, bas bih volela da vidim Sidove glumacke sposobnosti, jer na osnovu onog sto sam ja gledala i to zbog tebe da ti prepricam kad je Shiv prvi put bio ljut na Anandi pa se drao na nju jer ga nije probudila i sad na osnovu ovog sto ti pricas , mogu samo da zakljucim da Sid u stvari i nije neki glumac vec odradi te scene na osnovu svog privatnog raspolozenja prema trenutnim partnerkama. U BV1 imali smo priliku da ga vidimo kao strastvenog, zaljubljenog coveka gde su mu se osecanja jasno videla na licu, i sad opet u BV 2 kao ljutog, razocaranog muza koji bi najradije svoju dragu vratio tamo odakle je i dosla 🤣

Odgledaj njegova faca mi je ekstra hahahah takav gnev ,ljutina,sarkazam to nisi videla kod njega.Moguce je da i scenario pisu takav zbog njihovog odnosa jer tad dobijaju vrhunske scene,nema nigde milog ,finog i zaljubljenog Siva a citam da je u danasnjoj epizodi dobila i packe od Ire zato sto je razgovara sa Sumi a oni joj rekli da bira izmedju dve porodice ccc .

IRA ZA PREDSEDNIKA 🤣
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ne brini Nado,i onako je na Indijskom,to samo ja i mama mozemo da pregledamo sa razumevanjem..😆da je na Finskom, morale bi vi nama da prevodite,jer nas dve nikako ne govorimo taj strani jezik..

Dopunjavacemo se,i tako posle sve razumemo😉
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Bikica

Dobro vece drugari🤗
Malo reklame🤣🤣🤣
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=8hOC4cTQ7L0[/YOUTUBE]

Dobro vece putnice namernice. 🤗
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Ooo, kako da protumacim ovo 🤣

Il' ste iznenada postali fan od doticne

Il ste omasili glavnog glumca

Il ste je utrapili nekom trecem, sto je sigurno sigurno, a sa ovim zadnjim se i ja u potpunosti slazem 🤣
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: smeker

Ne brini Nado,i onako je na Indijskom,to samo ja i mama mozemo da pregledamo sa razumevanjem..😆da je na Finskom, morale bi vi nama da prevodite,jer nas dve nikako ne govorimo taj strani jezik..

Dopunjavacemo se,i tako posle sve razumemo😉

Samo da vodiimo racuna da ne pomesamo clanke i prevode i Bog da nas vidi 🤣
Bikica_Biki thumbnail
Sta nas ocekuje u sutrasnjoj "Oluji"
Lazaro govori Nereu da zeli da zaradi puno novca, kako bi mogao da se venca sa Hazmil. Hose i Mersedes setajuci plazom, pronalaze maramu neke zene. Bagre se budi posle nesrece koju je doziveo trazeci kapetana Fabre i shvata da je u bolnici i da je njegov trud bio uzaludan. Privatni detektiv Mersedes predaje joj CD, sa slikama gde se pojavljuje neka zena, sa karakteristikama veoma slicnim onoj devojci koju ona trazi. Dok ih gleda, nesto u njoj joj govori da je to Magdalena.
Bikica_Biki thumbnail
A sad za kumu Saskicu😳