Returning of the written off #16*invited only* - Page 86

Created

Last reply

Replies

992

Views

59.7k

Users

7

4.1k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

🤣 Zasto Rasulo? Objasni mi molim te taj slucaj 🤣

Evo ovako Nado bila jednom jedna mnogo dobra serija.Svi su gledali i uzivali a onda odjednom zamene glumicu i nastane sto kaze Saska Totalno Rasulo.Znaci za to sto se desilo sa serijom zasluzni su Gosodin i Gospodja Rasulo eto onda ja da ih predstavim,kad mozaes ti malog Budu 🤣 sto kaze Drya mogu i ja bracni par Rasulo i tako...
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

Evo ovako Nado bila jednom jedna mnogo dobra serija.Svi su gledali i uzivali a onda odjednom zamene glumicu i nastane sto kaze Saska Totalno Rasulo.Znaci za to sto se desilo sa serijom zasluzni su Gosodin i Gospodja Rasulo eto onda ja da ih predstavim,kad mozaes ti malog Budu 🤣 sto kaze Drya mogu i ja bracni par Rasulo i tako...

🤣 A ko je gospodin a ko gospodja , nikako da rastumacim 🤣
Edited by nn027 - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dobro vece drugari🤗
Ja se ovih dana bas i ne osecam najbolje,🤓malo cutim,😕malo se pojavim,😊nadam se da ne zamerite.danas sam bila u nekoj guzvi,kasno sam stigla.
Evo sta nas ocekuje u sutrasnjoj "Oluji"😉

Estersita pita Damjana hoce li sledeceg vikenda otici na medeni mesec. Mersedes ima veoma materinsko ponasanje prema Marini. Rebeka sumnja u njihove veoma bliske odnose. Damjan daje jasno do znanja Furhensiju da je Estersita prestala da bude njegova cerka i da se pretvorila u zenu i da mu nece dopustiti da je maltretira, dok mu Furhensio odgovara da je isti kao njegov otac, uto nastaje tuca. Estersita je veoma srecna zato sto ju je Damjan branio pre njenim ocem. I ubedjena je da se oslobodila od naredjenja. Marina se oseca veoma usamnjeno, Damjan dolazi i govori joj da ce on zauvek biti uz nju.
Bikica_Biki thumbnail

Na ovim slikama mu duga "kosa" ne stoji lose

Nado🤗,po meni njemu super stoji duza kosa,i danas u seriji je super izgledao ah ah ah kume,nije cudo sto se sve zene pale na tebe😆
ili je to sto ja volim duzu kosu kod lepog muskarca ili uopste sto volim dugu kosu,jer moj Saki vec 8 godina nosi dugu kosu i ja mu ne dam da se osisa ,on bi hteo,ali dok ja upravljam jos malo,nece da moze😆
Bikica_Biki thumbnail
U 100-toj epizodi izgleda ovako damjan sa Magdalenom,mozda misleci da je Marina,ne znam

nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Dobro vece drugari🤗

Ja se ovih dana bas i ne osecam najbolje,🤓malo cutim,😕malo se pojavim,😊nadam se da ne zamerite.danas sam bila u nekoj guzvi,kasno sam stigla.
Evo sta nas ocekuje u sutrasnjoj "Oluji"😉

Estersita pita Damjana hoce li sledeceg vikenda otici na medeni mesec. Mersedes ima veoma materinsko ponasanje prema Marini. Rebeka sumnja u njihove veoma bliske odnose. Damjan daje jasno do znanja Furhensiju da je Estersita prestala da bude njegova cerka i da se pretvorila u zenu i da mu nece dopustiti da je maltretira, dok mu Furhensio odgovara da je isti kao njegov otac, uto nastaje tuca. Estersita je veoma srecna zato sto ju je Damjan branio pre njenim ocem. I ubedjena je da se oslobodila od naredjenja. Marina se oseca veoma usamnjeno, Damjan dolazi i govori joj da ce on zauvek biti uz nju.

Ne zameramo Biki.
Taman sam mislila da ce se osloboditi ove napasti a on se ukopava sve vise. Prvo je popustio pred njenim molbama pa ide na medeni mesec a sad jos i ovo. Potukao se sa ocem zbog nje. A ni Marina nije nista bolja. Lepo joj covek rekao da mu veruje i da ce se razvesti a ona glumi ludilo.
Edited by nn027 - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail
A u 101-oj epizodi srecu se Marina i Magdalena
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

U 100-toj epizodi izgleda ovako damjan sa Magdalenom,mozda misleci da je Marina,ne znam

😲 Znao, ne znao on je, cini mi se, u ovoj seriji odlicno prosao 😉
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

🤣 A ko je gospodin a ko gospodja , nikako da rastumacim 🤣

E Nado to je nagradno pitanje i ja ne znam😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Rado Nado,upoznajte Gospodina i Gospodju Rasulo🤣