Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 12th Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 12, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
HUM JEET GAYE 12.9
Is it just me or…
Patrama Prem ~ A Gosham SS ~ Chapter 4 on pg 2
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
Anupamaa 12 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Aabeer Gulaal reviews and box office
The 71st National Film Awards are September 23 in Delhi
PARAYI AURAT 13.9
Tanya was fab today👏🏻
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Evo ovako Nado bila jednom jedna mnogo dobra serija.Svi su gledali i uzivali a onda odjednom zamene glumicu i nastane sto kaze Saska Totalno Rasulo.Znaci za to sto se desilo sa serijom zasluzni su Gosodin i Gospodja Rasulo eto onda ja da ih predstavim,kad mozaes ti malog Budu 🤣 sto kaze Drya mogu i ja bracni par Rasulo i tako...
Na ovim slikama mu duga "kosa" ne stoji lose
Dobro vece drugari🤗
Ja se ovih dana bas i ne osecam najbolje,🤓malo cutim,😕malo se pojavim,😊nadam se da ne zamerite.danas sam bila u nekoj guzvi,kasno sam stigla.Evo sta nas ocekuje u sutrasnjoj "Oluji"😉Estersita pita Damjana hoce li sledeceg vikenda otici na medeni mesec. Mersedes ima veoma materinsko ponasanje prema Marini. Rebeka sumnja u njihove veoma bliske odnose. Damjan daje jasno do znanja Furhensiju da je Estersita prestala da bude njegova cerka i da se pretvorila u zenu i da mu nece dopustiti da je maltretira, dok mu Furhensio odgovara da je isti kao njegov otac, uto nastaje tuca. Estersita je veoma srecna zato sto ju je Damjan branio pre njenim ocem. I ubedjena je da se oslobodila od naredjenja. Marina se oseca veoma usamnjeno, Damjan dolazi i govori joj da ce on zauvek biti uz nju.
U 100-toj epizodi izgleda ovako damjan sa Magdalenom,mozda misleci da je Marina,ne znam