Returning of the written off #17*invited only* - Page 56

Created

Last reply

Replies

1k

Views

50.2k

Users

7

4.7k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Ja isto tu baru nikako ne mogu da oprostim..bio je to vrhunac gadosti...nesto tako ljigavo nisam nikada pre gledala i ne verujem da cu ikada,a odgledala sam u zivotu mnogo horora i naucno-fantasticnih filmova sa invazijama cudovista iz mocvare..🤢

Sto Dal, ima bas prava rec za tu scenu appropriate , iliti sto bi mi rekli spram sveca i tropar🤣
Stephi thumbnail

Originally posted by: Bikica

A sad za kumu Saskicu😳

Wow Biki, ja ovde zauzeta pisem li pisem i samo mi iskoci Levi, znala sam odmah da si stigla ❤️🤗
Samo da znas, ovaj put mnogo sam se vise obradovala tebi nego Levom

Stephi thumbnail

Ne brini Nado,i onako je na Indijskom,to samo ja i mama mozemo da pregledamo sa razumevanjem..😆da je na Finskom, morale bi vi nama da prevodite,jer nas dve nikako ne govorimo taj strani jezik..

shukriya beta 😉
Stephi thumbnail

Odoh da odgledam "Oluju"..😉pa na plivanje ,da odgledam "Oluju 2", pa nazad u vreme kada se daje "Desni"..a posle od 22 h i Turski batica..

Jao epizoda sa Desnim je veceras bila wow, jos da ne znam sta sledi posle toga ...

Nego, sve hocu da ti kazem pa nikako,sad sam se setila. Kad vec primas te meilove, daj majke ti raspitaj se oce li ona luda Pabo jos dugo da nas maltretira u seriji ili ce je sutnuti uskoro? Jedva se nosim i sa Dipali, ali posto je vec neizbezni komad namestaja u RK vili i posto joj ovaj uvek spici , nju jos nekako i da tolerisem, ali ovu babetinu Pabo bih lepo izgazila 😡😡😡
Stephi thumbnail

Dobro vece drugari🤗
Malo reklame🤣🤣🤣
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=8hOC4cTQ7L0[/YOUTUBE]

WELCOME🤗
Stephi thumbnail

Originally posted by: smeker

Odgledaj njegova faca mi je ekstra hahahah takav gnev ,ljutina,sarkazam to nisi videla kod njega.Moguce je da i scenario pisu takav zbog njihovog odnosa jer tad dobijaju vrhunske scene,nema nigde milog ,finog i zaljubljenog Siva a citam da je u danasnjoj epizodi dobila i packe od Ire zato sto je razgovara sa Sumi a oni joj rekli da bira izmedju dve porodice ccc .

IRA ZA PREDSEDNIKA 🤣

Aj sto je razgovarala, to mogu i da razumem, pa ipak joj je majka, ali koji andrak joj je trebao da kaze da je Sanci isekla vene, stvarno je tupava da tupavija ne moze biti 🤢
Stephi thumbnail
Ju , pa di ste , juhu ?

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Ju , pa di ste , juhu ?

Saskice🤗 dusice,ja sam tu postavljam caps,radila malo slicica.
Ovo ti je totalno cool,jos da kuma Nadica vidi🤣
Stephi thumbnail

Saskice🤗 dusice,ja sam tu postavljam caps,radila malo slicica.
Ovo ti je totalno cool,jos da kuma Nadica vidi🤣

Ja taman krenula da se istusiram i rekoh da bacim jos jedan pogled na topic, imala sam predosecaj da ces nas obradovati slicicama. Idem da obavim licnu higijenu, pa se vracam natenane da gledam slicice, ne mogu ja to ovako na brzaka.

A sto se tice Nadice, sutra kad bude videla da joj je bila njena Dzordzina a nje nema, ima da kupi 5 onih paketa o kojima stalno prica, a ne da uvodi restrikciju 🤣

Edited by saska - 12 years ago
Stephi thumbnail
E a ova plava boja , nemam pojma odakle u mom rukopisu, bice da posle tolikog druzenja polako pocinjemo da licimo jedna na drugu 😆