Returning of the written off #17*invited only* - Page 33

Created

Last reply

Replies

1k

Views

50.2k

Users

7

4.7k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Biki,hvala ti na slicicama,bilo je tesko selektovati one na kojima je najlepsa,iz prostog razloga jer je prelepa.. Prats nekako posebno sija u ovom izdanju ,vidi se na njoj da je srecna iz nekog razloga..posto ne pratim BB ne mogu da znam razlog ali verujem da cete me vi uputiti..😉😉
Zelim ti srecan put,gde god da se spremas,i da te posluzi lepo vreme i da ti se sve lepo desava tamo gde ides..misli na nas i brzo nam se vrati,jer ne mozemo mi ovde dugo bez naseg direktora fotografije, svojim slicicama tako lepo obojis topik,da svi ostali forumi mogu samo da nam zavide..🤗

Dal🤗 Nema na cemu da mi zahvaljujes,a da je tesko selektovati jeste,posebno veceras,izvadila sam oko 80 kom,neke sam i izbrisala ali mi je ostalo oko 50,najuzi izbor,svaka mimika lica,prosto nisam mogla odoleti ovoj lepotici,jer sija kao sunce u svakom govoru svoga tela,pokreta. Pre svega Salaman je pitao o elektro-sokovima i tu je bila duze u kadru,potom imao je direktan poziv kao gledaoca, izabrana je ona od strane gledateljke koja je pohvalila i pitala nesto,bio je duzi razgovor,pojma nemam sta je gledateljka sve rekla😆
mislim da je sve lepo.😆 Hindi jos naucila nisam a uskoro cu😆😆😆
A sto se tice puta,to je poslovni,papirologija i tako,dug put,cimanje na kratko ali mora se.I ako sam bas prehladjena,nikakva,kasalj,sinusi,glava ali trebamo to zavrsiti.Hvala draga na lepim zeljama i takodje na to "direktor fotografije"😆 sad cu se osecati jos malo i vazna😆😆😆
Javim se danas u toku dana ponovo dok ne podjem. Volim vas sve 🤗
Edited by Bikica - 12 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Dal🤗 Nema na cemu da mi zahvaljujes,a da je tesko selektovati jeste,posebno veceras,izvadila sam oko 80 kom,neke sam i izbrisala ali mi je ostalo oko 50,najuzi izbor,svaka mimika lica,prosto nisam mogla odoleti ovoj lepotici,jer sija kao sunce u svakom govoru svoga tela,pokreta. Pre svega Salaman je pitao o elektro-sokovima i tu je bila duze u kadru,potom imao je direktan poziv kao gledaoca, izabrana je ona od strane gledateljke koja je pohvalila i pitala nesto,bio je duzi razgovor,pojma nemam sta je gledateljka sve rekla😆
mislim da je sve lepo.😆 Hindi jos naucila nisam a uskoro cu😆😆😆
A sto se tice puta,to je poslovni,papirologija i tako,dug put,cimanje na kratko ali mora se.I ako sam bas prehladjena,nikakva,kasalj,sinusi,glava ali trebamo to zavrsiti.Hvala draga na lepim zeljama i takodje na to "direktor fotografije"😆 sad cu se osecati jos malo i vazna😆😆😆
Javim se danas u toku dana ponovo dok ne podjem. Volim vas sve 🤗

