Originally posted by: Daltoni
Biki,hvala ti na slicicama,bilo je tesko selektovati one na kojima je najlepsa,iz prostog razloga jer je prelepa.. Prats nekako posebno sija u ovom izdanju ,vidi se na njoj da je srecna iz nekog razloga..posto ne pratim BB ne mogu da znam razlog ali verujem da cete me vi uputiti..😉😉
Zelim ti srecan put,gde god da se spremas,i da te posluzi lepo vreme i da ti se sve lepo desava tamo gde ides..misli na nas i brzo nam se vrati,jer ne mozemo mi ovde dugo bez naseg direktora fotografije, svojim slicicama tako lepo obojis topik,da svi ostali forumi mogu samo da nam zavide..🤗
 Dal🤗 Nema na cemu da mi zahvaljujes,a da je tesko selektovati jeste,posebno veceras,izvadila sam oko 80 kom,neke sam i izbrisala ali mi je ostalo oko 50,najuzi izbor,svaka mimika lica,prosto nisam mogla odoleti ovoj lepotici,jer sija kao sunce u svakom govoru svoga tela,pokreta. Pre svega Salaman je pitao o elektro-sokovima i tu je bila duze u kadru,potom imao je direktan poziv kao gledaoca, izabrana je ona od strane gledateljke koja je pohvalila i pitala nesto,bio je duzi razgovor,pojma nemam sta je gledateljka sve rekla😆
mislim da je sve lepo.😆 Hindi jos naucila nisam a uskoro cu😆😆😆
A sto se tice puta,to je poslovni,papirologija i tako,dug put,cimanje na kratko ali mora se.I ako sam bas prehladjena,nikakva,kasalj,sinusi,glava ali trebamo to zavrsiti.Hvala draga na lepim zeljama i takodje na to "direktor fotografije"😆 sad cu se osecati jos malo i vazna😆😆😆
Javim se danas u toku dana ponovo dok ne podjem. Volim vas sve 🤗
 Edited by Bikica - 12 years ago