Returning of the written off #17*invited only* - Page 32

Created

Last reply

Replies

1k

Views

50.2k

Users

7

4.7k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Originally posted by: saska

Ne, ne taman posla da ti ne verujem, pogotovu jer ti zaista jesi mnogo duze u ovim vodama od mene , a ja nesto i ne pratim privatne zivote glumaca, sem naravno da me mnogo toga interesuje u vezi Prats, ona je bila i ostaje moja ljubimica. Naravno da cenim to sto je ova mala DD napravila u karijeri i to sto ti rece sama, svojim snagama za razliku od nekih, pritom je ne cuh da je na oblaku 9 opet za razliku od nekih . Juce sam procitala isto tako jedan dogadjaj u vezi '' bajne glumice '' koja voli tudje cipele kako joj je smetalo kad se ekipa na snimanju Yahaan Ke Hum Sikandar u kojoj je ona valjda tumacila glavnu ulogu zezala . Oni su valjda u pauzama snimanja hteli da naprave dobru atmosferu pa su glumili feminizirane muskarce iliti gejeve a ona je'' jadnica'' vristala na producenta da intervenise. Mos misliti, toliko o tome kako je sa njom zabavno raditi i na setu i van njega, zato je valjda toliko omiljena. Ali da se vratim na DD, dakle cenim njen rad, trud, ali kad pricam o seriji i dalje na mene mnogo jaci utisak ostavlja on i moje licno misljenje da serija ne bi imala toliko sarma da je neki drugi glumac u pitanju . Po meni , kao sto je Prats vukla u BV, tako on vuce ovde

Posto sam i ja gledala poprilican broj epizoda da se ukljucim u ovu temu. Sto se tice DD nista ne sporim sto je Aleks rekla. I meni je ona simpaticna devojka i imam lepo misljenje o njoj. Ali kad je serija Madhubala u pitanju, slozicu se sasvim sa Saskom. Seriju nosi on kao sto je BV nosila Prats.
Doticna sa cuvenog br 9 je jedan iskompleksirani bezvredni lik. Da uz svu tu prepotentnost ide i talenat pa da covek zanemari sve to, ali kad ga nema onda je sve to zapravo zalosno.
nn027 thumbnail
Laku noc Smeki

Edited by nn027 - 12 years ago
nn027 thumbnail
Laku noc!

Edited by nn027 - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dobro vece devojke🤗 Znam da nema nikog ovde ali htela sam da se javim. Danas sam imala obaveza,posto u ponedeljak u ranu,ranu zoru idem na put,tako kada sam dosla veceras pocela sam raditi Caps,imam puno toga,postavljala sam tamo na AT ali ne sve,jer ovde nije bio niko kako sam zavrsila sa BB,tako da nisam postavljala jer reci ce mi da spamujem,ako stignem danas u toku dana nesto postaviti a ako ne Smeki ce to odraditi😆 Uglavnom bicu tu jos danas pa u toku dana i veceri javim se.
Sad cu postaviti neke da iskoristim uz ovaj post.A ti Smeki odradi svoje,ti znas kako😆ako tamo ima jos neka koja ti se dopala,mada ni tamo nisam sve postavila ..ostalo je nedovrseno.

Edited by Bikica - 12 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Nis je ovih dana centar sveta. Mnogo lepih dohadjaja se desilo i tek treba da se dese. Zao mi je sto nisam u mogucnosti da budem deo toga. Da sam mogla da biram jedan dogadjaj, kojem bih prisustvovala, bila bi to svakako velika liturgija.
Hvala ti na pozivu Dal. Cudni su putevi Gospodnji, Verujem da cemo se jednom sresti u Nisu ❤️

Iskreno se nadam da ce vas sve jednog dana zivot ili Bog navesti na isti put,kako bih mogla da vas zagrlim i stvarno,a ne samo ovako..❤️

Daltoni thumbnail

A Plazma keks? Sme li on da se jede? 😲

Daju ga bebama i ljudima koji su bolesni, verovatno jer nije los za stomak..verovatno ima secera,ali sta sada nema..mislim da je plazma ok..😃

Daltoni thumbnail

Posto sam i ja gledala poprilican broj epizoda da se ukljucim u ovu temu. Sto se tice DD nista ne sporim sto je Aleks rekla. I meni je ona simpaticna devojka i imam lepo misljenje o njoj. Ali kad je serija Madhubala u pitanju, slozicu se sasvim sa Saskom. Seriju nosi on kao sto je BV nosila Prats.
Doticna sa cuvenog br 9 je jedan iskompleksirani bezvredni lik. Da uz svu tu prepotentnost ide i talenat pa da covek zanemari sve to, ali kad ga nema onda je sve to zapravo zalosno.

Jeste,slazem se sa vama da je on upecatljiv lik i da nosi seriju,ali ako je neko gledao "GIT" ili neku drugu njenu seriju shvatice da je i njen talenat doprineo da serija bude pun pogodak..Kada su oba glumca kompatibilna i talentovana,to ne moze da omane, ali kada je jedan osrednji a drugi Totalno Rasulo,onda ce i serija biti Bez Veze na kvadrat ...
Edited by Daltoni - 12 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

Dobro vece devojke🤗 Znam da nema nikog ovde ali htela sam da se javim. Danas sam imala obaveza,posto u ponedeljak u ranu,ranu zoru idem na put,tako kada sam dosla veceras pocela sam raditi Caps,imam puno toga,postavljala sam tamo na AT ali ne sve,jer ovde nije bio niko kako sam zavrsila sa BB,tako da nisam postavljala jer reci ce mi da spamujem,ako stignem danas u toku dana nesto postaviti a ako ne Smeki ce to odraditi😆 Uglavnom bicu tu jos danas pa u toku dana i veceri javim se.

Sad cu postaviti neke da iskoristim uz ovaj post.A ti Smeki odradi svoje,ti znas kako😆ako tamo ima jos neka koja ti se dopala,mada ni tamo nisam sve postavila ..ostalo je nedovrseno.

Biki,hvala ti na slicicama,bilo je tesko selektovati one na kojima je najlepsa,iz prostog razloga jer je prelepa.. Prats nekako posebno sija u ovom izdanju ,vidi se na njoj da je srecna iz nekog razloga..posto ne pratim BB ne mogu da znam razlog ali verujem da cete me vi uputiti..😉😉
Zelim ti srecan put,gde god da se spremas,i da te posluzi lepo vreme i da ti se sve lepo desava tamo gde ides..misli na nas i brzo nam se vrati,jer ne mozemo mi ovde dugo bez naseg direktora fotografije, svojim slicicama tako lepo obojis topik,da svi ostali forumi mogu samo da nam zavide..🤗

Daltoni thumbnail

Volela bih da cujem nasu Prats kako govori srpski, kao RK i MB..😳
Daltoni thumbnail
Laku noc drugari..