Draga Biki, i ja sam tu, ali kao da nisam, imam vec nekoliko veceri problem sa netom, pa pokusavam i pokusavam, eto kasno se javljam. Videla sam najpre tvoje slikice, kao i uvek predivno, a o njoj da ne pricam vec, mala je prelepa. Onda sam otisla tamo da pogledam jer si rekla da si tamo postavila vise, a bila sam nestrpljiva da ih vidim. Tu sam i procitala o tom pozivu, kratku jednu recenicu, da je neko pitao kako ona smatra sebe uspesnom s obzirom da je tako mlada i radila samo jednu seriju. To je to malo sto je p[isalo, a posto ti kazes da je razgovor trajao duze i neko vam to prevodi, verovatno cete znati mnogo vise o tome sutra. Znam da si rekla da ces se javiti i sutra, ali za svaki slucaj, zelim ti srecan put i da sve bude dobro gde god da ides . Voli te tvoja kuma Saska ❤️🤗
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Jeste,slazem se sa vama da je on upecatljiv lik i da nosi seriju,ali ako je neko gledao "GIT" ili neku drugu njenu seriju shvatice da je i njen talenat doprineo da serija bude pun pogodak..Kada su oba glumca kompatibilna i talentovana,to ne moze da omane, ali kada je jedan osrednji a drugi Totalno Rasulo,onda ce i serija biti Bez Veze na kvadrat ...

Tako je , slazem se s tobom. Ali moram da vam ispricam , u jednoj sceni kad je Madhu molila onog starog rezisera da pomogne RK da snimi film, jer ti Dal vec znas o cemu se radi, znas da je RK dobio zabranu u filmskoj industriji itd pa kad je on konacno pristao i dosao kod njih kuci i u jednom mom. kaze Titanik jos nije potonuo, ja sam se zacenila od smeha, sledeca misao mi je bila pa naravno da nije kad su vesto izbegli Totalno Rasulo 🤣
Bikica_Biki thumbnail
Dobar i lep dan zelim svima vama🤗
Posto sam sva slomljena od jake prehlade i sinusa sad malo odmaram.
CESTITAM NASEM SAMPIONU❤️
Djokovic-Nadal 2:0 (6:3, 6:4) BRAVO NOLE !
TITULA! #38
Bikica_Biki thumbnail
Jos neke kapice od sinoc koje nisam postavila nigde,mada su slicne😉

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Dobar i lep dan zelim svima vama🤗

Posto sam sva slomljena od jake prehlade i sinusa sad malo odmaram.
CESTITAM NASEM SAMPIONU❤️
Djokovic-Nadal 2:0 (6:3, 6:4) BRAVO NOLE !
TITULA! #38

Hvala Biki i ja ttebi zelim lep dan ,odmori se🤗
Naravno sve cestitke Noletu,👏
Bikica_Biki thumbnail
Sad malo o "Oluji"
Kao sto sam pre rekla dete od Erstersite nije Damjanovo,ali ce Damjan za to kasno saznati.
Dete je od Ernesa Kontrerasa.A Marina ce roditi Damjanovo dete.
Njegovi ljudi ce je pronaci nakon eksplozije broda, na kome je putovala sa Damjanom na nesudjeni medeni mesec. Ona ce izgubiti pamcenje, ali Ernesto e joj uprkos tome podariti novo ime (Ada), ozeniti je i napravice joj dete. Nakon nekog vremena, Estersita ce povratiti pamcenje uz Ernanovu pomoc i vratice se u svoje rodno selo, tacno na dan Damjanovog i Marininog vencanja, uspevajuci da ga unisti. Nakon toga, uverava Damjana da je dete koje je rodila njegovo, u sta on veruje, jer je dete zbog komplikacija rodjeno 4 meseca ranije.
smeker thumbnail
http://tv.desi**fo***.net/index.php?option=com_content&task=view&id=272250&Itemid=158
Odusevila sam se 👏 odgledajte kako je Prats odglumila.Savrseno👏
smeker thumbnail
  1. 6:23 AM - 6 Oct 13 · Details
    " data-you-follow="false" data-you-block="false">

Salman also surprised Elli when he showed her a video of her mother and father thanking all for their lovely birthday wishes.

2. 6:22 AM - 6 Oct 13 · Details
    " data-you-follow="false" data-you-block="false">

Salman was seen consoling Kamya as she was missing her daughter on her birthday and he surprised her by calling her daughter.

smeker thumbnail
Edited by smeker - 12 years ago