Returning of the written off #16*invited only* - Page 84

Created

Last reply

Replies

992

Views

59.7k

Users

7

4.1k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Ako ces pricekati malo, da rucam, predahnem pa kuvam, a ?

Moze ako budem tu. Treba da obavim nesto.
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: smeker

Samo nek te ima,ne mozes da dosadis to je sigurno🤗

Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Prats 41

Sid 37

Toral 84

Drashti 2

Vivian "desni" 5
PS: Smeki mora da si zaboravila 😉

Stephi thumbnail

Moze ako budem tu. Treba da obavim nesto.

Nema veze, odoh i ja da rucam, da odmorim, kaficu mozemo piti i u podne ili ako budes raspolozena mozemo i ovo , ionako ti se ne dopada ono sto vidis kroz prozor 😉

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Imam obaveze ali se vracam uskoro . U najgorem slucaju moram biti kuci u 18. A zna se i zasto 😉
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Imam obaveze ali se vracam uskoro . U najgorem slucaju moram biti kuci u 18. A zna se i zasto 😉

Zbog toga sto se sprema Oluja😃
smeker thumbnail
Evo kafice ja skuvala,i sve sto ide uz kaficu 😆
smeker thumbnail

Nema veze, odoh i ja da rucam, da odmorim, kaficu mozemo piti i u podne ili ako budes raspolozena mozemo i ovo , ionako ti se ne dopada ono sto vidis kroz prozor 😉

smeker thumbnail

Sta reci na ovo , mislim sta reci na ovo sem da bih ga ja kao zena i majka uhvatila za gusu i znate vec sta.

A sto se tice tih prica oko njegovog ulaska u BB, zato sam ja rekla da Colorsu ne verujem nista , zarad svojih ciljeva spremni su na svasta , pa cak i sami da plasiraju neke negativne stvari ne bi li dokazali da su oni eto bili u pravu, s obzirom da su trpeli toliko dugo negodovanje publike od kako je Prats otisla iz BV. Ne kazem da je to tako, ali moje je pravo da o njima imam lose misljenje. Prvo, da su iole korektni prema svojoj glumici, mladoj devojci, osobi koja je znaci toliko vise bila maltretirana od strane doticnog da je konacno morala da podnese i prijavu protiv njega, oni bi trebali da demantuju javno tu njegovu izjavu da ulazi u BB, DA TAKVIM OSOBAMA NEMA MESTA u njihovom programu jer takve stvari nimalo nisu za zezanje. Sto se njega tice, on budala,zeljan slave posto-poto, moze da prica sta hoce, ali oni kao zvanicna kuca trebali bi da reaguju i demantuju. Ali, ne, on jos stvarno i ako udje, sve mi je jasno o kakvim ljudima se tu radi. Da ga uvedu kao njenog bivseg radi price, dizanja gledanosti, stvaranja kojekakvih okolnosti kao sto to rade svuda u tim programima, pa ajde, jos i da progutas, ali posle njene prijave o uznemiravanju, pa stvarno, kuda ide ovaj svet. Doduse, ves smo videli kakve poruke Colors propagira kroz svoje serije. Vrlo edukativno, u svakom pogledu👎🏼

smeker thumbnail

Prats 41

Sid 37

Toral 84

Drashti 2

Vivian "desni" 5
PS: Smeki mora da si zaboravila 😉

Edited by smeker - 11 years ago