Returning of the written off #17*invited only* - Page 34

Created

Last reply

Replies

1k

Views

50.4k

Users

7

4.7k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: smeker

http://tv.desi**fo***.net/index.php?option=com_content&task=view&id=272250&Itemid=158

Odusevila sam se 👏 odgledajte kako je Prats odglumila.Savrseno👏

👏 Sjajno,nista razumela nisam ,a sita sam se ismejala 🤣 Primetila sam da je Salman Kan gledao sirom otvorenih ociju i usta,prosto je bio odusevljen 😃
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Daju ga bebama i ljudima koji su bolesni, verovatno jer nije los za stomak..verovatno ima secera,ali sta sada nema..mislim da je plazma ok..😃

Hvala! Sad mi je lakse 😃
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Dal🤗 Nema na cemu da mi zahvaljujes,a da je tesko selektovati jeste,posebno veceras,izvadila sam oko 80 kom,neke sam i izbrisala ali mi je ostalo oko 50,najuzi izbor,svaka mimika lica,prosto nisam mogla odoleti ovoj lepotici,jer sija kao sunce u svakom govoru svoga tela,pokreta. Pre svega Salaman je pitao o elektro-sokovima i tu je bila duze u kadru,potom imao je direktan poziv kao gledaoca, izabrana je ona od strane gledateljke koja je pohvalila i pitala nesto,bio je duzi razgovor,pojma nemam sta je gledateljka sve rekla😆
mislim da je sve lepo.😆 Hindi jos naucila nisam a uskoro cu😆😆😆
A sto se tice puta,to je poslovni,papirologija i tako,dug put,cimanje na kratko ali mora se.I ako sam bas prehladjena,nikakva,kasalj,sinusi,glava ali trebamo to zavrsiti.Hvala draga na lepim zeljama i takodje na to "direktor fotografije"😆 sad cu se osecati jos malo i vazna😆😆😆
Javim se danas u toku dana ponovo dok ne podjem. Volim vas sve 🤗

Draga Biki zao mi je sto se lose osecas. Odmaraj i cuvaj se. Zelim ti srecan put ,da sve prodje u najboljem redu i da nam se sto pre vratis.
Bez tvojih slicica nas topik nije isti. PS: Jos jednom , izvini za sinoc. Zao mi je sto nisam uspela da izdrzim i ostanem da ti pomognem. Inace, slike su divne i Prats zaista blista.😊

Edited by nn027 - 12 years ago
nn027 thumbnail

http://tv.desi**fo***.net/index.php?option=com_content&task=view&id=272250&Itemid=158

Bravo! Ovo je bilo sjajno. 👏
nn027 thumbnail
Danas mi je dan pun obaveza. Uspela sam samo na kratko da se javim. Nadam se da cete i veceras , kasnije biti tu da se druzimo. Sad moram da vas pozdravim. 🤗

Edited by nn027 - 12 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Prats je glumila svekrvu a onaj smesni je glumio snaju koja ima konstipaciju 🤣,devojka koja kasnije dolazi je snajina majka koja brine sto joj cerka ima zatvor..😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Danas mi je dan pun obaveza. Uspela sam samo na kratko da se javim. Nadam se da cete i veceras , kasnije biti tu da se druzimo. Sad moram da vas pozdravim. 🤗

Nado ,i ja tebi zelim lep dan 🤗
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

BRAVO ZA NISLIJE 👏

(FOTO) Nislije formirale ljudski svetlcei krst u mraku

Gradjani Nisa su veceras, tacno u 21 sat i pet minuta, na raskrscu Bulevara Nemanjica i Sremske, upaljenim svecama formirali svetlcei krst, cime su na simbolican nacin poslali poruku svetu - "I ja sam deo krsta", u okviru obelezavanja 1700. godina Milanskog edikta.

Edited by Drya - 12 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

Dal🤗 Nema na cemu da mi zahvaljujes,a da je tesko selektovati jeste,posebno veceras,izvadila sam oko 80 kom,neke sam i izbrisala ali mi je ostalo oko 50,najuzi izbor,svaka mimika lica,prosto nisam mogla odoleti ovoj lepotici,jer sija kao sunce u svakom govoru svoga tela,pokreta. Pre svega Salaman je pitao o elektro-sokovima i tu je bila duze u kadru,potom imao je direktan poziv kao gledaoca, izabrana je ona od strane gledateljke koja je pohvalila i pitala nesto,bio je duzi razgovor,pojma nemam sta je gledateljka sve rekla😆
mislim da je sve lepo.😆 Hindi jos naucila nisam a uskoro cu😆😆😆
A sto se tice puta,to je poslovni,papirologija i tako,dug put,cimanje na kratko ali mora se.I ako sam bas prehladjena,nikakva,kasalj,sinusi,glava ali trebamo to zavrsiti.Hvala draga na lepim zeljama i takodje na to "direktor fotografije"😆 sad cu se osecati jos malo i vazna😆😆😆
Javim se danas u toku dana ponovo dok ne podjem. Volim vas sve 🤗

Hvala ti na pojasnjenju njenog sjaja na licu..opet je pokazala da je odlicna a opet losa glumica,kada oseca neku emociju to se jasno vidi na njenom licu..
Sto se puta tice,mogu da pretpostavim gde ides,znajuci sve o tebi i iz ranijih prica,povezujem da ides u rodni zavicaj po neka dokumenta, jer sam u pravu ? Zao mi je samo sto moras da ides tako prehladjena,ali opet,drago mi je sto ides i nadam se da ces se lepo provesti i da ti ni jedna losa misao ni secanje nece pokvariti one lepe uspomene koje sigurno imas..Jos jednom,srecan put i pokusaj da put ne dozivis kao obavezu,vec kao prijatno iskustvo na kome ces doziveti nove i lepe stvari..

Edited by Daltoni - 12 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Drya

BRAVO ZA NISLIJE 👏

(FOTO) Nislije formirale ljudski svetlcei krst u mraku

Gradjani Nisa su veceras, tacno u 21 sat i pet minuta, na raskrscu Bulevara Nemanjica i Sremske, upaljenim svecama formirali svetlcei krst, cime su na simbolican nacin poslali poruku svetu - "I ja sam deo krsta", u okviru obelezavanja 1700. godina Milanskog edikta.

Dry, zar me ne prepoznajes😲,eno i mene dole desno..😊