Originally posted by: saska
Ne, ne taman posla da ti ne verujem, pogotovu jer ti zaista jesi mnogo duze u ovim vodama od mene , a ja nesto i ne pratim privatne zivote glumaca, sem naravno da me mnogo toga interesuje u vezi Prats, ona je bila i ostaje moja ljubimica. Naravno da cenim to sto je ova mala DD napravila u karijeri i to sto ti rece sama, svojim snagama za razliku od nekih, pritom je ne cuh da je na oblaku 9 opet za razliku od nekih . Juce sam procitala isto tako jedan dogadjaj u vezi '' bajne glumice '' koja voli tudje cipele kako joj je smetalo kad se ekipa na snimanju Yahaan Ke Hum Sikandar u kojoj je ona valjda tumacila glavnu ulogu zezala . Oni su valjda u pauzama snimanja hteli da naprave dobru atmosferu pa su glumili feminizirane muskarce iliti gejeve a ona je'' jadnica'' vristala na producenta da intervenise. Mos misliti, toliko o tome kako je sa njom zabavno raditi i na setu i van njega, zato je valjda toliko omiljena. Ali da se vratim na DD, dakle cenim njen rad, trud, ali kad pricam o seriji i dalje na mene mnogo jaci utisak ostavlja on i moje licno misljenje da serija ne bi imala toliko sarma da je neki drugi glumac u pitanju . Po meni , kao sto je Prats vukla u BV, tako on vuce ovde